Термин Ноември 2024 - тема 4

• 34 788
  • 828
  •   1
Отговори
# 30
Цоп и аз в новата темичка. И аз не съм много от активните, но ви чета редовно. Вече съм в 35г.с. и имам кошмари, че закъснявам с оправянето на всички неща. Не сме сглобили още нито кошарката, нито гардероба. Не съм изпрала дрешките.  Вие как ги изпрахте- на ръка или в пералнята?  Всичко за родилното съм си накупила,  но не съм го слагала в сакчето още. Мисля като изпера дрешките тогава да наглася  всичко.

# 31
roscheto, аз съм по същия начин абсолючно нищо не е оправено и хем ми е спокойно, че уж има време, хем нещо от вътре почва да ме тормози, че трябва да се активирам вече. Иначе в пералня ще пера всичко, взела съм отделен прах и омекотител, ще ги пера, разбира се отделно от нашите ии така. С тези две кучета дето постоянно навсякъде всичко е в косми, не ми е ясно как се поддържа отлична хигиена, но.. Grinning

# 32
Аз съм готова с дрешките вече, изпрах ги на пералнята с Тео бебе, без омекотител, и ги минах и на сушилнята. Днес ще пера чаршафчета и одеяла. В 34г.с. съм и тази седмица вече ще се насиля да си оправя багажа, не че няма време, просто за мое спокойствие. 😅

# 33
И аз прах с Тео бебе, и бях много учуднена - мислех си как прането и сушенето ще стане за един ден. Два дни пера и суша чаршафи, дрехи, играчки, муселинови пелени.... Може би защото е пералня и сушилня 2 в 1, много бавно стана всичко.
Излезна ми  урината, посявката остана стерилна. Как може на бременна жена да дадат мръсна чашка...?! След два дни съм на тонове и да видим тая шийка след всичкото лежане как е. Стискайте палци, 35гс съм вече, никой да не излиза по-рано!!!

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 22:16 от slanchogledka^

# 34
А аз в последните седмици имах време да изпера, да смаля непоправимо в сушилнята половината дрешки, включително половината от новите, да купя нови дрешки както сме закъсали с парите вече и сме пред заплата, да купя сушилник, и днес изпрах новите и ги проснах на сушилника Smile
Тео бебе прах и бебешки омекотител Здраве, 37 г.с.

# 35
  • София
Еми... мили бъдещи и настоящи мамчета, снощи след спешно секцио се появи на бял свят бебе Тео , 1340гр 37см. Добре сме и двамата.
На мен на операционната маса ми се изпариха всички симптоми. Сега ми предстои възстановяване,  а на бебе Тео заякване. 🙏❤️

# 36
Честито, мама Мишка! Да ти е живо и здрава момчето, да заяква и много да те радва! Бързо и леко възстановяване на тебе и само положителни мисли, че малките много усещат!

# 37
Честито бебче мила,да ти е здрав и да заяква бързо Тео и да си се гушкате вкъщи.Бързо възстановяване и на двамата.

# 38
Честит Тео, Мамамишка! Да расте здравичък и много да те радва! На теб бързо възстановяване, а на малкото бебче бързо качване на грамчета. ❤️

# 39
  • София
Ооо жив и здрав да ви е Тео, бързо да заяква и расте, а на теб леко възстановяване! 🍀❤

# 40
Честито бебче!

А естествено, че всичко в пералнята, то остава и на ръка да пера😀 Кой има време и енергия за това?

# 41
Честито бебе! Да е жив и здрав и бързо да си отивате вкъщи!

Абсолютно в пералня ще пера. Simple Smile

# 42
Честито бебче Mamamishka! Hug

# 43
Честито Mamamishka! Да е здрав и скоро да се гушкате удома. Hug

# 44
От днес съм в 36-та седмица и спрях магнезия от преди няколко дни. От вчера получавам много честно подготвителни контракции. Не да болезнени, но са между 1-3 за час. Дали е нормално...Много ми става вече неприятно. Утре съм на тонове и ще видиме какво ще каже АГ

Общи условия

Активация на акаунт