Най-добър любовник

• 10 367
  • 118
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Абе не е баш така.
Може много да обичаш един мъж, но той добър любовник да не стане никога.
[/quot
Говори от свое име. Аз също съм на това мнение, че най-добрия е този, който обичаш. Няма как да разбереш, това е въпрос, който разбират само онези, които не разделят любовта  и секса, а вървят ръка за ръка. Не съм си лягала никога с мъж заради секса. А когато обичам, за мен човекът до мен става най-най във всяко едно отношение. И пак повтарям, това няма как да се разбере от хора, които гледат на секса отделно. За мен дори изразът "добър любовник" е непонятен. Какво значи добър секс и добър любовник? Това са относителни неща и когато имаш емоции към някого, дали са пет минути или половин час, дали е надарен или не е, дали е страстен или не, няма никакво значение..Сливате се и просто става уникално.

# 31
Говоря за добри любовници, които съм обичала и още обичам, да. Уникално е усещането.
Не разбирате какво е добър любовник ли? Тъжно. Тя емоцията дава криле, но ако е дръвце обичният ви, ще си останете само с емоцията, а тялото ви ще е неудовлетворено.

# 32
  • Между гори и планини
Съпругът ми. С него така сме си паснали във всичко - като чифт обувки, пълен синхрон. И така беше от самото начало. Често се шегувам с него, че сме били заедно и в миналия си живот и ще сме заедно и в следващите. Дори на халките ни пише infinity.

# 33
От утре почвам яко с пукницата и марихуаната... Явно там е заровено кучето.
Време е вече жената да разбере какво е туй нещо оргазъма. Стига съй приструвала.

# 34
Всъщност това Е афродизиак, доказан. Ама по-добре само жена ти да го "ползва" Wink

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 08:30 от maiathebee

# 35
Абуто, абуто, грехота на твоята възраст да не знаеш, че кучето е заровено в бижутерийния магазин.
А марихуаната смърди на скункс ужасно. Или сгазените скунксове смърдят на марихуана.  Не знам какъв афродизиак може да бъде, ако усетя даже малко да мирише, беж крачета да бягаме в обратна посока.

# 36
Любовника!Вече 15г.BlushСамо в секса всичко е перфектно,по всички други въпроси сме на различно мнение:grinning:.Любовта си е любов,секса е съвсем различно нещо.Кой както иска ,така да го разбира:blush:

# 37
  • По света и у нас
Как съм пропуснала тази тема??
Първото ми сериозно гадже ми беше най-добрия любовник.
Правехме много секс и беше все хубав, веднъж ме свърши 10 пъти един след друг.
Но беше толкова отдавна, че вече ми е блед спомен.
До сега не съм срещала подобен. Той е Телец и Българин - яхууу, само че ревнивец и все се карахме.

# 38
В какъв смисъл българин ,ти чужденка ли си ?
Моя най-добър също беше първата ми любов,бяхме 8 г заедно и след него някак не се получават нещата. Отдавам го на това ,че той ме научи как и знаеше кое ни харесва и сега нещата куцат след него,но пък беше супер ревнив и се стигаше до бой ,така че не съжалявам че се разделихме

# 39
  • По света и у нас
Не, сега съм в чужбина и не се очаква да има българин на хоризонта.

# 40
Най-добрата беше опитна жена, с добра физика (според вкуса) и готова/ желаеща да експериментира някои неща. Не останахме заедно, заради сериозни несходства в характерите, особено нейните нарцистични наклонности.

# 41
  • Варна
Няма да забравя никога срещите с една дама.Връзка просто за секс,но това беше най-дивия и продължителен секс,който съм правил.С нея нарправих и първата четворка в живота си.Ех докле е младост.....

# 42
  • волно калдъръмче
Какво значи да експериментира? Какво толкова нечувано или извънредно ще се прави?

# 43
  • София
Ами едно гадже. Вече не е толкова добър. Освен това се разминахме като време, място и други неща....

# 44
Какво значи да експериментира? Какво толкова нечувано или извънредно ще се прави?
Да опитва нови за нея неща, които се оказват приятни и въздействащи.

Общи условия

Активация на акаунт