Термин Ноември 2024 - тема 4

• 35 634
  • 828
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Честитооо, да расте силен, здрав и щастлив! 🍀❤

# 526
Честито и от мен на двете мами Sunflower  и  slunchogkedka, нека дечицата ви бъдат живи и здрави и всичко най-добро ви желая! Бързо възстановяване!!! 🥳🥳🥳

# 527
Честито slanchogledka^! Да е здрав и много радост да ви носи! Hug

# 528
  • София
Слънчогледка, честито, жив и здрав да е Александър. Радвам се, че всичко е минало добре и бързо възстановяване.

Здравейте, момичета!
 Днес с планово секцио се появи нашето малко съкровище Александър, 50см, 3100.
Секциото мина нормално, без усложнения. Аз съм все още в леглото, ще ме раздвижат чак утре, защото упойката беше силна и ме отпусна шест часа след  операция. Таткото беше неотлъчно до мен в стаята ми през цялото време и нямаше да се оправя без него, помага ми, обслужва ме!!
Пожелавам на всички да имате здрави бебчета и любящи съпрузи!!!

# 529
Честито и от мен на всички родили майки.
Аз енергия уж имам, но всичките ми мускули (ако въобще са останали такива) са като желе. Страшна слабост в тялото ако правя примерно клекове. Много противоречиво звучи ама не мога да го обясня... 39гс

# 530
Момичета, раздвижването след секцио не е шега работа... общо взето се взех май много на сериозно,  разходих се в коридора, преоблякох се, оправих се, седнах на леглото и припаднах... А нямам и 24 часа още след секцио. Иска си почивка и може би умереност в движението.
И си боли. Категорично си боли, имам чувството, че ще ми изпадне корема навън. Нямам търпение да се отсафера още малко и да си взема Александър при мен. ♥️

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 19:50 от slanchogledka^

# 531
Слънчогледка, не ти ли дават обезболяващи Confused

# 532
Слънчогледка, бързо възстановяване ти пожелавам! При мен след секциото започнах да функционирам нормално след изписването чак, дотогава само Профенид ме спасяваше, и то пак болеше, но поносимо. Обещавам, че болката минава сякаш изведнъж около 3 дни след изписването, и ще можеш да си гледаш детето. Мен ме беше страх, че ако не ми мине, няма да мога да си я гледам Grinning
Исках през нощта да е при мен, но до последния ден бях неспособна физически да отговоря на нуждите ѝ, така че всички нощи малката си изкара в неонатологията. Днес бих ти казала "възползвай се". После ще си мечтаеш някой да я поеме за нощта Joy

# 533
Напротив сипват ми обезболяващо на всеки 5 часа венозно, но си има болка. Може би ми е нисък прагът на болка, не знам. И корема ме боли, и шевът.

# 534
  • София
Скади, Слънчогледка, благодаря.
Уж най-малко от всичко ме е страх от болката след операцията, и все си казвам че имам висок праг, но така съм по-подготвена. Да не си мисля, че ще скоча и ще си мога всичко като досега.

# 535
Абе гадничко си е, операция си е все пак. Боли си. На мен, в държавната болница, след реанимация, ми се полагаше само един течен аналгин сутринта след операцията и Профенид всяка вечер.😃 Стига толкоз. Аз едната вечер се правих на мъж и не си сложих свещичка, после даже и за вкъщи си взех.

# 536
Аз пък не мога да обещая, че след 3 дни минава болката за съжаление... Но силно препоръчвам колан, помага

# 537
Аз пък не мога да обещая, че след 3 дни минава болката за съжаление... Но силно препоръчвам колан, помага
Може ли препоръка за конкретна марка/модел?
Gift Heart

# 538
Може ли препоръка за конкретна марка/модел?
Gift Heart
Аз ползвам този, но май го няма в България
 https://a.co/d/1SCPinm

# 539
Честити бебоци, мамита! Бъдете здрави и много щастливи всички и бързо възстановяване! ❤

Общи условия

Активация на акаунт