Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 887
  • 769
  •   1
Отговори
# 255
Поне нещата които купувам от тях, на други места са по-скъпи. Или пък са от техни собствени марки, макар че там станаха трагедия като постоянно нещо изчезва и не знаеш ще го има ли. Та, пак си ги купувах от ДМ тия неща и преди да им се появи приложението и купоните. Предполагам че не съм само аз, защото не виждам да са закъсали заради малката част от клиентите които не могат да подкарат приложението им или заради тези които се тръшкат как тъй няма да ползват купони предназначени за друг а не за тях.

# 256
  • Пловдив
Моят първи избор при покупка на дрогерийни продукти винаги е dm. Цените и без "трайно ниски" са по-добри от Лили и други.

# 257
Те едни и същи неща в Лили когато са на промоция са на цена колкото в ДМ. Поне за няколко неща които използвам и ги има и на двете места съм засичала такова нещо, не претендирам да съм изчерпателна.

# 258
Тъкмо миналата седмица бях в Лили и тръгнах да купувам шампоан, сетих се междувременно да проверя от телефона цената в дм-3-4лв по-евтин.
Аз също доатигнах ниво за 20%отстъпка на просукт, но този ваучер като че ли най не ме блазни. Може би ще си купя кафе, така ще изкяря най-много 😁

# 259
Моля, препоръчайте ми продукт за суха коса- нещо като спрей или немазен крем, който да се впръсква/втрива само на долната половина от дължините на косата или пък само по върховете. Идеята е косата да пада тежко и да не бухва в долната половина. Задължително е да не е нещо като лак за коса (такива използвам само ден-два преди миене на косата, иначе успява да ми се раздразнителност скалпът). Предпочитам да не е и олио. Има ли нещо подходящо?

# 260
Според мен и спрей такъв балсам без отмиване, и олио, щом е толкова суха и бухва от средата надолу, само едното не ми звучи достатъчно. Конкретни продукти не смея да препоръчам де, моята е точно обратното - тънка и мека и се смачква много лесно, та със сигурност няма да ползваш каквото и аз.
Но има какво, то зависи и като тип коса каква ти е и как я стилизираш.

# 261
  • Варна
Моля, препоръчайте ми продукт за суха коса- нещо като спрей или немазен крем, който да се впръсква/втрива само на долната половина от дължините на косата или пък само по върховете. Идеята е косата да пада тежко и да не бухва в долната половина. Задължително е да не е нещо като лак за коса (такива използвам само ден-два преди миене на косата, иначе успява да ми се раздразнителност скалпът). Предпочитам да не е и олио. Има ли нещо подходящо?

Не знам дали би свършил работа при теб, но аз аъм доволна от спрея на Глис, в розово. Впръсква се на влажна измита коса и след издухване със сешоар косата става мека, лъскава и ухае страхотно.

# 262
  • Deutschland
Течната маска на Глис 7 секунди в черен цвят прави косата ми лъскава и гладка. Моята е руса, суха и бухва по краищата. Всеки път когато я препоръчвам, си припомням да я подновя и все забравям.
В българските групи за козметика има страхотни отзиви за млякото от лилавата серия на Балеа, но за съжаление аз не успях да се доредя поне за един брой.

# 263
  • При децата ми
Днес скреч картата е за -20% на продукти BULLDOG.

Къде е тази скреч карта? Thinking

# 264
  • оттам, откъдето започва България
Добре че ми напомни и днес да изтрия. Smile
Като влезеш в приложението и скролнеш надолу, се вижда: Скреч карти - талони за отстъпка на избрана мъжка козметика. Цъкваш и продължаваш, след като приемеш правилата и условията за участие.
Днес талонът е за -15% продукти SEINZ.
Талоните автоматично отиват в секцията активирани.
Днес свършва тази игра. Simple Smile

# 265
  • При децата ми
Добре че ми напомни и днес да изтрия. Smile
Като влезеш в приложението и скролнеш надолу, се вижда: Скреч карти - талони за отстъпка на избрана мъжка козметика. Цъкваш и продължаваш, след като приемеш правилата и условията за участие.
Днес талонът е за -15% продукти SEINZ.
Талоните автоматично отиват в секцията активирани.
Днес свършва тази игра. Simple Smile

Благодаря! Разбрах къде е, ама тя пък играта била до днес! Smile  Всъщност тя е била три дни само.

# 266
  • оттам, откъдето започва България
Да, доста кратка игра са измислили - от вчера, до днес. Smiley

# 267
Фрау, дали може снимка на млякото за коса от лилавата серия? Благодаря!

Долче, аз си правя спрей от маската за коса, която ползвам. В шишенце добавям малко от маската, вода и пантенол, ако имам и впръсквам след измиване, разресвам хубаво. Може да тестваш докато си намериш твоя спрей.

# 268
# 269
Пробвах това мляко и не съм впечатлена. Краищата ми са все така сухи.

Общи условия

Активация на акаунт