Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 59 576
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
На мен лично много ми допада, деликатен и много нежен аромат. Изпира много добре. Бели хавлии и халати стават снежно бели.
А, и понеже постоянно въртя в пералнята бели маратонки, стават много бели.
Препоръчвам го с две ръце.

# 661
Аз знам че е хвален и че пере добре, интересуваше ме дали е от по-ароматните или може да се пренебрегне ароматът... за двама много капризни в това отношение искам да взема, за тях ако може хич без аромат обаче и това не е така ами което те са си наумили че не мирише Grinning

# 662
  • вкъщи
Аз не усещам силен аромат .

# 663
Ето този им вземи. Лично за мен е почти без аромат https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-prah-za-byalo-prane-20-p … 066447678321.html. Аз  заради това не го харесах.

# 664
Благодаря, този ще занеса значи.

# 665
Класическият прах за бяло не е със силен аромат.

# 666
  • пустинята Гоби
На ДМ праховете нямат силен аромат, още една причина да ги харесвам.

# 667
  • Варна, Пловдив
И аз им харесвам праховете, без черния, и от всички купони досега този на Денкмит най ми допада и ще се запася с прах, веро за чинии, кърпички и каквото друго ми грабне окото.

# 668
  • При децата ми
Този ли е праха за бяло?

# 669
# 670
Препаратите им за почистване на баня(инокс) могат ли да се сравнят с Pulirapid? Гледах тези, които са с оцет, но дали ще чистят лесно варовик? Също имате ли опит с пяната им за тоалетна? Отзивите в сайта са доста разнопосочни.

# 671
Прахът за бяло, този показан по-горе в зелената опаковка, няма никакъв аромат, за мен. Той е и с най-високо съдържание на избелители сред предлаганите техни марки.

# 672
Препаратите им за почистване на баня(инокс) могат ли да се сравнят с Pulirapid? Гледах тези, които са с оцет, но дали ще чистят лесно варовик? Също имате ли опит с пяната им за тоалетна? Отзивите в сайта са доста разнопосочни.

Аз не съм доволна, нищо не правят,а и аромата на препарата с оцет е просто ужасна....Няма място за сравнение с Pulirapid.

# 673
А имате ли отзиви за геловете за пране на Denk mit?

# 674
  • София
Днес си взех една онлайн поръчка от магазин, бях си харесала 2 подаръчни комплекта от NATURE OF AGIVA с доста добър състав и аромат на канела, защото много харесвам канела. Обаче миризмата се оказа ужасна, няма как да подаря такова нещо. Единият комплект го отворих вече, мислех да си бъде за мен, но другият поне ще се опитам да върна. В сайта не видях условията за връщане в този случай, има само за онлайн поръчка с доставка и покупка от магазин, но предполагам, че ще важат условията за онлайн поръчка. Исках да предупредя, че миризмата на този комплект е изключително тежка и неприятна за мен и не е съвсем на канела:

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/nature-of-agiva-podarachen-kompl … 800162531520.html
Аз съм връщала продукти от онлайн поръчка, даже се оказва по-лесно (няма насреща касиерка, която да ти се мръщи, ама какво, защо). Сваля се формуляра в сайта им и по Спийди за тяхна сметка, после парите си ги получавам по картата.

Общи условия

Активация на акаунт