Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 60 949
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
Много харесвам тези двата на Ахмад:

Този някой пробвал ли го е? Някой друг да препоръчате?

# 631
  • пустинята Гоби
Пила съм подобен чай на Ahmad Tea с ябълка и канела, Winter Charm се казва, не го намирам в ДМ, божественярски е. Този показания от теб не съм го пробвала, ама може да наместя талона. Иначе повечето билкови чайове на Био зареждам вкъщи, за да има за децата. Лайката малко го развалиха, преди да стане двоен пакет беше единичен и поне за мен беше по-ароматен.

# 632
  • София
Този някой пробвал ли го е? Някой друг да препоръчате?

Точно този и аз загледах днес и си го сложих в кошницата. Снощи като си правех чай оглеждах в къщи за нещо по-специално и ароматно, предпразнично, та бих го пробвала. Явно още не са го заредили по магазините, излиза ми неналичен във всички в района. Дано да го заредят преди да изтече талона и преди празниците. SatisfiedSatisfied

# 633

Този конец за зъби ми харесва много.
Но ,ще пробвам и този на Софармаси.

# 634
Четката за зъби  в ДМ ултразвукова ли е? Някой може ли да ми покаже коя точно е с добри отзиви за нея.

# 635
  • Варна - Черна гора
Четката за зъби  в ДМ ултразвукова ли е? Някой може ли да ми покаже коя точно е с добри отзиви за нея.
Сега в немския Амазон има четки Филипс на много добра цена:
https://www.amazon.de/HX3675-15/dp/B09QRNV48M/ref=mp_s_a_1_4?cri … Caps%2C153&sr=8-4
А за батерията на тази четка се твърди, че издържа 6 месеца между две зареждания: https://www.amazon.de/Oclean-Electric-Toothbrush-Battery-Cleanin … Caps%2C182&sr=8-3
Това е ДМ-ската: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dontodent-elektricheska-chetka-z … 066447111637.html

# 636
  • пустинята Гоби
На ДМ четката е с по-слаба батерия, иначе върши същата работа като Филипс. Аз съм имала 2-3 четки Соникер, аз ли съм смотана, те ли, повече от 2 години не са издържали. Децата ми имат детски, те държат. Сега съм с на ДМ вече втора година, работи си, ама я зареждам по-често и май ще се върна на Филипс.

# 637
Имам четката на ДМ след като тази на Филипс сдаде багажа. Хиляда пъти съм съжалила,  че я купих ( макар и на доста добра цена с 15% отстъпка.) Изключително бързо й пада батерията и винаги в най-неподходящия момент. Почти всяка седмица я зареждам, което за мен е изключително натоварващо. Четката на Филипс я зареждах в месеца веднъж и когато пътувах не се притеснявах, че може да й падне батерията. Сега всеки път мъкна и зарядно, мисля дали е заредена, че да не ме " предаде". Иначе върши същата работа като на Филипс, ако това не ви дразни, става, но за мен лично е голям минус.
Следващия път, когато ми се наложи да купя такава четка ще е на Филипс отново.

# 638
Имах на Филипс, но котката я бутна и падна във ваната и вече нямах четка (котката ми обича да се мокри и докато се къпя е с мен). Реших да си взема на ДМ, защото е бюджетна… съжалих. Батерията пада много бързо, ако се ползва от повече от един човек (със сменяне на глави и едно тяло) пада още по-бързо. Някак само използването непосредствено след зареждането ми върши работа и има мощност. Като добавим, че известно време просто главите за нея и тя самата беше излезнала от ДМ за 2-3 месеца. Твърдо НЕ.

# 639
Нашите ел. четки са на Oral-b. Ползваме ги повече от 5 години вече, 3 седмици държат батериите. Това е моделът:
Скрит текст:

# 640
Може ли снимка (или линк) на чая с мароканска мента?🙂 Усеща ли се добре ментата?

# 641
По темата с четките за зъби. По горе има линк за O clean, много хубава марка. Много съм доволна от моята. Взех я от Нотино преди година. Сега виждам че я има същата за 80 лева в Емаг с доставчик Емаг. Батерията наистина държи много, напълно е водоустойчива. Филипс последно бяха по 500 лева, когато сестра ми си взе нейната пак преди година. Не е за мен подобна цена. Аз не пазя и си прецених че търся нещо по-евтино. Не съжалявам, компромис нула. Накрайниците също взимам от Нотино. Не са без пари, но са много добри, особено за избелване които са. Пак са по-евтини от на Филипс поне на половина.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 03:50 от Lale_Lili

# 642
  • пустинята Гоби
Филипс има и под 100 лева. Аз лично не искам да пробвам Орал Б, защото главата им не ми харесва, освен това мисля, не са ултразвукови. Децата имаха ДМ-ския еквивалент, не са моето.

# 643
Може ли снимка (или линк) на чая с мароканска мента?🙂 Усеща ли се добре ментата?
Нещо не го намирам в сайта. Усеща се ,той е само мента. Много ароматен и вкусен е,аз го пия без захар/мед та се наслаждавам на автентичния му вкус.

# 644
Съгласна съм с 🌹 Mimi Rose 🌹, Филипс имат и модели около 100-150 лв, които според мен са приемливи и ще са доста по-добре от ДМ-ския им еквивалент. С повече дебнене, може да се намерят и по-скъпите модели на промоция,  но дали разликата в цената си струва, това вече не мога да кажа.
За орал-б дума не може да става. Първо, че  не е ултразвукова, принципът й на работа няма общо с тях. Тя е на ротационен принцип, което в един момент оголва венците, особено за хора с по-чувствителни такива.
Бих пробвала показаната по-горе Оclean в някакъв момент, но за сега ще се мъча с дм-ската, докато не става вече за ползване. Grinning
Иначе главите на Дм, които са съвместими с четката на Филипс са доста добър бюджетен вариант. И преди като имах Филипс четка редувах  главите на Дм и оригиналните на Филипс.

Общи условия

Активация на акаунт