Отговори
# 585
Момичета, отивам на народни танци тая вечер!
Играя всичко - хора, 2-3 гръцки и едно турско ще ме поканите ли? Няма да се излагам пред бабите.😆

Това ли са бабата и дядото на Чачо?
Или са тези баби на долната снимки

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 19:39 от eliet

# 586
Ели, не съм си и помисляла да не те каним. То даже покана не ти и трябва. Ние сме от очередетелния комитет. Ние сме и в журито.
Предлагам наградите да ги въртим. Една година да е най-добър актьор следващата да е актьор вдъхновение. Третата година да е избор на публиката. Ще ги измислим. Ама да има разнообразие.
То така наградите може на се казват Годишни наглади Чаатай Улусой.
Ако това са бабите му, и тях ги каним да гледат награждаването. Единствено се притеснявам как да намеря червен килим. Имам един от 2 метра и няколко  по-къси. Да не е грозно като ги наредим. Ако не намерим прожектори за зоната за снимки ще наредим няколко коли с пуснати фарове.

# 587
Новини няма. Клюки нави няма. Едно и също се върти. 90% от предполагаемите партньорки не ги знам. А да ви кажа и не си правя труда да ги проучвам. После се оказва друга. Ще видим накрая коя ще е.
Нищо друго не ни остава освен да си измисляме истории. Това с наградите си е добра идея. Аз си настоявам на моето село. Ще го настаня вкъщи. На 100-200 метра сме от салона сме. Стаи колкото искаш. Нови чершафа ще взема. После ще разказвам на внуците, че тези чаршафи не ги перем, защото Чаатай е спал в тях. Само не знам как ще го опазя от бабите. Преди като минавах с количка по улиците се прибирах я с краставичка, я с яйце, я с доматче, някоя друга петолевка. Сега ще се изсипят коя с буркан мед, коя с буркан сладко, някоя друга бутилка ракия. Доматите вече са по бурканите и пресни за салата няма да има. Ама бучка сирене може да се намери. Домашно.

Скрит текст:
Преди години известна двойка спряла в кметството да попита дали може да ги бракосъчетаят. Настанала малка суматоха. Записали са се под двойка номер едно в книгата за бракове. Кметът ги оженил веднага. Ама бабите пиели кафе на плащана. Майка ми беше занесла букет за младоженката. От братовчедите взели глинен съд за подарък. Имало радостни подвиквания как да се справят с брака. Почерпили ги с някакви работи. Абе било си е голяма вълнение. 
Това направо си е сюжет за нов сериал.
Освен да напишем сценарий и като Ахсенчето да му го занесем.
А той току- виж ни изпържил рибка.Wink
Ели, и аз ходя на народни танци.
При връчването на сценария може и едно хоро, сиртаки, или онова хорце с пляскането да му изиграем.Wink

# 588
Гери, ако няма килим, ще му разпорим червените шорти за килим. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 589
Гери, ако няма килим, ще му разпорим червените шорти за килим. Stuck Out Tongue Winking Eye
JoyJoyJoy
Ох, тая вечер сте много духовити!
Но това с червените шорти е много рисковано начинание! Ще има претенции! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 590
Има ембарго на шортите ли? Joy
Най-много да ни доклдват... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 591
Ааа без шорти. Червени, сини, никакви.
Аз едни дънки в едно метро имам като любими. И те ли са ни забранени. Няма да ви ги показвам, че си ги пазя само за мен.

Това с хорцата много ме развесели. Това с пляскането май е само по сватби. А като казах сватби, нямаше ли го и на истинска сватба да друса хорце и да се смее.

Аз предлагам да има и строг дрескод, че да не ни се появи така:

Искаме го с костюм.

На мен Киво не ми е задължителен, но може и на него да му спретнем награда, та да се видят. Нали все нямат време да се видят. Сега ще им го дадем това време.

# 592
Момичетааа, ❤️
Гери, 😃😘
Заклевам се, смея се с глас .... (няколко пъти ММ ме поглежда учуден.....)
И с килимите, с наградите, бабите, ... а за чаршафите и шортите дори не смея да спомена 😃😃😃
Абееее, направо си го представих....😃
Истинско удоволствие е, след тежък ден да отвориш темата ❤️

# 593
Joy
Сега само да не кажеш,че и ние трябва да се докараме така

Не знам за друго, но на крака няма да го докараме като нея! Wink

# 594
Гери, тогава Червения килим е от мен....не го мисли!

# 595
Нези, аз не крака, и бюст нямам. Ама ние си имаме нашия чар. Айде няма какво всички да сме еднакви.

Жаки, едно 5 метра червена пътечка имам. Ама ако някой друг метър докараме, че да се разходи повече. Да има да изплакнем и ние око. То всъщност не за нас. За бабите. Те джентълменът не са го гледали.

# 596
Бабите да си въздишат по Емир, Джентълмена-за нас! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 597
Бабите да си въздишат по Емир, Джентълмена-за нас! Stuck Out Tongue Winking Eye

😃😃😃😃
Това ми хареса ✌️

# 598
Ох, момичета хубаво ви чета и се смея, ами аз си изтървах спирката.
Благодаря ви  за хубавите емоции днес, прекрасни сте!

# 599
Споко, Ели, от писане или говорене в автобуса, да си изтърва спирката, до сега ми се е случвало 2-3 пъти. А и те червените килими и джентълмена си заслужават ходене малко пеш в обратна посока. Е единия път не бе малко, ама нищо...

Общи условия

Активация на акаунт