Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 61 034
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Дълго време бях дистрибутор на AVON и сега реших да си купя от dm един от парфюмите, които харесвах и който беше един от най-търсените - Incandesense.
Ароматът няма нищо общо с това, което аз познавам. Жалко за AVON.

И аз исках да го купя с талон. Тествах  на ръката. Различен аромат от този, който помня от преди години, когата за първи път пуснаха този парфюм.  Разформирован е. Sad

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 10:36 от Amiamo

# 571
  • Deutschland
Киса, шампоана е с много масла и за суха коса е добър. Твърдо обаче не бих дала 6 лева за него.
Най-много хвалят млякото за коса и продукта 5 в 1, но не съм ги пробвала, защото бяха разпродадени за часове.

# 572
  • Бургас
Парфюмите на Ейвън отдавна не са това, което бяха преди години! 😞

# 573
  • Варна
Парфюмите на Ейвън отдавна не са това, което бяха преди години! 😞

И аз преди си купувах Ейвънски и Орифлеймски парфюми, защото са по-евтини и сравнително трайни. Замених ги успешно с аромати на La rive,  но в ДМ няма голямо разнообразие. Най ми допада парфюмът La rive Qeen of life, който го дават като имитация на  Lancome Belle.

# 574
  • Deutschland
Миналото лято купих Rare pearls от Avon, но си е същия. Имам още от лосиона за тяло даже, който +парфюма от 20 години и повече ми са много любими. А цените са им вече оле, мале.

# 575
Днес пръснах един от парфюмите на Ейвън- няма го след 3 часа. Явно не са това, което са били. Търсих пудинга в чаша- нямаше го в нашия ДМ.

# 576
И аз днес се отчетох в дм като използвах талоните за Ми аманте, Балеа и подаръчни комплекти ,някой от подаръците за близки са готови.
Взех си свещ с дървен фитил от Пепко.

# 577
От Mystic Oil серията на Balea аз ползвам шампоана и балсама и въпреки че косата ми не е суха и не е третирана, много ми харесват. Не я утежняват, придават обем и блясък. Даже втора опаковка шампоан взех. Млякото за коса и продукта 5 в 1 не съм ги срещала, то и шампоана и балсама само в Мол София открих.

# 578
  • пустинята Гоби
Сигурно имате хубава коса, затова ви харесват. Пробвала съм почти всичко на Балеа, изобщо не са ок за боята боядисана коса. Хайде шампоаните как да е, не са толкова определящи, ама балсамите им за коса за нищо не стават, хич няма и да пробвам повече. Корейските са страхотни, придават супер блясък и обем, а как миришат..

На мен ми хареса Incandessence парфюма.  Имала съм и преди 15 години и помня, че беше в друга опаковка и много траен, сега не е такъв, ама пак ми допда. За 25 лева толкова. Ползвам и скъпи парфюми и те не са трайни, както бяха преди, но пък и аз не се обливам, защото имам мигрена и натрапчивите миризми ме побъркват.

# 579
На скоро бяхте писали че вече има шампоани и балсами на Хаск в ДМ. Преди години като бях ползвала тяхни масла и съм доволна и реших да пробвам шампоана и балсама за къдрава коса.
Моята не мога да кажа, че е къдрева, но е чуплива и обемна (нищо че имам 5 косъма на главата си). Така че търсех нещо което хем да укроти хем да я хидратира че надолу е много суха.

За сега съм ги ползвала само 5-6 пъти, но доста ми допадат.
Ще изразходя бутилките и ще преценя.
Преди това ползвах на Редкен розовият и ако тези продължат да ми харесват ги заменям.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/hask-shampoan-za-kadrava-kosa-p71164304112.html

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/hask-balsam-za-kadrava-kosa-p71164304211.html

# 580
Mimi, кои корейски си пробвала? Аз за лице почти изцяло преминах на корейска, но за косата още не съм се престрашила 😀

# 581
  • пустинята Гоби
Ма Hask също ползвам, добър вариант са.

От корейските на Доори съм пробвала различни видове. Ето тези балсам и шампоан имам в момента.
Скрит текст:

Иначе въртя с други на марката от Лили и Ремедиум. И шампоаните много ми допадат, защото се разнасят лесно и косата след къпане не е сплетена и изсушена. А балсамите придават страхотен блясък. Моята коса е боядисана, мия я през ден и вече не ми е все едно какво ползвам, както беше преди 10 години.

# 582
И аз днес се отчетох в дм като използвах талоните за Ми аманте
А от кои продукти сте доволни? Хем ми се иска да ги пробвам, хем с тая масова реклама от инфлуесъри се чудя дали не са изкуствено прехвалени?

# 583
Подариха ми карта ваучер за ДМ. Трябва ли да я регистрирам в приложението, или само на каса може да се плаща с нея? И друго - не пише сума, не ми е удобно да питам. Къде се вижда?

# 584
  • Варна
Подариха ми карта ваучер за ДМ. Трябва ли да я регистрирам в приложението, или само на каса може да се плаща с нея? И друго - не пише сума, не ми е удобно да питам. Къде се вижда?

Не се регистрира никъде. В магазина с нея плащаш, на касата ще ти кажат колко пари има в нея. Може да ползваш сумата на части, не е задължително наведнъж да я похарчиш.

Общи условия

Активация на акаунт