Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 677
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
Не виждам точно този серум в приложението, не го предлагат ли?

В приложението го има само в комплект с други два серума. Като самостоятелен не го виждам.
Преди време от една мостра в магазин пробвах една капка върху лицето - хем ми щипеше, хем ми изсуши.
Сега пачовете ми се сториха интересни и с добър състав, но ми идват скъпи.

Елитис много си вдигнаха цените. Вече почти няма нещо, което да е по-евтино там.

Отказах се съвсем да си ползвам талоните, ако на някой ще му свършат работа, да пише.

# 91
  • Бургас
Заинтригувахте ме с този околоочен крем! 🤔 Точно с тъмни кръгове и торбички имам проблем. Особенно ако съм преуморена и недоспала.

# 92
Лаленце, кой е този крем с бисквитки? Супер звучи. Пропуснала съм. От кашуто с шоколад и аз взех, но не съм го пробвала още.

# 93
Ето този е. В стъклено бурканче. Миниатюрно за съжаление. Бих купила голям без да се замисля дори 😍

Видяно в dm: Крем за мазане Spekulatiuscreme, 40 g (https://dm-drogeriemarkt.bg//dmbio-krem-za-mazane-spekulatiuscre … pdsteilen.laufend)

# 94
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Оххх, колко апетитно и примамващо изглежда този крем. Прилича ми на домашния течен шоколад, който мама ми правеше като малка.

# 95
Като гледам състава , има смисъл да е 40 гр … 

# 96
Точно състава гледам и аз - захар, олио и нишесте, и малко какао за цвят.
Миниатюрни са бурканчетата, кажи-речи като напръстничета.

# 97
  • София
Не е био, но е 4.99 за 400 грама в момента ( официално от утре ) в Л. Опаковките са различни от миналия път, но смятам е съпоставим ( с бисквитки спекулациус ) като има с натрошени и с фино млени.
*Има съществени разлики в състава, разбира се, с коментирания.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 20:43 от RebelHeart

# 98
Лидълския крем е с почти същия вкус като DM-ския, само че е пълен с палмова мазнина и ГФС.
Така че в случая кремът на DM е с по-хубав състав и “по-здравословен”, макар и по-скъп и с по-малък грамаж.

# 99
  • Хасково
Заинтригувахте ме с този околоочен крем! 🤔 Точно с тъмни кръгове и торбички имам проблем. Особенно ако съм преуморена и недоспала.
Аз ползвам вече второ шише и съм супер доволна. Много повече харесвам нещата на Revox от тези на Skincyclopedia.

# 100
По темата за skincyclopedia - някой с мнение за тези?

# 101
Ползвала съм серума със серамиди - приятен, за цената си заслужава, на мен обаче ми беше недостатъчен, макар да го запечатвах с крем.

# 102
Моля препоръчайте ми спрей за коса против наелектризиране Simple Smile Дали обикновен спрей за термозащита би свършил работа ?
Гледах този в приложението, някой с отзив ?

# 103
Обикновен спрей балсам без отмиване не го ли оправя това?
На този спрей от снимката, като гледам шишенцето е същото като на спрейовете на Балеа, а от тях имаше много оплаквания че се разваля пръскалката отгоре доста скоро и става неизползваем.

# 104
Момичета, нови талони има ли? Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт