Отговори
# 90
Тези двамата също много ги харесвам! Heart

# 91
Ето я и Шифанурка

Скрит текст:

# 92

Лекичка, момичета!

# 93
Добро утро! Coffee

В живота си срещаш много хора, но остави сърцето ти да бъде отнето само от един човек.
Страхотна химия между Ебру и Чаатай!

# 94
Добро утро, момичета!
||||| ||||| ||||| ||||| ||| - 23 ден.
Не само ние се чудим и питаме къде е Чачо.

Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

Избирай мъдро и осъзнато, защото всеки твой избор, бил той незначителен или изключително важен, оформя живота ти, оформя теб!

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 09:12 от NeZ_9

# 95
Ами то, ако се замислим, май всеки ден се чудим. Дните, в които не се чудим се броят на пръсти май!
Ама ние си го знаем, че е такъв.

# 96

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИ!
За жената няма възраст, с всяка изминала година тя става по-мъдра, по-красива и духовно по-богата! Пожелавам ти никога да не се отказваш от мечтите си и всяка крачка да те води към тях! Бъди здрава, щастлива, обичана и благословена!
Весел празник ти желая! Gift Heart

# 97
О, много ти благодаря за подаръка, Нези!
Обичам много розите, ама и актьора с тях много си  го Обичам!
Добро утро, момичета!
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 98
“Да правиш това, което харесваш, е свобода, а да харесваш това, което правиш – това е щастие!"
Хубав и усмихнат ден,

Честит Рожден Ден,  Ели
Бъди здрава,щастлива и сбъдвай мечтите си!

# 99
Честит рожден ден, Ели!

Вчера май не се включих, но о и няваше нищо ново. Като изключим рецепта за бабанов хляб. Не знам как ядеш такива вкусотии, а си толкова фит. Малко завидях.

Аз си мисля, че това партньорство е много вероятно. Чачо си почина от последния сериал, време му е пак да поработи. Ако се върне в телевизията за нас като фенове е най-добре. Серенай в момента е много активна. Ясно ѝ е, че е на гребена на вълната и е добре да се възползва. При нея не съм чувала да се натрупва същата умора като при Чаатай. Дано да съм права, че нали си представяте какво би било ако с изнервена и изморена актриса и стари чувства. Доста тякостна ситуация. Няма значение, че е минало много време, възрасни хора са, професионалисти са. Като си изморен и любимите хора могат да те изнервят.

# 100
Скоро ще стане ясно, така или иначе. Wink
От опит знам,че във всеки слух има доза истина. Може просто да е имало предложение, но дали са го приели или не, ще разберем.
Както единия може да откаже, така и другия.
Аз по принцип съм на мнение,че нищо не се повтаря и такива събирания не винаги са успешни, но пък ми трепна сърцето.
Не толкова, заради някакви стари техни отношения, а заради това да видя двама добри, не добри, а страхотни актьори да си партнират. Hands V
Гери, Сумие тренира много, може да си позволи да хапва всичко. Wink

# 101
Елии,
Честит рожден ден!

Здраве, щастие, късмет,
да са винаги с теб!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!Birthday

# 102
Честит Рожден Ден, Ели!
Любовта и щастието винаги да те съпътстват!

# 103
Реших да я пусна тази информацуия тук, защото Чачо има няколко проекта с ОГМ

Онур Гювенат беше домакин на вечер по повод Златните глобуси!

Онур Гювенатам, ръководител на OGM Pictures, спонсорира вечерта на Златните глобуси, проведена като част от Лондонския филмов фестивал.

Вечерта се състоя миналата неделя в Soho Mews House. Партито, организирано от OGM Pictures, събра изтъкнати гости от филмовата индустрия. Вечерта, която се проведе като част от 82-рите годишни награди "Златен глобус" на Лондонския филмов фестивал, беше домакин на президента на "Златен глобус" Хелън Хоен и основателя на OGM Pictures Онур Гювенатхам.

На великолепната вечер присъстваха Ейдриън Броуди, Джереми Стронг, Себастиан Стан, Джеси Айзенберг, Денис Вилньов, Мария Бакалова, Саша Барон Коен, Кингсли Бен-Адир, Аса Бътърфийлд, Джорджина Чапман, Дженифър Грей, Бен Харди, Силия Имри, Стивън Мърчант и други.

# 104
Благодаря ви, момичета!❤🤗
Благодаря ви, за хубавите пожелания и че правите деня ми специален!
Всички живи и здрави да сме!

Ох, бе Гери разсмиваш ме с тия , Сумиеето яде без глутен храни и това много помага да си фит и за много други неща. Пък тя е слаба и висока, генетиката също играе роля. И много спортуват артистите, все са в спортните зали или на риба...не ясно наш Чачо къде се загуби😉

Общи условия

Активация на акаунт