Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 982
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
Може би трябва да им се оплачем писмено. Ако всеки пусне по едно оплакване, ще им светне. Ама ако никой не се оплаква, ще си я караме без намаления...

# 166
От два месеца насам пазарувам със скрийншот на моята си карта, тъй като приложението вече не работи с iOS версията на телефона ми. Огромно ми беше учудването днес, когато влязох в приложението през друг телефон, за да видя колко оборот съм натрупала - оказа се, че нито покупките ми са отразени, нито оборот ми се е трупал. А съм оставила немалко пари в DM за тези два месеца. Много разочарована останах... излиза, че хората с по-стари операционни системи не можем да използваме нито приложението, нито талони, нито оборот да трупаме. Между другото, нямам друго приложение на телефона, което да не мога да използвам заради по-стария iOS. Само DM искат най-новата версия.
Точно за същия проблем говоря и имам приложението на друг телефон, но оборот не се натрупва през скрийн шота.
Може би трябва да им се оплачем писмено. Ако всеки пусне по едно оплакване, ще им светне. Ама ако никой не се оплаква, ще си я караме без намаления...
Писах им веднага за проблема и дори пуснах тук отговора - вече не работи с по-ниска версия, ала -бала отговор получих.
В магазина знаят, че така го ползвам, познаваме се с момичетата и проверяват дали е отчетено маркирането на картата, защото знаят, че не всеки път хващат талоните през снимката и гледат. В случая талони не съм ползвала, говоря за натрупването на оборота по картата и списъка с моите покупки - нищо не се отразява по тях. Давала съм скрийн на съфорумка и имам нейната покупка, но от края на септември до сега не ми е отразена нито една.

# 167
На 07.11.2024 г. dm открива нов магазин в гр. София, ж.к. „Света троица“, бл. 318 Б, вх. А. Всеки клиент, пазарувал над 30 лв. от 07.11. до 09.11.2024 в посочения dm магазин, получава -15% отстъпка* на целия касов бон. Само в деня на откриването при покупка над 60 лв. клиентите могат да получат подарък** стъклена чаша, 1 бр. или кутия за храна, 1 бр. Всички подаръци се раздават до изчерпване на количествата.

В деня на откриването от от 10:00 до 17:00 часа за нашите клиенти сме подготвили и комплимент – чаша сок, бисквитки и други вкусни изкушения на нашата марка за био храни и напитки dmBio.

Само на 07.11.2024 г. всеки клиент, направил покупка над 1 лв., ще може да участва в игра*** със скреч карти за една от 350 награди на dm марки.

# 168
Пролетно цвете, благодаря, че сподели. Този обект ми е до вкъщи, егати кефа Simple Smile.

Използвам поста да споделя, че съм много доволна от адаптираното мляко на ДМ Био. Детето си го яде с кеф и не се запича от него.
Скрит текст:

Доволна съм и от памперсите, все още е на размер 1, нито веднъж не са пропуснали, а това, че са супер изгодни като цена е допълнителен плюс.
Скрит текст:

# 169
Дами от София, в кои магазини в центъра сте срещали новата лилава серия на Balea - Mystic Oil?

# 170
# 171
  • София
Дами от София, в кои магазини в центъра сте срещали новата лилава серия на Balea - Mystic Oil?

Мисля, че виждах в Мол София, на отделна поставка в началото на магазина.

# 172
  • При децата ми
При мен ползване на карта от скрийн шот не сработва вече 2 пъти - картата е сканирана от снимка, но в приложението ги няма покупките и не се натрупва оборот. Не съм ползвала купони и не знам дали ще се отразят, но проверявайте преди да платите дали е отразена отстъпката.

Същото е и при мен. Съфорумка ми подари преди месец някъде скрйншот на картата си, не помня вече за какво и на касата момичето каза, че не може със скрийншот.

# 173
Бях ползвала едни Био памперси веднъж . Ужас беше положението. Едва избутах до края на пакета. Иначе другите са хубави и евтини.

# 174
Няма никаква логика да не може да се ползва снимка на снимка. Освен ако не е някаква много ниска резолюция (което вече не е на мода). Щом снимка на баркода на бордна карта минава, няма логика снимка на друг баркод да не минава. А пък да минава и да не отчита действието от сканирането е още по-абсурдно и навява за бъг в системата им.
Ще взема и аз да пробвам.

# 175
При мен се получава само с "пресен" скрийншот на картата, т.е. активирам всичко и правя снимка сутринта на същия ден, в който ще пазарувам.
Иначе със скрийншот и при мен не ставаше и не се натрупваха сумите, даже един път връщах покупки и отидох пак на следващия ден, понеже телефона ми dm приложението вече не го признава… Expressionless

А от продавачките си има някои дето просто се заяждат, една такава на касата като видя, че е снимка, не пожела да ми сканира картата и взе да ми спори, че им били казали, че не можело, вместо просто първо да пробва.
Аз обаче настоях и картата си мина с отстъпката за РД, а въпросната понеже изобщо не се учуди, камо ли да се извини, ме кара да мисля, че знаят, че може, но по някаква причина искат да „отклонят“ клиентите от ползването на този вариант.

# 176
По принцип акаунтът в приложението е персонален и се предполага че всеки го ползва за себе си - като е скрийншот става това със споделянето на талони, което не е предвидено да работи така и да се заобикаля ограничение с него. Дефакто, аз мога да ти дам моя телефон да го сканираш и пак няма да е скрийншот, нито пък ще ти поискат да удостовериш че ти си това лице на което е талонът...
Шантаво е с тия неща и недоизмислено, но пък и не се сещам как може да се ограничи наистина талоните да ги използва само собственикът на акаунта.
А че има такива които не са наясно кое може и кое не - според мен тук вината си е на шефовете им че не са ги обучили. Тяхна работа е да се уверят че служителите имат правилната информация.

# 177
Лайфа започва след броени минути

# 178
Приателка не може да си инсталира Sinsay, на стария ми телефон имах и други приложения, които окапаха (с андроид). Та не е само ДМското.

АМ им е топ, мокрите кърпи също.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 23:02 от deska90

# 179
  • оттам, откъдето започва България
За пореден път изтървах лайфа. Worried

Общи условия

Активация на акаунт