Отговори
# 555
Гласувах за всички категории, в които Чаатай е номиниран, въпреки че Dahan&Aidan не ми е любимата двойка, нито пък "Gaddar" любим сериал.
Виж за най-добър  цифров актьор гласувах с абсолютната убеденост, че трябва да спечели, защото направи страхотни, запомнящи се и много различни роли!
Гери,
Скрит текст:
Имаше години, когато за нас в Турция беше ужасно евтино, но техния живот пак не беше добър.(говоря за масовия турчин) сега, за нас ъщо вече е скъпо, а за тях да не говорим! Ще видим до къде ще стигнат нещата с инфлацията...
"Клюки от архива "
Чачо с Адриана Лима, за която е казвал,че много харесва.

Аз пък много харесвам Тейлър Хил, партньорката му от рекламата за дънки Колинс.

И с къса коса пак e много красива!
Мечтая си да ги видя отново заедно.

# 556
Здравейте, момичета!
Чаатай е на върха на кариерата си и нормално е заплащането му да е най-високо. Дано да се задържи по-дълго на върха.
Вижда се, че се отдал на кариерата си и може би си е дал сметка, че ако скочи в семейната академия ще му убегне кариерата. Аз така си мисля. Вижда се, че е кариерист и държи на професията си, постоянно се надгражда.
Всичко това изисква много усилия, парите са си негови и заслужени. Щом му ги дават.

Гери,  инфлация има навсякъде по цял свят. Ами, си абсолютно права за Лондон и Ню Йорк, може да си намериш качествени неща на по достъпни цени, дори да кънвъртваш цените в лева.
На мен в България ми се струва страшно скъпо, незнам за Турция скоро не съм била там. Леля ми, казва че определени неща в Турция са по-евтини от България и обратно.

Аз се надявам най-високо заплатения актьор в Турция да спечели наградата за най-добър актьор на годината. Аз вярвам, че Чаатай ще е спечели.
Аз се

# 557
Нези, тази снимка мисля, че е колаж

# 558
Нези, тази снимка мисля, че е колаж
Гери, да ти кажа, аз  също имам такива съмнения. Но момичетата я бяха споделили в една от темите си и реших,че може и да е истинска (срещата им).Wink

# 559
Наглата рускиня със скъпите разходки е пуснала един колаж с да ги наречем пълните варианти на разни актьори. Има Чаатай, Арас и Кавънч. Смешни ми бяха в началото, но се отказах да го показвам тук, защото реших че е обида. Който иска да я намери в инстаграм и да ги види.
Тя почна още повече да ме дразни с тези коментари.

# 560
Видях го и аз...Голяма глупост! Rolling Eyes
Била станала от леглото и отишла на фитнес, заради снимката на Чаатай.
Мен, ако пита, тя си има нужда от него! Stuck Out Tongue Winking Eye
Не съм учудена, че Чаатай не я харесва!
Чаатай Улусой от първия до последния си телевизионен проект.

# 561
Аз не съм я видяла и сигурно по-добре!
Няма и да търся!
Жената не я слуша главата... такива като нея, бол!

Времето минава така, че настигаш всички, а за себе си закъсняваш.
https://x.com/J3w3Lc/status/1853729719323144662

