Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 790
  • 769
  •   1
Отговори
# 285
  • Сливен
Нямат ЧП от години,отделят % от продажбите на този ден за благотворителност.

# 286
  • При децата ми
Мога ли да комбинирам талон за рожден ден плюс талон от приложението?

# 287
Комбинират се, макар че пише друго на тях.

# 288
Обикновено се комбинират, ако не си сигурна просто слагай неща в кошницата в приложението и виж какво ще ти даде отдолу като сума за плащане. Дори и да смяташ от магазин да си ги купуваш, това пак си е начин да провериш кое и колко ще ти намали.

# 289
  • София
Взех това нощно мляко за коса (ново за мен), довечера ще се тества. 😀

Скрит текст:

# 290
Аз реших да пробвам маската с кератин

# 291
Тази я имам и ми харесва, но тя моята коса не е изтощена или третирана, та не съм голям критерий. От повечето продукти няма видима разлика, мажа от време на време щото съм наумила така Grinning Разлика веднага виждам единствено от черната течна на Глис, от нея косата става като ламинирана, чак ластикът за коса се изплъзва по-лесно като я вържа. Но тази на Балеа ми харесва де, май ми е втора кутия от нея в момента, макар че не я слагам на всяко миене а само от време на време.

# 292
Натка, коя е тази течна на Глис?

# 293
Не съм natka, но и аз я харесвам и давам положително мнение
 (https://dm-drogeriemarkt.bg//schwarzkopf-gliss-7-sekundna-ekspre … pdsteilen.laufend)

# 294
Баш тая е от линка, пробвах я на майтап веднъж и сега все имам. И тя не ми е за всеки път де, от време на време слагам като се сетя. Не мисля че имам нужда на всяко миене.

# 295
  • Deutschland
За черната неколкократно съм писала. Страхотна е.

# 296
Да и аз от тук научих за тази маска, мисля че точно от ФРАУ С , страхотна е наистина БЛАГОДАРЯ

# 297
Аз да похваля този шампоан. Напоследък косата ми се омазняваше доста по-бързо, този беше случайна покупка, на краищата не виждам ефек, но откъм омазняване имам подобрение.

# 298
  • Пловдив
Лайф има днес, от 18 ч.

# 299
Всичките шампоани на Nature box  са хубави.

Общи условия

Активация на акаунт