Отговори
# 540
Добър вечер,момичета!
 Мерт Генко, създател на съдържание, т.е. инфлуенсър, както се казва в медиите, направи видео, показващо колко висока е инфлацията в Турция.  За това той взе цената на една супа като пример, сравнявайки годините 2017 и 2024, разбира се, свързвайки историята със знаменитост, за да има по-голяма публика.
А знаменитостта е нашият скъп  Чаатай.
Той отиде в ресторанта „Umut Ev Yemekleri“, където беше заснет „İçerde“, и поръча супата от леща, която Сарп (Чаатай) също беше ял.  През 2017 г. струваше 5 TL (турска лира), а сега струва 80 TL.  Така цената се е увеличила 16 пъти само за 7 години.
 Инфлацията в Турция наистина е тревожна.  Обменният курс днес е 37,43 TL за 1 евро (34,35 TL за 1 $ USD).
Заради това туризмът намалява много, защото собствениците на хотели вече не могат да предоставят същите условия на същите цени, а гостоприемството им струва все повече и повече...

https://www.instagram.com/p/DB6SfUls3cc/?hl=en

# 541
Здравейте момичета,
Започвам да се отчайвам....
Ни новини от Чачи, нито знаем къде ще го гледаме, а за партньорка дори не искам и да си помисля коя ще ни  лепнат....
Ох,... дано всичко се нареди по най добрия начин!

Незиии, глезиш ни , най , най най сладкия период от архива...какво и да си говорим Simple Smile било е супер...
Млади, щастливи, успешни хора...само като видя тайфата и ми става супер мило ,

И понеже съм супер фен на Ибо, ...
Той зачезна , ...като няма Ибо....Наследника 😋

# 542
Хаха, nanni, и Ибо ли се оказа мъгла?
Мислех, че това е патент на Чачо! Grinning
Ама тези хора, въобще не мислят за нас!
Тоя архив го разнищихме отвсякъде вече!
Искаме нещо ново!!!!!!!!!!!
Но все пак добре, че си имаме архив! Joy
Да ви покажа до къде съм стигнала.
(гифчетата са от архива)

Толкова бяха сладки в тази серия! Heart Eyes

"Клюки от архива "
Ако имате очила, слагайте ги, но онези дребни фигурки на плажа са Чачо и Серка.
Снимка зад камера. Wink

# 543
Незиии,
За да не те цитирам,
Това е един много специален момент,

И един много любим ......
Обичам 2 ри сезон след сдобряването.....😉

# 544
От мен още един любим момент, който гледах преди това.
Колко щастлив беше Яман, че Мира го чака да се прибере.
Пожела си винаги, когато отвори която и да е врата да я вижда там. Heart

А малко преди това нарече Силим Серез щастливец, защото жена му го чака. Wink

# 545
Ще ви върна пак на инфлацията. Айде да сметнем сега дали получава нашия Чачо 16 пъти по-висока заплата. Тук дори не говорим за ексклузивност, колко е добър и че холивудските звезди получават в пъти повече за тези нечовешки усилия.
Малко ме дразни като му правят сметка на заплатата.
Ми как иначе да се ожени и да купи яхта и голяма къща на жена си. Бъдещата.
Аз аго го притеснява си имам моя кола и жилище. Да не го мисли.

# 546
JoyJoyJoy
Забрави и децата, Гери! Как ще си отгледа децата? Grinning
Ето Еврим Алася, екранната му майко от "Terzi" в интервю за вестник Hürriyet:
”Никога не съм мислила за дете и никога не съм искала дете. Това, е много голяма отговорност, осъзнавам го!“

Но Чачко трябва да има деца! Тая красота трябва да бъде наследена!!!

# 547
Трябва, Нези....време му е!

След 39 дена Джентълмена все още е в топ 10 (10-ти) на Нетфликс Турция.

# 548
За мен са много пресилени думите на тази жена, "Не искам да имам деца, никога не съм искала..." приказки от тоя сорт ме клонят да си мисля друго. Даже се подразних.
Жената създава живот, от как свят светува е създадена да ражда. Когато вече е към определена възраст не е желателно или рисково, отделно ако жената има други гинекологични и генетични проблеми.
Някои жени не искат да имат деца, защото не са омъжени или нямат постоянен партньор а не, че не могат да раждат. Това е друго. И аз ги разбирам и уважавам избора им.
Не случайно хората като чуят за новородено бебе казват: "Всеки му Господ да дава " !

И аз искам Чаатай да има деца, тоя красив и талантлив ген да го остави на някой.
Когато го снимат с деца, на всички снимки е усмихнат, сияее, значи ги обича.
Някъде беше споменал, че много се е грижил за брат му -бил му като баща.
Аз мисля, че той е готов вече  на това нещо, но първо да попадне на правилния човек.
Зрял мъж е!
Но и в този живот всичко е и голяма доза късмет. И аз му го пожелавам този късмет.

