Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 59 003
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
Доста лакове изпуснах. Кога ще бъде следващия лайф?
 Погледнах в приложението, не видях.
Тази сряда

# 151
  • София
Доста лакове изпуснах. Кога ще бъде следващия лайф?
 Погледнах в приложението, не видях.
Тази сряда

Благодаря! Simple Smile

# 152
Имам код за -15% на целия асортимент (без мляко за кърмачета), заради рожденния ми ден. Няма да го ползвам, изтича днес. Ако на някой му трябва да ми пише ЛС.

# 153
Може ли да се ползват чужди кодове за РД? Нали си въвеждаш РД в акаунта? Rolling Eyes

# 154
  • оттам, откъдето започва България
Имаш предвид да се ползва ДМ клиентските номер на друг на неговия рожден ден ли?

# 155
При мен ползване на карта от скрийн шот не сработва вече 2 пъти - картата е сканирана от снимка, но в приложението ги няма покупките и не се натрупва оборот. Не съм ползвала купони и не знам дали ще се отразят, но проверявайте преди да платите дали е отразена отстъпката.

# 156
Да не би да не са били активирани купоните, с които ще се пазарува? Те се активират преди да се направи скрийншот на купона.
Принципно купонът за РД е автоматично активиран.

# 157
Не съм искала да ползвам талон/отстъпка или каквото там. Забелязах, че не ми натрупва сумата  и ги няма в моите покупки продуктите в приложението.

# 158
Вероятно е бъг някакъв.
Ние имаме само една карта - цялото семейство пазарува с нея. Дала съм скрийншот на всеки и само активирам талоните.

# 159
Екранът трябва да е максимално ярък, по принцип такива приложения си вдигат яркостта когато има такъв код за сканиране. Ако е скрийншот просто отворен, може и да е по-ниска ако така сте си я нагласили или ако е автоматична. Има вероятност и от това да не "хваща", иначе скенерът просто разпознава QR кода, то са черни и бели полета и нищо друго.

# 160
И при мен не се е получавало със скрийншот, въпреки че вдигнах яркостта и предупредих жената и тя да го направи.

# 161
  • Варна
Не съм имала проблеми със скрийншотове на картите на ММ и щерката, винаги отчитат.

# 162
Аз бях давала купон на съфорумка и покупките й се отразиха в профила ми.

# 163
  • пустинята Гоби
Естествено, че покупката с чужд скрийншот ще се отрази в приложението на човека подарил кода. Как да стане обратното? Вече намалението би следвало да се отчете на касата, ама явно не винаги става.

# 164
От два месеца насам пазарувам със скрийншот на моята си карта, тъй като приложението вече не работи с iOS версията на телефона ми. Огромно ми беше учудването днес, когато влязох в приложението през друг телефон, за да видя колко оборот съм натрупала - оказа се, че нито покупките ми са отразени, нито оборот ми се е трупал. А съм оставила немалко пари в DM за тези два месеца. Много разочарована останах... излиза, че хората с по-стари операционни системи не можем да използваме нито приложението, нито талони, нито оборот да трупаме. Между другото, нямам друго приложение на телефона, което да не мога да използвам заради по-стария iOS. Само DM искат най-новата версия.

Общи условия

Активация на акаунт