Отговори
# 570
Добро утро! Coffee

Вече, трябва лека-полека да открехват завесата...януари чука на вратата!
Ние освен главният герой, друг не знаем, малко ми е несериозно, дано не почнат да отлагат началото, защото си спомням и с Гадар отлагането.

Хубав ден, момичета!

# 571
Добро утро!
Прекрасен ден и едно кафе от мен!

Все по често започнаха да му гласят партьорка на Чачо. Време е, за красиви и вълнуващи случвания. Не остана! Време е да се появява.
И едни галантни ръце:

Вълнуващ и много успешен ден на всички!

# 572
Здравейте!

Хубав ден!
И понеже според лунния календар цветът за сряда е синия,
един Чачо в синьо, за да му върви по "лунен календар"

# 573
Синьото много му отива, Цвети!
(не,че всичко не му отива)
Я да се преброим и да видим кои са оптимистите, песимистите и реалистите. Wink
Как мислите Чаатай има ли шанс да спечели в някоя категория заради "Gaddar "?

# 574
Как мислите Чаатай има ли шанс да спечели в някоя категория заради "Gaddar "?
Честно казано, не! Когато сериала не е добър, никой не гледа актьорите как са играли. Всичко тръгва от качеството на сериала.
Замислям се за дигитален проект, но той миналата година за Терзи, който счупи всички рекорди по гледаемост не получи, та сега ли? Не виждам как ще стане, защото проектите например на Серенай, Туба бяха с голям отзвук и голяма гледаемост. А и Чачо с това криене хич не си помага.

# 575
Здравейте,

Не ми е приятно да започна днес тук с нещо песимистично, но това е реалността. Ако спечели нещо, нямада е заради Гаддар.
Но тази година го гледахме в три проекта. Не му е единствено Гаддар. Защо не го номинират за Кюбра, за Тамън Джентълмена? Последното е твърде скорошно и не вярвам да влиае, но Кюбра е нещо много добро. Това там се казваше игра.

# 576
Точно това е и моето мнение, Гери!
Няма друг актьор, който за кратко време да е направил три абсолютно различни и запомнящи се роли, като Чаатай.

Смятам, че би било заслужено да получи наградата за най- добър актьор в дигитален проект.

За "Gaddar" и аз смятам,че няма никакъв шанс.Confused

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 12:00 от NeZ_9

# 577
Аз за пеперудите не съм засичала номинациите.
Ще потърся да видя дали са ги пуснали.
Те вървят през няколко етапа като последният, ако не ме лъже паметта е процентово съотношение 60/40 или 70/30 зрители/жури.
Иначе съм съгласна, че е единствен, който за 1 година изигра 3 различни образа.

# 578
Сумие с пост в Инстаграм:
"Посетих моята детска стая, където отидох плачейки в ръцете на баща ми, с широка усмивка.
Разбрах, че улиците, по които тичах с малките си крачета, всъщност са достатъчно малки, за да поберат черничево дърво.  След потоп от емоции, целувки и миризми, изядох вечерята си.-Ноември"

# 579
Аз мисля, че Награда ще има за Чаатай тая година, но няма да е заради "Gaddar ".
Да видим...😏
Три проекта за една година са си "къртовски" труд, ако не го устоят с Награда ще е срамота от страна на комшиите. Заслужава, Чаатай!

# 580
Аз мисля, че Награда ще има за Чаатай тая година, но няма да е заради "Gaddar ".
Да видим...😏
Три проекта за една година са си "къртовски" труд, ако не го устоят с Награда ще е срамота от страна на комшиите. Заслужава, Чаатай!

Аз предлагам ако до месец не са го номинирали и избрали за нещо да създадем сайт в инстаграм или фейсбук, няма голямо значение, да е нещо свързано с кино, телевизия или нещо изобщо и да връчим награда за цялостно творчество. Може и мъжка и женска награда да има. Примерно Ебру, че не може Серенай да обере всички награди. Не че не си ги е заслужила.Малко ми скача мисълта, но в някакъв руски сайт докато се ровех за стари клюки и прочетах как кариерата и била позалязла и разчитала със скандални връзки да си я възроди. Явно тази и миналата година много скандални връзки е имала...
Награда може да получи и някой български актьор или актриса.
Награждаването предлагам да е в пенсионерския клуб ва село, че няма да ми искат пари за наем. Бабите от местната самодейнос ще са много щастливи, програма ще спретнат. Те нетфликс сигурно нямат, но може и да го помнят като Емир.
Да видим. Може поне едно благодаря да напише. Чак да дойде имам известни съмнения.

# 581
Гери, Гери феновете какво не правят...
Снощи испански фенове провъзгласиха Алперен Дулмаз за победител, още сме в процес на гласуване, те творят ли,творят и споделят техния любимец. Между другото този Алперен е талантлив също.
Ние сме си за Чачко.

# 582
Ох, Гери, пак ме разсмя! Признавам те, много си идейна!
С две ръце съм, за!
Колкото до наградите, впечатлението ми е, че печелят най-вече телевизионните сериали, затова, не виждам с Гадар как ще се вреди. А за дигиталните, тази година имаше доста по-успешни сериали от неговите или поне по-гледани!
А и той не е толкова популярен в момента там, това също ще натежи. Той е по-популярен извън Турция.

# 583
Гери,голям образ си!
Чувството ти за хумор ми е любимо! Hug
Ако във вашето село не стане, в нашето сега ремонтират читалището. Тъкмо ще го посрещнем в чисто нова зала! И ние имаме баби самодейки и танцов състав имаме, ще се представим добре!
А и турско гледат, та  със сигурност са го чували! GrinningGrinningGrinning

# 584
Новини няма. Клюки нави няма. Едно и също се върти. 90% от предполагаемите партньорки не ги знам. А да ви кажа и не си правя труда да ги проучвам. После се оказва друга. Ще видим накрая коя ще е.
Нищо друго не ни остава освен да си измисляме истории. Това с наградите си е добра идея. Аз си настоявам на моето село. Ще го настаня вкъщи. На 100-200 метра сме от салона сме. Стаи колкото искаш. Нови чершафа ще взема. После ще разказвам на внуците, че тези чаршафи не ги перем, защото Чаатай е спал в тях. Само не знам как ще го опазя от бабите. Преди като минавах с количка по улиците се прибирах я с краставичка, я с яйце, я с доматче, някоя друга петолевка. Сега ще се изсипят коя с буркан мед, коя с буркан сладко, някоя друга бутилка ракия. Доматите вече са по бурканите и пресни за салата няма да има. Ама бучка сирене може да се намери. Домашно.

Скрит текст:
Преди години известна двойка спряла в кметството да попита дали може да ги бракосъчетаят. Настанала малка суматоха. Записали са се под двойка номер едно в книгата за бракове. Кметът ги оженил веднага. Ама бабите пиели кафе на плащана. Майка ми беше занесла букет за младоженката. От братовчедите взели глинен съд за подарък. Имало радостни подвиквания как да се справят с брака. Почерпили ги с някакви работи. Абе било си е голяма вълнение. 

Общи условия

Активация на акаунт