Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 672
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
  • оттам, откъдето започва България
Ако е толкова добър и на тази цена от 4 лв., бих взела с удоволствие. Досега нищо от лосионите на Балеа не ми харесва, освен ароматът им (на някои). Иначе не ми действат добре на кожата.
Към момента аз съм доволна от https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010026434 и https://aptekamedea.bg/cetaphil-khidratirasch-losion-za-sukha-no … 36ml-galaderma-v1

# 76
Този крем с невен си е направо вазелин. Аз не го харесах, въпреки че съм с много суха кожа - мазен, лепнещ и вместо да попие, остава като филм върху кожата. Но все пак на различни хора един продукт влияе по различен начин. Ако не стане за тяло, поне за пети ще е добър.

# 77
  • оттам, откъдето започва България
Но пък невена в балсама на алверде ми харесва, пак лепне, но ми е прекрасен за устните.

# 78
Излезе ми известие, че от днес до 16 ч в понеделник не може да се поръчва до магазин и не може да се прави справка за наличности поради техническа профилактика.

# 79
Може да правят ревизии, то при такава търговска дейност която е без почивен ден не искам да си представям как се провежда това...

# 80
Чакам да заредят дм био-коледните неща. Има ги в сайта, но ни в двата магазина в моя град. Обещала съм на сестра ми (на 10 години Joy ) да правим коледен календар на дм био с тези неща. Надявам е скоро да ги има. Евкалиптовият мед ми е много интересен, дори и само да го мириша, че не обичам особено мед. Joy

# 81
Аз пробвах някои неща от тези коледните. Евкалиптовият мед не е никак лош. Другите кремове за мазане също. Този с бисквитката ми харесва много и ще го поръчам отново в доста бройки като за Коледно угощение. Опитах и кашуто покрито с шоколад, но не ми хареса особено. Пробвах и някакви звездовидни бисквитки със шоколад, но не са нищо особено. Поръчала съм и какаото на прах за пиене, но още не съм го опитала. Имайте в предвид че всичките неща за миниатюрни. Точно като за календари, дребни сборни подаръци, допълване към подаръци, такива неща. Големи са колкото орех или два ореха. Аз лично от грамажи трудно се ориентирам, но вече като ги видях на живо разбрах че са си Ню-Ню. Не са лоши, сигурно ще пробвам и останалите. В Бургас ги купих от Плаза ДМ. За другаде не знам дали има щендер с тях. Поръчах и онлайн, там поне за сега мисля че има наличност Simple Smile

# 82
Много харесвам от този вид коледни бисквити и в супермаркетите предлагат такива. Видях, че в немския ДМ имат и ги пробвах, много ми харесаха. Надявам се и при нас да ги заредят:

Сега взех и това да пробвам:

# 83
  • Варна
Не виждам точно този серум в приложението, не го предлагат ли?

# 84
И аз не го виждам, но го има в Елитис на цена 13.75 лв:)
Може ли препоръки за продукти на Skincyclopedia, които сте използвали и сте доволни?

# 85
А зсъм ги използвала.

Ретинол - страшно мазен, не попива, разтича се. Изобщо не ми хареса, ефект осезаем нямаше.
Ниацинамид - приятен, не лош. Изушаваше ми много.
Салицилова киселина - мирише ужасно, зверски ми изсушаваше.
Хиалурунова киселина - приятна, хидратираше успешно, прави кир обаче с някои кремове.
Витамин Ц - този харесвам наистина, купувал съм два три пъти даже. Има зверски гадна миризма, усеща се едно стягане, изглажда леко кожата. Определено препоръчвам.
Около очния им крем с кофеин - любимец. Наистина влияе на тъмните кръгове и торбички те. Определено и този препоръчвам.
Купих на ММ крема с Ретинол - маже се от дъвд на вятър, но като че ли има лек ефект от към изглаждане, но серума им с Ретинол е без образно мазен.
Матриксил серума - отново прави лицето като стафида, много е изсушаващ. Ефект не виждам от него.
Ексолиращ серум, черен на цвят - за мен е много силен, направо лицето ми пламва с него.

Не съм им фен особено, освен едно две неща. Не обичам пресушаващи продукти.

# 86
Много благодаря за отговора! Аз и този околоочен с кофеин не го виждам в приложението?
Подарявам:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 10:45 от Hot Summer🌊

# 87
  • Варна
Аз купих ето тези по препоръка на моя козметик. Със зряла кожа съм, склонна към несъвършенства. Ще ги ползвам по схема, която ми разписа, с постепенно въвеждане. Вчера започнах. Ретинолът е мазен, да, ще слагам по 1 капка само, но си попива след време.
След всеки нанесен серум трябва да се изчаква по няколко минути.

# 88
Пиши, като мине някакво време, дали виждаш ефект:)

# 89
  • София
Благодаря, момичета, получи се с талоните за рожден ден и тези от дм лайв.
Вчера си напазарувахме в ДМ.
Да споделя сега и моето мнение за серумите на  Skincyclopedia.
Ползвам от доста време този с Ретинол и Хиауронова киселина, а вчера си взех и с Ниацинамид.
Много съм доволна от този с хиауроновата киселина, при мен няма кир ефект, може би зависи от крема. Аз го слагам предимно вечер. Редувах с този с Ретинол а, но той наистина ми идва доста мазен и рядко го ползвам.
Досега ползвах ниацинамида на the ordinary , от който съм възхитена, но реших да пробвам на Skincyclopedia.
На Ревокс си взех с пеперудите, но от техния Ниацинамид не съм възхитена.
Препоръчайте ми добър серум с ретинол, който да е бюджетен вариант и да не е с голям процент, като за начинаещ.

Общи условия

Активация на акаунт