Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 860
  • 769
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Днес си направих един пазар в ДМ. Имах купони и ги използвах. Някои продукти ги използвам за първи път. Някои за n-ти!
Остана ми един талон за филиал,който ми е до края на месеца. Обмислям следващата покупка.

# 271
Благодаря на всички за препоръките!🙂 Взех за проба "Хидратиращ спрей за коса с био екстракт от хибискус и кокосово мляко" на Балеа. Май беше препоръчване тук в темата, и мляко мисля, че видях от същата серия. Ще споделя отзив, като го пробвам.🙂
Долче, аз си правя спрей от маската за коса, която ползвам. В шишенце добавям малко от маската, вода и пантенол, ако имам и впръсквам след измиване, разресвам хубаво. Може да тестваш докато си намериш твоя спрей.
Пантенолът откъде го купуваш, в каква опаковка се продава?🙂 Дали може да се замести с малко бадемово масло?
Иначе търсеният ефект е нормално права коса (всъщност, само горният пласт на косата дава бухнал ефект, защото има и по-дебели косми, долните пластове са си прави и "копринени", лъскави косми). Да не се налага да използвам преса или четка с горещ въздух за косата от раменете надолу (и по издухване със сешоар не си падам). Иначе това, че косата ми в долната половина е нито права, нито къдрава, има един плюс- ако засъхне на кичури и не я среша, засъхва на вълни.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 23:13 от dolce miele

# 272
Днес си направих един пазар в ДМ. Имах купони и ги използвах. Някои продукти ги използвам за първи път. Някои за n-ти!
Остана ми един талон за филиал,който ми е до края на месеца. Обмислям следващата покупка.
Вчера точно бях в този филиал. Подреден, чист, добре зареден. Останах с много приятно впечатление от него. Не го бях посещавала преди това.

# 273
  • Бургас
Лале,за ДМ в Изгрев,новият блок до кръговото!
Много е хубав този филиал, момичетата са усмихнати и любезни,богат асортимент,пространство. И най-важното е,че я няма тази досадна охрана,която те дебне като заподозрян долен крадец! Разглеждаш си на спокойствие!
С две ръце препоръчвам!

# 274
Да, точно описание. Вече даже мисля да ходя само там. В мола по надолу е блъсканица, в центъра още повече, на Трапезица ми беше любим до сега, но този ми допада повече. Добре че беше талона да отида го видя. Иначе най-вероятно никога нямаше да го посетя този магазин.

# 275
Аз също не съм впечатлена от млякото за коса от лилавата серия. Косата ми по принцип е нормална към суха, с доста обем и вечно непокорна и хвърчаща. Не е боядисвана, не е третирана и дори сешоар не използвам. Използвах вече 2 пъти млякото на влажна коса след измиване, но имам чувството, че при мен не хидратира, а дори изсушава и я слепва. Никак не ми е комфортно на косата след него. Иначе ухае супер. Взела съм и шампоан, и маската 3 в 1 от същата серия, но все още не съм ги използвала, защото имам доста на отворени подобни в момента.
Да използвам да попитам дали някой може да сравни тези спрейове, че в момента нямам продукт за приглаждане сутрин преди да изляза и ми се струва, че може и да помогне срещу вечно хвърчащата ми косата.

# 276
За суха коса препоръчвам черната серия на Глис. Шампоан, балсам, маска и спрей. Маската я ползвам преди измиването. Пристрастена съм!

# 277
Маската я ползвам преди измиването.
Как по-точно, за колко време?🙂

# 278
Маската я правя уикенда, в деня в който ще си мия косата. Навлажнявам леко косата, нанасям маската само по дължините, слагам шапка за баня и я забравям Joy Върша си някаква работа и по някое време се сещам, че е време за измиване. Измивам косата с шампоан и балсам, след леко подсушаване с кърпа, пръскам спрея и после суша.  Не спазвам време, някъде около 15-20мин, не че не съм откарвала и по 2ч.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 22:10 от _Mirella_

# 279
Долче, пантенол взимам от конкурентната дрогерия L...y.  Така изглежда:

Но гледам, че към момента е изчерпан.[

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 22:58 от ranimi

# 280
  • оттам, откъдето започва България
С талона за Нивеа само 2 бр. дезодоранти ли мога да взема?
2 х 2 бр. може ли? Thinking

# 281
Пише на самия талон, че максимално количество, което може да се купи е 6 броя с 1 талон.

# 282
Благодаря ти! Баба да си сложи очилата! Smiley

# 283
Може и да се е коментирало, но в ДМ има ли Черен петък? Харесала съм едно огледало с осветление, но ме спира цената засега.

# 284
Освен че си взех Нивеа, учудващо имаше и домакинска хартия Zewa, та успях и него талон да оползотворя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт