Термин Ноември 2024 - тема 4

• 38 787
  • 828
  •   1
Отговори
# 75
Ние взехме Tapo C200, плюс щипка за креватчето. Бюджетна е и сме доволни, има сензор за движение и звук, който ти праща нотификация на телефона, ако бебето се пробуди, та не трябва постоянно да ти е отворено приложението, например.
Каква е тази щипка и от къде я взехте? Аз имам същата камера и все се чудя къде, как да я сложа😀

# 76
  • София
От Тему 😀

Скрит текст:

# 77
Взехме камера на Lorelli, но избързахме. Ако не бяхме взели вече, сега щях да купя камера, която отчита температурата в стаята.

# 78
  • София
За температурата ние взехме от Лидл тези термо-хигрометъри, 3 в кутийка са за 20лв, може би още ги има в магазините.

Аз на термометър на камера може би не бих разчитала за точност на 100%, тъй като си мисля, че от самата камера ще има повечко топлина.

Скрит текст:

# 79
Как сте, момичета? Аз от вчера нещо се разболях - не спрях да кихам цял ден а тази сутрин съм без глас и с болно гърло...баш на финала...

# 80
Добро утро от мен. Simple Smile Мен от снощи пак ме мъчи кръста... тъкмо ми мина и се зарадвах, ама явно ще е така.
mishmash9, ужасно е, с всички останали болежки и тежести...вземай нещо противогрипно, да го стопираш и почивай повече. Hug

# 81
Mishmash, много съжалявам! Почвай ударно биозин мама 1 сутрин и 1 вечер за 1 седмица,и много чай с мед и лимон! Смукалки като цяло може всякакви, ангал, стрепсилс, фарензим - много помагат за облекчаване. И лукчета.

Аз тъкмо излизам от тонове и чакам пред АГ. Много неприятно нещо ми са тези тонове, с това лежане по гръб толкова яреме. Заболя ме кръста, той и без това вече си ме наболява...

# 82
slanchogledka^, защо не си лягаш настрани, на мен единия път ми стана зле и от тогава лежа на ляво само, даже акушерката ми каза да се завъртя, много по-добре ми е на мен.

# 83
За първи път бях, акушерката ме премести наляво. Хванаха и БХ контракции, но аз изобщо не ги усещам.
Официално ми казаха да си избера друга дата за секциото, може би в рамките на 3 седмици господинчото ще се появи. Няма да изкараме до термин, нито до първоначалната дата 😁 Чак ми е странно, че ще се запознаем скоро с малкия човек. Лелеее.... ☺️🥺

# 84
Ох аз пък, като съм там всичко е наред, няма контракции, няма стягания, всичко перфектно. Като се прибера в нас започват едни стягания. Миналата седмица даже ходих допълнително да ме прегледат, нищо.. нито контракции, шийката 32мм, а пък ми беше толкова дискомфортно, направо вече не знам кога трябва да отида ако нещо ме притеснява. Има дни, в които корема доста ме стяга ама ми писна да ходя в болницата и то нищо...Ще се побъркам вече, хахаа Grinning

# 85
  • София
И аз имам стягания и болежки, особено като шетам нещо из нас, но няма как, вече съм в 37 г.с., тъй че считам всичко за “нормално” 😀 Стига да не са контракции, които всички казват, че няма как да се сбъркат, си полягвам и почивам като усетя. Поне багажът най-сетне ми е 80% готов, остават козметични неща да се добавят и така. Утре съм на последен преглед по ЖК преди секциото, дано няма изненади с по-ранен прием…

Onirique, с теб какво става? 🙂🍀

Бързо оздравяване на mishmash6! Аз увеличих Биозин мама на две на ден с цел превенция, да видим…

Mamamishka, чакаме негативен ковид тест и новини от срещата с бебочето 🥰

# 86

Ние сме си все така 2в1 все още. Вчера при преглед за разкритие се установи сантиметър и половина, тази сутрин ми падна някаква част от тапата и днес имам цитирам😃 : м/у 1.5-2см разкритие. Шийката не се е изгладила, нямам контракции, нищо. Не знам какво ще решат да ме правят. На първо четене изглежда, че нямам никаква родова дейност все още.

# 87

Ние сме си все така 2в1 все още. Вчера при преглед за разкритие се установи сантиметър и половина, тази сутрин ми падна някаква част от тапата и днес имам цитирам😃 : м/у 1.5-2см разкритие. Шийката не се е изгладила, нямам контракции, нищо. Не знам какво ще решат да ме правят. На първо четене изглежда, че нямам никаква родова дейност все още.

Onirique, здравей от Октомври, макар ние с моето бебенце може и да влезем в Ноември 🤭 безкрайно сме спокойни, с термин 26ти Октомври, записахме час за индукция на 2ри Ноември….

Та, зачудих се, кога е твоят термин, че и тапа вече се вижда?

# 88
1 ноември съм аз.
Личното ми мнение е, че вчерашния преглед за разкритие предизвика падането на част от тапата.

# 89
Момичета, на мен ми казаха, че в 35 седмица, когато съм и на тонове, евентуално ще ми вземат влагалищен секрет, но се зачудих предвид силно скъсената шийка това изобщо добър вариант ли е ? Flushed Разбира се ще питам АГ тогава, защото не искам да я занимавам сега. Проблемът при мен е, че въпросите винаги възникват, когато си тръгна от преглед Joy

Общи условия

Активация на акаунт