Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 923
  • 769
  •   1
Отговори
# 210
  • При децата ми
Пуснали са нови талони в приложението - ножчета на Жилет 2+1, кухненска хартия на Зева 1+1 и 20% на Canpol.
Май това са най-яловите талони, които съм получавала.

Тези талони имам и аз, но другите не.

Още на момента в който пусна лайфа, излиза зелено съобщение “Получихте талон”. И веднага го затварям, че някои теми не са ми интересни и не ги гледам.

Ами, пуснах го, гледах около 2-3-4 минути, но талони нямам.

# 211
Пуснах го само за талоните, не повече от 2 минути.

# 212
Как мислите, талони които имам в картата дали ще могат да се ползват с 15% отстъпката в новия магазин за което откриване някой написа вчера, т.е. като двойна отстъпка дали ще стане?
В сайта ясно е написано: Отстъпката не се съчетава с никакви други талони и отстъпки,
включително и с отстъпка „Рожденик".
Копирано от статията за новия магазин.

# 213
Попринцип понякога минава, понякога - не.
Не съм открила каква е зависимостта.
 Ще потърся стари касови бележки на които съм ползвала даже тройно намаление (50% изтичащ срок + 15% РД + 15% талон).
Но ето например на друго пазаруване имах 2 лв и 15% активирани, само 15% минаха, двата лева от натрупването на сумите - не мина на бележката.

# 214
То пише, но на практика е различно. Аз мисля, че ще минат и двете отстъпки, да пробва.

# 215
Минавам да каже, че се отчетоха и двете отстъпки 😊

# 216
  • Пловдив
Аз благодаря на Пролетно цвете за талона 🫶
Ще дам отзив за крема.
Някаква препоръка на крем за пети и устни?

# 217
  • София
Снощи ходих в новооткрития магазин в ж.к. Света Троица, София. Разочарована съм. Нямаше коледни календари, за което отидох, нямаше подаръци, само 15 % отстпъка над 30 лв. Беше лудница, всички ревящи бебета от парка, задно с мотаещите се и нямащи работа там бащи.

# 218
  • София
Здравейте!
Потвърждавам и аз снощната ситуация в новооткрития магазин на ул. Цар Симеон.
Лудницата беше пълна, някои със сметки за по 1-2 лв минавах няколко пъти на касата, за да вземат скреч карти и накрая ние като минавахме би казаха, че няма скреч карти, свършили били. Дадоха ни кутия за храна за сметка на 60 лв и чашите също бяха свършили. А иначе подаръци имаше зад касата в 2 кашона.
Сутринта писах до ДМ и им казах , че съм възмутена.

# 219
Минавам да каже, че се отчетоха и двете отстъпки 😊

Така си мислех и аз.

# 220
  • София
Не препоръчвам този спрей, не знам дали е кофти партида. Ако бях прочела отзивите не бих го взела. В един от тях се споменава, че мирише на инсектициден спрей, да наподобява такава миризма:
Скрит текст:
За скрийншот на клиентската карта, не виждам защо да е проблем, тъй като се прави оборот на магазина. Вече защо не минават понякога, нямам идея, може би нещо в резолюцията на самата снимка.
Със скрийншот на картата съм минавала и в немски ДМ.

Купувам този спрей от няколко години. Мирише приятно. Досега не съм имала проблеми с него и аромата.

Новооткрития филиал на ДМ на цар Симеон ми е близо, но не отидох.  Предполагах, че ще е лудница.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 19:10 от Amiamo

# 221
За дамите, чиито мъже използват продукти за поддържане на лицево окосмяване - има скреч карти за продукти за лице Sunglasses

# 222
Подарявам този талон за –15% отстъпка от цените на продуктите.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 19:03 от Пролетно цвете

# 223
Възползвах се от талона за дезодоранти Нивеа 1+1. И един крем на Гарние с талон  си купих.

# 224
  • оттам, откъдето започва България
На мен от скреч картата днес ми се падна -15% за продукти Seinz. Няма да го ползвам. Ако някой го иска - да пише.

Кухненската хартия еxtra long 2 бр. х 70 къса за 5,98 лв. в нашия филиал днес беше изчерпана (поне така ми казаха), а може и по принцип да е нямало.

Общи условия

Активация на акаунт