Инфлацията е голяма в Турция, така е.  Тая година в Гърция беше фул с Истанбулки коли, никога преди не бях засичала турски коли в Гърция. Между другото турците карат много яки коли. По Европа лятото са с много яки топалки.

Лека нощ!

# 549
Добро утро, момичета!
43-ти ден!

Искам да споделя още нещо, което видях в Инстаграм.
Моментът, който чакахме, настъпи
Golden 61 Awards 10 се готви да намери
собствениците си. Ето и вашите номинирани за  Мъж,актьор  на годината.

Един от тях е Чаатай Улусой

Влез веднага в сайта ни #altin61 използвай играта от
секция "ГЛАСУВАЙ" и бъди част от ентусиазма на altin6odulleri.org

Малко се съмнявам,че той ще спечели, но това не ни пречи да си помечтаем, нали!
Желая ви прекрасен ден!
Ето и част от актьорите, които му правят компания
Скрит текст:

Позитивно утвърждение за деня

Надявам се, че и  Чаатай използва мъдро времето си, в което ни липсва!

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 09:29 от NeZ_9

# 550
Добро утро! Coffee

Ето линка за гласуване на Златните награди за всички категории, после ще сложа за всички, в които е номиниран Чачо.
https://www.altin61odulleri.org/oy-ver

Ако можете да се насладите на необятността, която усмивката може да ви предаде, вие сте богат човек.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 11:05 от jackie.

# 551
Здравейте!

- Като се напия с ракия и после не ме е страх от никого!
- Вярно ли? Даже и от жена ти?
- Ааа, толкова още не съм се напивал!

Изводът: Не пийте ракия, пийте шампанско. Така на сутринта няма да ви страх и от жена ви.

# 552
О,чудесно, Жаки! Много добре ще е, ако дадеш линкове и за другите категории.

Гери, във връзка с вчерашния разговор за инфлацията и заплащането на Чачо си мислех, че заплатата му се увеличи с течение на времето, но не поради инфлацията, а въз основа на пазарния му дял, с нарастването на популярността му и въз основа на проектите в портфолиото му.  Очевидно не се доближава до холивудските заплати, но за Турция е много добре платен.  Още нещо, на което се дължи това заплащане, е, че продуцентът също печели много от публичност, благодарение на имиджа му.  И затова е нормално, използвайки образа си, Чаатай да печели толкова много.  Нормално е да му плащат повече от другите актьори, стига името му в надписите на сериали или филми да е гаранция за публиката, че ще види качествен спектакъл. Дори „Gaddar“, въпреки ниските рейтинги по телевизията, спечели в онлайн потоците, което осигури продажби в чужбина.(може би не толкова, колкото очакваха) Така че продуцентите така или иначе имаха печалби на негов гръб.

# 553
Наградите Golden 61, организирани от студенти,
се готвят да открият своите победители за 10-ти път.

Може да се гласува само веднъж.

Номинация за най-добър телевизионен сериал на годината
Gaddar
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXrNeRvOs0D_fXVsYTAJ1E … 7oDsjThQ/viewform

Номиниран за най-добър актьор на годината
Çağatay Ulusoy
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKuCuqU931oG5hqkrHJ-vD … wOQrjBFQ/viewform

Номинация за най-добра двойка в телевизионен сериал на годината
Dağhan – Aydan (Gaddar)
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgRvGfB_kaivyH4qpnzfFy … hB93v5TA/viewform

Номиниран за най-добър цифров актьор на годината
Çağatay Ulusoy
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDWPMDKcj2lViRmEqCGtnw … IFwC8k1A/viewform

# 554
Нези, естествено, ме никой няма да му ги дава тези пари просто така. Сравнено с други актьори в Турция, той получава в пъти повече. И си ги е заслужил.
По-скоро идеята ми е, че не чоже да се сравнява пряко заплатата му за Ферия примерно с тази сега. Защото трябва да се отчита и ужасяващата инфлация там.
Аз бях за пръв път 2012/13 и не ми се видя безкрайно евтино.
Тази пролет пак не ми се стори евтино. Е, не е като в Лондон и Ню Йорк примерно. За скандинавските държави няма да коментирам.
И както коментирах лятото, на самите турци не им е посилно, щом пътуват по 8 часа, за да стигнат до гръцкото село в което бях. Интересно дали и по нашето черноморие е имало повече туристи от там.
Много се отплеснах.

Чаатай парите си ги заслужава. Че и двойно.

Общи условия

Активация на акаунт