Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 935
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
Какво ги бърка дали си разменяме талони? Нали им върви оборот, ние сме доволни и те са доволни. С един талон не можеш два пъти да купиш. Дали аз, или user1905 ще го ползва, все тая за ДМ. Няма злоупотреба.

# 196
Ама точно това е, че скенерът разпознава баркод. Баркодът е изображение - снимка. Няма никакво значение къде се намира снимката. Simple Smile Т.е., проблемът явно е някъде другаде, не е в снимката.

# 197
На мен не ми е за размяната на купони, а понеже приложението им ме принуждава да си сменя телефона, за да го ползвам, което нямам намерение да направя.
Харесва ми да си нося този телефон, по-малък и по-удобен ми е от по-новия ми и затова си прехвърлям скрийншот от единия на другия, когато ще пазарувам.

Просто явно QR кода на техните карти е динамичен, а не статичен и затова машинката на касата не го отразява, когато не е актуална снимката. Иначе, както писах по-горе, си минава без проблем стига скрийншота да е "пресен".Grinning

# 198
Не препоръчвам този спрей, не знам дали е кофти партида. Ако бях прочела отзивите не бих го взела. В един от тях се споменава, че мирише на инсектициден спрей, да наподобява такава миризма:
Скрит текст:
За скрийншот на клиентската карта, не виждам защо да е проблем, тъй като се прави оборот на магазина. Вече защо не минават понякога, нямам идея, може би нещо в резолюцията на самата снимка.
Със скрийншот на картата съм минавала и в немски ДМ.

# 199
Явно е кофти партида, защото аз съм доволна. Ползвам го във вц и остава свеж и приятен аромат.

# 200
Аз нямам проблем, наскоро ползвах талони със скрийншот на картата на съфорумка Пролетно цвете, благодаря отново! Направих скрийншот и увелих размера приблизително до размера на оригиналниа код на моята карта.

# 201
Как мислите, талони които имам в картата дали ще могат да се ползват с 15% отстъпката в новия магазин за което откриване някой написа вчера, т.е. като двойна отстъпка дали ще стане?

# 202
Дано не съм нахална.Някой да не си ползва талона за крема на Гарние и да ми го престъпи?
От лайфа вчера.
Пиши ми, ако желаеш!

# 203
  • При децата ми
Вчера гледах лайфа за малко, но талони нямам. Друг път съм процедирала по същия начин и талоните почти веднага са били налични. Някой, който не е гледал целия лайф, има ли талони?

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 15:47 от Hrispa76

# 204
Аз го гледах 5 Мин и имам талони

# 205
  • Пазарджик
Вчера гледах лайфа за малко, но талони нямам. Друг път съм процедирала по същия начин и талоните почти веднага са били налични. Някой, който не е гледал целия лайф, има ли талони?
Пуснах го точно когато започна и го спрях веднага след това и имам 2 нови талона.

# 206
Пуснах го точно когато започна и го спрях веднага след това и имам 2 нови талона.
[/quote
Аз също пуснах лайфа за 5 минути и имам 2 талона. Няма да ги ползвам. Ако някой има желание, да ми пише!

# 207
Не съм засичала колко време държа отворено предаването но мисля че някакви секунди минават все пак, преди да видя надпис че съм получила талон, не е ведната на момента. И тогава обикновено го затварям, рядко се е случвало да се загледам или заслушам.

# 208
Пуснали са нови талони в приложението - ножчета на Жилет 2+1, кухненска хартия на Зева 1+1 и 20% на Canpol.
Май това са най-яловите талони, които съм получавала.

# 209
Още на момента в който пусна лайфа, излиза зелено съобщение “Получихте талон”. И веднага го затварям, че някои теми не са ми интересни и не ги гледам.

Общи условия

Активация на акаунт