Термин Ноември 2024 - тема 4

• 39 308
  • 828
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, момичета, днес в 13:00ч. се роди нашата дъщеричка 3170гр., 51см.
Естествено раждане. Всичко мина и сме добре.
Чувството е неописуемо❤

Честито Hug

# 406
Честито, Красимира, нека малката е жива и здрава и да радва цялото семейство! ❤️ Бързо възстановяване на теб!!! 🥳🥳🥳🥳

# 407
  • Хасково
Честито да е жива и здрава много да ви радва
А на мама бързо възстановяване

# 408
  • София
Първото ноемврийско бебче, Krasimira честито и на двете, гушкайте се и да споделяте много хубави моменти заедно.

Чувството е неописуемо❤

# 409
  • Хасково
Здравейте имам няколко въпроса към родилите секцио
Колко време ви боля,ако не ме натискат постоянно по корема не ме боли и се справям, да на ставане и лягане си боли все пак беше преди три дни, но след натискане на корема е кошмар
Кога ви тръгна цикъла аз все още нямам
И последно ако сте пили хапчета за спиране на кърма спира ли или при натиск има капчици иска ли време или спира след двете хапчета

# 410
За цикъл си мисля, че е рано, сега трябва да имаш лохии.

# 411
Чувството е неописуемо❤

Krasimira, честита да ви е дъщеричката 🍀🌸🌺🍂🎁💐 Хубави мерки има!

# 412
Здравейте имам няколко въпроса към родилите секцио
Колко време ви боля,ако не ме натискат постоянно по корема не ме боли и се справям, да на ставане и лягане си боли все пак беше преди три дни, но след натискане на корема е кошмар
Кога ви тръгна цикъла аз все още нямам
И последно ако сте пили хапчета за спиране на кърма спира ли или при натиск има капчици иска ли време или спира след двете хапчета

В тази тема едва ли има някоя с цикъл вече, поне 5-6 седмици трябва да минат.

Иначе една седмица мина от моето секцио и си боли. С колана помага. Обезболяващите помагат. Но болката си е там. Ставане и лягане е най-зле.

# 413
Моето секцио от 25.10. спря да ме боли преди няколко дни. Май болеше около 2 дни след изписването и след това спрях обезболяващите. Сега боли само при кихане, но това е очаквано.

За погачата видях, че сте обсъждали. Ние ще правим, че приятелите настояват Grinning

# 414
Здравейте, от няколко дни всяка вечер ме болят краката, по-точно бедрата от коляното нагоре до долната част на корема. Болката е като при много силна мускулна треска, чак не мога да се движа. Постоянна, няма придружаващи контракции. Страшно отпаднало ми е по време на болка, при мен така започваше цикъла преди да забременея. Приятелките ми се оплакват, че при цикъл ги боли кръст, мен ме боляха краката, абсурдна болка.
Някоя да има опит с това? Ще си питам АГ-то в понеделник. 37 +5 съм, да не е пред родилен симптом това?

# 415
slanchogledka^, от няколко дни се чувствам по същия начин, само че мен и кръста ме убива. Доста ми беше странно това с краката, аз го отдавах на преумора, защото доста повече се движа от както влезнах в 9ти месец, но не знам, може и да са някакви признаци за предстоящо раждане. Аз също съм 37+5.

Да ви се похваля, най-сетне сглобихме кошарата, така че малкия човек има и къде да спи вече, хаха.

# 416
Мен също бедрата и краката ме болят, не е постоянно, но го отдавам на лежането, все пак не беше малко като време.

Слънчогледка, при теб може и да е някакъв сигнал за подготовка, щом обхваща и част от корема. Давам пример със себе си като казах на АГ, че имам леки болки като преди цикъл, думите и бяха "това е добре, тялото се подготвя."

# 417
И аз да се оплача: Сутрин и вечер много ме болят краката(ходилата и прасеца), силни болки в кръста, но не постоянни, менструални болки и като казах на моята АГ тя каза, че организма се подготвя за раждането.  Та на това ги отдавам тези неразположения. При последния ми преглед, който беше преди 2 седмици почти моята  докторка ми каза, че плацентата е почти узряла,  което значи, че скоро предстои, но кога... вече и аз нямам търпение. Всичко е готово и само очакваме момента 😍 като започнат болките в кръста и ментруалните болки и си викам "аха момента ще настъпи...." но уви лъжливо е 😄  За сега съм за нормално раждане.

# 418
Здравейте и от мен 🌸 Аз да се оплача, че на микробиологията излезе бактерия и съм на антибиотик, отделно лепнах някакъв вирус и едва ставам от леглото 😫. Имам стягания на корема доста често, но не болезнено, явно е близо момента. Обзела ме е някаква тревога за раждането, за разлика от предния път, когато бях много спокойна 😕 определено не ми е в полза и много се опитвам да се настроя положително

# 419
Здравейте! На някой правили ли са му така нареченото membrane sweep? В интернет постоянно чета за такава процедура, обаче в българските форуми не съм срещнала нещо подобно. Доколкото разбирам се извършва като преглед за разкритие + леко завъртане на пръстите вътре, което много често действа и като естествено предизвикване на раждане.
Интересувам се, защото термина ми е на 4.11 и на последния ли преглед АГ ми каза, че ако не съм родила до датата, сутринта направо да идвам с багажа в болницата. 😅 Уж за всеки случай. Изобщо не ми се бърза и малко ме е страх от евентуална индукция, тъй като аз досега не съм усетила някакви признаци на старт на родовия процес. Преди 3 дни мисля, че тапата ми падна на два пъти, но дотам.
Чудя се дали изобщо в България го практикуват това “membrane sweep”, та да му намекна на доктора да ми го направи и да изчакам още няколко дни вкъщи. 😂
Извинявам се, че така ползвам английски термин обаче изобщо не намирам превод. 🤯

Общи условия

Активация на акаунт