Термин Ноември 2024 - тема 4

• 35 570
  • 828
  •   1
Отговори
# 540
Да се похваля и аз с моята малка сладка скорпионка, родена днес сутринта с термин 11.11 Simple Smile нормално раждане. 3280, 50 см. Simple Smile

# 541
Да се похваля и аз с моята малка сладка скорпионка, родена днес сутринта с термин 11.11 Simple Smile нормално раждане. 3280, 50 см. Simple Smile

Честито Елица Hug

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 21:06 от _Miss_

# 542
  • София
Жива и здрава, да се гледате с лекота.

# 543
Честито бебче, жива и здрава да бъде и много да ви радва. 🥰

# 544
  • София
Честита да е младата госпожица 🍀❤

Към вече родилите - не забравяйте да си поискате еднократната помощ за живородено дете, 375лв е. Аз вчера онлайн заявих, много грамотно ми се стори. 😀

# 545
Честита рожба! Бъдете здрави и благословени!🩷

# 546
И аз заявих еднократната помощ онлайн, супер елементарно е. Много съм доволна, че аман от бумаги. Даже и отговор получих, че е входирано искането. Европейци, бе!

# 547
Честито бебенце и на Елица! Бъдете здрави и щастливи 🩷

А къде ги заявявате онлайн тези помощи?

# 548
# 549
И аз заявих вчера онлайн. Не знаех, че е 375, мислех, че е 200 лв.
А има ли нещо обвързано с образованието на майката? Преди време имаше нещо, че ако майката е с висше образование, помощта е по- висока. Дали е друг вид помощ или са премахнали този критерий? При онлайн подаването никъде не питаха за образование.

# 550
Не, тази помощ не е обвързана със степента на образование на майката. Отпуска се на всички в еднакъв размер.
В родния ми град, например, ако не се бъркам, общината отпуска около 800лв на дете, родено от майка с висше образование, малко по-малко за тези със средно и още по-малко за основно. Нещо такова. Но това си е вече по преценка на конкретната община, борят явно демографската криза. В София май няма такава помощ.

# 551
Честито бебче и от мен! На страхотен ден се е появила госпожицата 🫶🏼🤗🌸

# 552
А относно тази помощ, в заявлението не видях да се отбелязва някъде от мен, че детето е второ. Понеже нали за второ за изплащат 900 лв. Това става сигурно при  проверка? Имате ли представа?

# 553
Elica 7931, честита рожба, да расте жива и здрава и да носи много радост в семейството. Бързо възстановяване! 🎁🥳🥳🥳

# 554
  • София
А относно тази помощ, в заявлението не видях да се отбелязва някъде от мен, че детето е второ. Понеже нали за второ за изплащат 900 лв. Това става сигурно при  проверка? Имате ли представа?

В пдф-а, който попълних, се изброяват всички деца, така че предполагам от там ще го вземат предвид.

Общи условия

Активация на акаунт