Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 61 040
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
Надявам се да не си замълчала? Скрийшотовете не са забранени. В Пловдив обикновено обикалям други магазини, ДМ не, защото от тук си вземам за България неща от техните марки.
Не съм от мълчаливите, писах имейл с оплакване, че не може да ми се пипат личните вещи и да ми се навлиза в личното пространство заради умрялото им приложение. Лидл плюс и Кауфланд ползваме 4-5 човека, нямаме проблем, в Дм са се помислили за някаква крайна инстанция.
Да похваля десертите в чашки. Племенника видял от тикток и взе, та и лелята намаза. Пекохме във фурна, защото нямаме микровълнова, но там пише, че стават за 20сек (нещо такова)

# 556
Аз миналата година бях взела такъв с ябълки, но беше отвратителен. Хапнах две лъжички, колкото да не ме е яд, че го хвърлям.

# 557
Скрийншот се прави след като е активиран купона. Затова не ви хващат.

# 558
Вчера си ползвах купона за отстъпка на Balea и нарочно минах със скрийншот, въпреки че по изключение си носех и новия телефон, на който ми е приложението.
Мина си нормално и сумата се е натрупала.
Нищо не са ми коментирали, снимката беше направена след активирането на купона, за да се отрази промяната в qr кода на картата.

# 559
  • Deutschland
Сега като видях шоколадовата смес, се сетих че имам такава от ДМ за тиквени палачинки.
Щях да минавам от там за крем на Микса и да видя има ли коледна серия на Балеа, но съвсем изключих.

# 560
Пращах на съфорумка, беше активиран купонът. Намалението не се отразило, а в моя профил нито натрупаната сума се промени, нито купонът изчезна.
Динамичният баркод се променя автоматично на определен период.
Пролетта ходих на концерт, където билетите бяха електронни, с динамичен баркод, интервалът на който беше 30 секунди.
Не знам на ДМ какъв е интервалът, но ако е примерно 24 часа, тогава в рамките на същия ден ще си мине скрийншотът. След като се обнови кодът, вече няма да мине с екранна снимка.
Някъде напред в темата беше случаят на съфорумката, която пазарувала сума ти време със скрийншот, без да натрупа оборот.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 20:59 от Дидичка

# 561
Аз писах назад, че пазарувах със скрийншот на собствената си карта - докато разбера, че не отчита оборота минаха няколко пазарувания, но пък ми пратиха купон за намаление, че не съм пазарувала отдавна Joy
Само че през този период не съм ползвала талони, иначе щях по-рано да се усетя.
Сега имам апарат за приложения и си освободих основния от тях. Предимството е, че имам повече място на основния апарат, а недостатък е, че трябва всеки път да пускам точка за интернет и да ги свързвам, за да ползвам приложенията. Но вече така пазарувам в ДМ.

# 562
Скрийншот си направих сутринта преди да стана, някъде към 6:00 часа, а в магазина пазарувах към 20:00, така че може би на всеки 24 часа го обновяват или нещо такова, но поне от сутринта до вечерта си е ок.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 22:15 от alllllimei

# 563
Заредеих някои неща от ДМ Румъния, които така и не намерих в нашия ДМ
Скрит текст:

# 564
  • Deutschland
Севда, казаха че там имало и арабски парфюми, в ДМ Румъния.

# 565
Да , даже ми дадоха талон за 25% намаление при закупуване на такъв от ДМ.

# 566
  • пустинята Гоби
На Балеа продуктите не са чак такова чудо невиждано, че да въздишаме, че някои неща ги няма в нашия ДМ. И аз съм ходила в ДМ-и в Германия и Австрия, въртях, суках и нищо не си купих. Не си заслужава хамалогията по мъкненето на продукти, които тук има, пък нека да не са точно същите.

# 567
  • Варна
Аз днес оползотворих талона си за 15% за Балеа и за подаръчни комплекти.
Този месец аз и ММ сме рожденици, ще имаме още талони. Аман, не ми се харчат вече пари. 😜

За тази серия ли казвате, че я няма? Има я.
И с какво е толкова добра?

# 568
  • София
Дълго време бях дистрибутор на AVON и сега реших да си купя от dm един от парфюмите, които харесвах и който беше един от най-търсените - Incandesense.
Ароматът няма нищо общо с това, което аз познавам. Жалко за AVON.

# 569
  • Пловдив
Tук също се намират някои: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/marki/areen
Преди в нашия филиал имаше едни много интересни и екзотични опаковки на арабски парфюми, много силни и натрапчиви миризми за моя вкус, които се нанасяха със стъклена пръчица /как го обясних...Laughing/ Но изчезнаха.

Общи условия

Активация на акаунт