Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 60 977
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
Какво мислите за парфюмите на Betty Barclay?

# 586
Много ти благодаря, Кисе! Flowers Hibiscus

# 587
  • Deutschland
В ДМ България само парфюми на Ейвън ли се продават или и лосиони за тяло?

# 588
В ДМ България само парфюми на Ейвън ли се продават или и лосиони за тяло?

Няма лосиони.
В момента в асортимента има парфюми, кремове и серуми за лице.

# 589
  • оттам, откъдето започва България
Сега се зачетох в мненията за тези слънцезащити и по конкретно за тази анти оксидантната. Копирам

Много добра слънцезащита с карнозин!
Карнозинът е дипептид, който може да противодейства на озахаряването на кожните влакна. Това така наречено гликиране е отчасти отговорно за стареенето на кожата и образуването на бръчки. Досега тази активна съставка се предлагаше само в много скъпи кремове и от някои онлайн доставчици.

Благодаря за споделеното. Взех си от този вид и ми хареса.

# 590
Плащали ли сте с карта ваучер и друга карта, смесено?
На мен ми отказаха, не можело така. Трябвало на отделни сметки, което не е вариант, защото не мога да ползвам талони два пъти.
Как в Кауфланд може да плащаш с два вида карти, плюс кеш, тук не може? Имам чувството, че или не знаят, или не искат.

Талон за РД се комбинира с другите талони. Нищо, че пише обратното.

# 591
Плащала съм, Дева. То иначе как да си изразходиш цялата сума.

# 592
  • Плевен
Може, разбира се,. Както може с банкова карта и кеш. Не е знаела как да го направи.

# 593
  • Pazardjik
Добро утро! Колко дни преди рождения ден се появява купонът за отстъпка? Моят е на 14 ти и нямам или не знам къде да го търся.

# 594
На самия ден се активира и може да се използва в срок до 10 дни, пише го в първия пост на темата.

# 595
Днес в коледния календар на ДМ поредното участие в томбола ... 👎

# 596
Днес в коледния календар на ДМ поредното участие в томбола ... 👎

Само Кауфланд се представиха добре и раздават продукти по 1 ст.
Всички останали магазини се стискат, ту с томболи, ту с 15-20% отстъпки и някакви ненужни талони..

# 597
Някой спечели ли от въпросните участия в томбола? Аз не се включвам, предпочитам купоните за отстъпка.
Иначе лайф-а тотално съм го отписала, просто в часа, в който го излъчват ми е абсолютно невъзможно да го хвана.Confused

# 598
  • Пловдив
Някой спечели ли от въпросните участия в томбола?
Ето тук ги публикуват: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/igri-s-nagradi

# 599
Дискутираха се продукти на Балеа. Не са нещо уау със сигурност, имам си любимци и си ги търся. Спрея за обувки е незаменим за мъжа ми, харесвам много маската с кератин, балсама и маската с олиа. От плекс серията терапията за коса, ползвам като преуош и косата ми става много мека и блестяща. Имат 2-3 хубави маски за лице. Не очаквам кой знае какво, просто са окей и си вършат работата. Няма как да сравня маската за коса и шампоана с такива от Златна Рибка. Просто не винаги бюджета ми е бил за среден до висок клас и съм благодарна на достъпността на продуктите на Балеа.

Общи условия

Активация на акаунт