Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 60 954
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
  • Deutschland
Благодаря. Happy holidays не съм ги забелязала. Дезодорантът Magical wishes е наистина много хубав. Очаквах нещо с коледен аромат, преди години пускаха. Здраве да е.

# 616
Да, Magical Wishes не е типичният коледен аромат. Happy Holidays ми мирише някакси по-празнично. Взех си за пръв път и техния Адвент календар, там имат попадения.
Преди години имаха много хубава коледна серия, не я повториха обаче:

# 617
  • София
Има ли плосък + набъбващ конец за зъби и ако да, ясно ли се разбира по опаковката и описанието точно кой е?

# 618
Такъв ли?

# 619
# 620
  • София
natka,  Шантал, благодаря. Предпочитам марката на ДМ, но не мога да отворя линка - изписва ми грешка 400.
Да помоля за скрийншот 🙂

# 621
Този е, вярно че в описанието му също пише че е набъбващ, не бях забелязала. А си е доста по-изгоден като цена - хем е по-евтин, хем повече.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dontodent-konets-za-zabi-sensiti … 058172627484.html

# 622
  • София
Много благодаря 🙂

# 623
  • пустинята Гоби
Душ гела с черешки е много хубав, не знам кое му е коледното Simple Smile , ама и аз го забърсах.

# 624
Този е, да. Аз много го харесвам и купувам вече няколко години. По едното време беше спрян и много страдах, затова вече купувам ли, взимам по два Simple Smile

# 625
RebelHeart, по-сполучлив от Donto Dent е конецът на SoPharmacy. Дмският не набъбва особено.

# 626
  • София
Благодаря ти 🙂 Ще купя и двата и ще пробвам.

# 627
Добро утро! Търся мнения за ориенталските парфюми. Моля, ако имате отзиви да ми предложите някой!

# 628
  • Пловдив
Търся мнения за ориенталските парфюми. Моля, ако имате отзиви да ми предложите някой!
В dm изборът е силно ограничен. Може да попиташ в "парфюмната" тема.
На мен много ми допада този: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/areen-toaletna-voda-oud-hayat-p6295124027987.html, но винаги е въпрос на вкус.

# 629
Днес се падна 15% за чай от късметите. И по този повод да кажа,онзи ден взех от там нов поне за мен чай от Мароканска мента и много ни хареса, супер ароматен. Щом и детето го одобри.. (което не пие чай 😄 ). 🌿 10/10🌿

Общи условия

Активация на акаунт