Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 59 581
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря за снимката! И аз пия чая неподсладен.

# 646
Не е по темата за дм, но като стана въпрос за ел. четки. Имах на Филипс sonicare. В рамките на 2г се развали 2 пъти, като последния нямаше как дори да я пратя за ремонт и реших да я сменя с oclean. Засега съм доволна, накрайници купих от алито. С много повече функции и на по-ниска цена от Филипса.

# 647
  • пустинята Гоби
Днес има талон за намаление на Денкмит, един от малкото смислени талони според мен. Ако някой е забравил, а му е важно.

# 648
  • Варна
Кои продукти на марката си струват?

# 649
Аз купувам капсули за съдомиялна , веро, дезинфектант , мокри кърпички за почистване, капсули за почистване на съдомиялна , препарат за блясък за съдове. Всичко е ок за цената.

# 650
Аз ползвам праховете за пране - за бяло, цветно и ултрасензитив, също кърпичките за пране, и има едни кърпипки за почистване на стъкла - за огледала са супер. Таблетките за миялна не са лоши, препаратите за почистване на миялна и пералня, препарат за баня сега ползвам - също бива.
Верото не ми допада - много ми дразни кожата, а е слабо, ако има по-упорити замърсявания.

# 651
Препаратите им за пране са прилични, особено този им в розовата туба от доста години не го сменям, а излиза доста по-изгодно от аналогичен Первол примерно.
От препаратите им за миене на съдове 1-2 съм ползвала и нещо хич не съм впечатлена.
Препаратът им за тоалетна не е лош, но да се има предвид че е оцветен доста в синьо, за някои това е нежелано и го избягват.
Дезинфектантът им за пране мисля че е хвален тук, както и таблетките за тоалетна.

# 652
Днес си взех една онлайн поръчка от магазин, бях си харесала 2 подаръчни комплекта от NATURE OF AGIVA с доста добър състав и аромат на канела, защото много харесвам канела. Обаче миризмата се оказа ужасна, няма как да подаря такова нещо. Единият комплект го отворих вече, мислех да си бъде за мен, но другият поне ще се опитам да върна. В сайта не видях условията за връщане в този случай, има само за онлайн поръчка с доставка и покупка от магазин, но предполагам, че ще важат условията за онлайн поръчка. Исках да предупредя, че миризмата на този комплект е изключително тежка и неприятна за мен и не е съвсем на канела:

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/nature-of-agiva-podarachen-kompl … 800162531520.html

# 653
  • София
Аз ползвам праховете за пране - за бяло, цветно и ултрасензитив, също кърпичките за пране, и има едни кърпипки за почистване на стъкла - за огледала са супер. Таблетките за миялна не са лоши, препаратите за почистване на миялна и пералня, препарат за баня сега ползвам - също бива.
Верото не ми допада - много ми дразни кожата, а е слабо, ако има по-упорити замърсявания.
Купувам освен гореизброените и препарата с оцет за баня! Без него не оставам 😉Верото на мен ми харесва, ползвам тъмно синьото. А от праховете за пране ми е любим този за бяло!

# 654
Днес си взех една онлайн поръчка от магазин, бях си харесала 2 подаръчни комплекта от NATURE OF AGIVA с доста добър състав и аромат на канела, защото много харесвам канела. Обаче миризмата се оказа ужасна, няма как да подаря такова нещо. Единият комплект го отворих вече, мислех да си бъде за мен, но другият поне ще се опитам да върна. В сайта не видях условията за връщане в този случай, има само за онлайн поръчка с доставка и покупка от магазин, но предполагам, че ще важат условията за онлайн поръчка. Исках да предупредя, че миризмата на този комплект е изключително тежка и неприятна за мен и не е съвсем на канела:

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/nature-of-agiva-podarachen-kompl … 800162531520.html
Аз си взех с ябълките и канелата и мирише супер 😃❤️

# 655
Някой пробвал ли е памучните ръкавици от ДМ?

# 656
Препаратът с оцет за баня - може ли да го покажете кой е, щото искам и аз да го пробвам, досега мия само с доместоса, но ми е много силен и очите ли сълзят, и някак ме задушава

# 657
# 658
Natka,  от кой препарат за пране в розовата туба си доволна? Този за вълна ли?
От мен + 1 за праха за бяло пране, любим ми е. Бяха пуснали лимитирана серия, прах за бяло пране  с едни морски мотиви, но не ми хареса.

# 659
За вълна е, да. Преди това съм купувала все розовата туба на Первол но там не може да става и дума за сравнение като цена, а не виждам да вършат различна работа.
Прахът им за бяло как е като аромат, много ли са го парфюмирали?

Общи условия

Активация на акаунт