Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 59 562
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, нови талони има ли? Relaxed
да, ако имате нужда от тях, пишете ми.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 10:01 от Пролетно цвете

# 106
Ако някой има нужда - подарявам новите талони.

# 107
  • София
Ееее, тъкмо се зарадвах, че има талон за любимата ми спирала на Мейбълин, то е оказа, че е само за тази с кривата четка, която ми е ужасно неудобна. Sad

# 108
  • пустинята Гоби
Как се проверяваше за кои продукти важат талоните? Цъкам върху талона, никъде не ме препраща.

# 109
Как се проверяваше за кои продукти важат талоните? Цъкам върху талона, никъде не ме препраща.
Този път някои от купоните са точно определен продукт.

# 110
  • пустинята Гоби
15% отстъпка на марката SPLAT реших да видя какво е, че не бях я чувала. Явно пасти за зъби. Един вид паста ли ще да е това чудо?

# 111
За този купон, пише неограничен брой продукти аз го разбирам за различни видове, да пасти за зъби е..
Но за спиралата е точно определен вид, отново за неограничени бройки.

# 112
Липсва бутона за продуктите, които са включени в талона.... Използвах търсачката за спиралите, не всички от серията Лаш сенсейшънъл са с етикет ТАЛОН, ще ги награбя и на касата ще проверя коя я хваща талонът Head Band

# 113
  • Варна
Много тъпо, че са махнали бутона да се види директно за кои продукти важи талонът.

Но пък ми харесва, че са валидни чак до ноември.

# 114
Не са махнали бутона, при мен го има на всички талони.

# 115
Сега са го оправили, сутринта го нямаше. Sunglasses

# 116
Бутонът може би е оправен вече, излизат 5 спирали. На мен ми е любимата и ми идва навреме. Въпреки че на ценя 10 лв имам откъде да я взема.

# 117
Липсва бутона за продуктите, които са включени в талона.... Използвах търсачката за спиралите, не всички от серията Лаш сенсейшънъл са с етикет ТАЛОН, ще ги награбя и на касата ще проверя коя я хваща талонът Head Band
Мятай в кошницата в приложението което си си харесала и то ще ти покаже има ли намаление.
Като се съмнявам за нещо, така проверявам че мога да го направя и без да съм на място в магазина.

# 118
  • Бургас
На Splat са им хубави пастите.

# 119
Здравейте, може ли мнение за маска на Syoss Keratin Boost ?
Съдържа Sodium Methylparaben.
Ползвах я веднъж, много добре и като прочетох съдържанието с този парабен и спрях.
Някой ползвал ли е ?
Знаете парабените имат лоша слава , попитах дори на мейл фирмата производител колко е съдържанието.
Отговориха колко е нормата от ÷ до  и , че се вмествали в нея.
И все пак , ако някой я е тествал са пише мнение . 
Имам мнение ,че парабените освен, че са вредни, на момента правят супер косата, а после след    по - продължителна употреба я изтощават .
Споделяйте , ако някой е пробвал  тази маска.

Общи условия

Активация на акаунт