# 562
https://balcilar-blog.com/?p=29308
"ЧаатайУлусой,  актьор в телевизионни сериали, както и интернет сериали продължава поредицата си.
"Gaddar" беше много популярен сериал, който излъчи 20 епизода между януари и юни 2024 г., но за съжаление нямаше продължение.  Фактът, че тези дни Чаатай ще се появи по екраните с нов сериал, доста зарадва феновете му.
Той подписа споразумение с продуцента на Tims & B (Timur Savcı – Burak Sağyaşar) Prodücsions. 
Името на серията-  Ешреф  Руя.
В тази серия, имайки предвид хонорара, който Улусой получава на епизод (3,5 милиона), предполагам, че това ще бъде много скъпа и огромна продукция.  Режисьор на сериала е Улуч Байрактар.  Нашият опитен режисьор е режисьор на популярни телевизионни сериали като Karadayı, Ezel и İçerde.
Ethem Özışık пише сценария.  Йозишък, роден в Германия през 1977 г., завършил университета Мармара, факултет по радио, телевизия и кино, е опитен сценарист и е написал сценариите на популярни телевизионни сериали като Poyraz Karayel, Söz, Half Kalan Aşklar и Maraşlı.
 Чаатай Улусой играе героя Eşref в сериала.  Когато е на 14 години, той се влюбва в момиче, докато работи в сервиз.  Години по-късно това момиче, което той нарича Рюя, се появява пред него като певица. Ешреф също напредна в работата си и стана красив и високопоставен човек.  Тази връзка продължава в различни измерения.
Въпреки ,че се споменава името на актрисата Айча Айшин Туран, която ще играе с Чаатай Улусой, все още не е ясно кой ще бъде нейният партньор... Ще го обявим, след като бъде финализирано.  Като разпространител на сериала се посочва Kanal D.  Ще се излъчва в сряда или четвъртък вечер.
Актьорският състав ще включва много познати, силни актьори, с които Чаатай работил в предишни сериали. С попълването на актьорския състав сериалът, чиито снимки стартират в края на тази година, ще бъде на екраните ни през януари – февруари 2025 г.
 За себе си предполагам, че ще бъде продукция, която ще вдигне много шум.  Поредицата Eşref Rüya на Чаатай Улусой, която познавам много добре, ще накара милиони да седят пред екрана през 2025 г.
Пожелавам успех на всички, които ще участват в Eşref - Dream team.

Поздрави,
Абдурахман Балджилар"

Сега пък Айча Айшин Туран? Thinking

# 563
Обявени са блестящи златни звезди на пеперудата

Златната пеперуда, една от най-престижните церемонии по награждаване в света на телевизията и шоуто, ще се проведе за 50-и път тази година.

Започна обратното броене за 50-ата церемония по връчването на наградите "Златна пеперуда".
Въпрос на любопитство беше кои ще бъдат „Сияещи звезди“, една от най-очакваните награди на церемонията, връчена от Чагла Шикел и Джем Давран.
Според информация, изтекла от бекстейджа, 4 млади актьори, един от които мъж, ще получат наградата Shining Stars на церемонията, която ще се проведе за 50-и път тази година в неделя, 8 декември, в Zorlu Performing Arts Center   .
Тези имена са красивата актриса  Sümeyye Aydoğan, Alisa Sezen Sever,  която играе Umay в телевизионния сериал "Bahar"  , и Bilal Yiğit Koçak  и Melis Minkâri,  които са блестящи звезди в телевизионния сериал Kardeşlerim  ...

# 564
Радвам се за Сумие, въпреки че не успях да я харесам много в "Gaddar".
Но със сигурност ролята и на глухоняма във филма е била на друго ниво.
И понеже днес заговорих за Тейлър Хил, случайно или не, ми попадна това.

И още нещо, за което днес си мислих, докото гласувах - защо организаторите не използват в представянето на кандидатите за награда, снимки от проектите, с които се състезават. Да кажем, че сега Чачо има два проекта, но защо не избраха снимка от тази година и винаги избират да поставят снимки, които не са в съответствие със сериала или филма, за който гласуват феновете?
Смятам го за неуважение към актьора, към информацията,  неуважение към фенове и зрители. Не знам как е при другите актьори, предполагам, че пак е така...

# 565
И аз незнам как е при другите актьори, аз само за Чаатай съм гласувала до сега. Имам и други които харесвам, ама той ми е най-на сърце за сега.
Много е готина Тейлър Хил и двамата са много години.
Когато става въпрос за класация, Чаатай е винаги с тая снимка

Права си Нези, може малко организаторите да се постараят.

# 566
Ето поредната, която я спрягат за партньорка на Чачо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 567
О, те мъжът й Кенан И. го гласят за Серенай, а нея (Синем Кобал) за Чачо. Интересно...

# 568
Здравейте момичета,
Споделено в Х, .....

# 569
Добро утро,момичета!

Ден 44-ти.
Вече познаваме Чаатай и знаем,че да се появи преди началото на проекта е малко вероятно...
Остава слаба надежда някой случаен да го е щракнал или някой от приятелите му, но те предполагам са предупредени.
Въоръжаваме се с търпение и чакаме. Wink
Вече не се учудвам на нито едно име на партньорка, което се споменава.  Помня,че и с Kübra беше така и изведнъж обявиха Аслихан Малбора.
Пожелавам ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

Нека вселената се погрижи всичко да се случи по най-добрия начин!

Общи условия

Активация на акаунт