Отговори
# 75
И започнаха колажите

# 76
Много я харесвам Серенайка. Не само  заради енергията а затова, че е различна  енергична, сексапилна, пленителна - жена мечта, за всеки мъж. Друго което ми харесва в нея, че е борбена - умее сама да се справя с живота. И винаги  излежда зашеметяващо женствена и красива.

За този филм "Karadut" си мисля, Чачо да не влезне след някоя серия като гост-актьор за няколко серии. Както Ибрахим влезе в "Gaddar ".

С много хубави емоции започнахме седмицата, момичета и Чачко да се появи от някъде до края на седмицата...

# 77
Добро утро! Coffee

Вчера, голяма еуфория, голямо нещо, да видим днес какво ни очаква.
Истината е, че трябва вече да започнат да разкриват нещо около кастинга на "Сънят на Ешреф"
Ако ще започва през януари, трябва през ноември да започнат лека-полека да снимат.
Информацията да се включи в друг сериал ми се струва нелогично, щом скоро ще започва да снима свой сериал, освен ако не играе себе си в някой друг епизод. Толкова близко смесване на образи обърква зрителите и те започват да очакват едно и получават друго и се получава разминаване.
Времето ще покаже кое е истина, кое е измислица или и двете са измислица.

Но това не ми пречи да си мечтая за тази двойка

# 78
Добро утро, момичета!

Жаки, дори и да не е истина новината за Чаатай и Серенай, емоцията, която изпитахме вчера ми стига за години напред!
Аз лично мисля, че е малко вероятно, макар че, съм сигурна, че се опитват да ги съберат, защото това би било новината на годината! Бомба! Сензация! Мечтата на много фенове! Гаранция за успех, особено, ако и сценария е добър!

Въоръжени сме с търпение,
||||| ||||| ||||| ||||| ||- 22 дена чакаме да видим Чачо.
Ще чакаме и за новини, около сериала.
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 79
О, да Нези, тази еуфория от вчера ще ни държи още дълго.
Серенай е мечтаната партньорка на повечето фенове на Чачо.
Вчера като четох еуфорията на феновете от новината си дадох сметка, че тя е най-харесваната и обичана партньорка на Чачо.
За никоя друга не съм чела такива суперлативи и такова неистово очакване да ги съберат отново.
Ама то от хубавото кой бяга?...

# 80

Великият актьор от Cukur-
İdris Koçovalı отхвърли предложението да се присъедини към сериала "Сънят на Ешреф" "Еşref Rüya" с участието на Чаатай Улусой, който се готви да се появи на  телевизионния екран.
Чаатай Улусой продължава да се фокусира върху телевизионния сериал и сериалите си на дигитална платформа.
Казват, че заплатата, която известният актьор Чаатай Улусой ще получава за епизод на телевизионния сериал  ще бъде 3,5 милиона турски лири. От друга страна, все още не е потвърдено кой ще бъде партньор на Улусой в сериала. "Сънят на Ешреф" е една от най-обсъжданите теми е, че известният актьор ще получава 3,5 милиона ТL за епизод на сериала.Улусой, който спечели 2 милиона ТL за епизод на сериала "Gaddar" на Ау Yapim миналата година, този път ще получи 3,5 милиона ТL за епизод.
  Темата на телевизионния сериал e, че Еşref, който работи като чирак механик на 14-годишна възраст, среща момичето, което нарича Руя, неговата приятелка от детството, която години по-късно става негов могъщ враг. Ethem Ozisik пише сценария на "Eşref Rüya" Многоочаквания сериал ще излезе на екраните на Канал Д .

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 09:43 от NeZ_9

# 81
Всеки ден има своя аромат. Нека днес ухае на щастие отново!
 🧡🍂🍁
 Добро утро! ☕
Обратно на теб Нези, аз мисля, че е твърде вероятно да ги съберат. Каквото и да е имало е вече минало, години минаха. И двамата са успешни, зрели и мъдри, всеки си е поел своя път. Серенай е смела и Чаатай не остава по назад, защо да не се изправят пред едно предизвикателство. Интелигентни хора са, показват го всячески. Мисля, че ако ги съберат, "ако" казвам, че могат да намерят баланс и да създадат достатъчно  динамична и творческа атмосфера. И двамата го могат.
"Стара любов, ръжда не хваща момичета!" , само да ги види м в проект, после ще си говорим.
Изразих си мнението, може и да не съм права.
Хубав и успешен  Вторник!

# 82
Здравейте!

Разделихме се и отново се събрахме! Мерт Демир написа песен за Серенай Сарикая...

Има слухове, че Мерт Демир и Серенай Сарикая, които уж Двамата се разделиха за кратко, но вече се събраха, защото Мерт разтопи сърцето на актрисата, като написа песен за нея.

Твърдеше се, че причината за раздялата е кавга, но след тази раздяла, която продължи само седмица, Мерт Демир предприе тази романтична стъпка.

# 83
Ели, в това отношение съм напълно съгласна с теб!
Скептична съм, защото следя и ангажиментите на Серенай и виждам,че те никак не са малко.
Просто ми се струва малко вероятно, прислючвайки един проект, да се впуска веднага в друг...Но, от друга страна, от нея всичко може да се очаква. Wink

# 84
Привет.

Бих се радвала да видя Серенай и Чаатай отвово на екран, да имат същия заряд и въздействие с героите си.
Звучи ми направо невероятно,но  може пък да решат да зарадват и сбъднат мечтите на последавателите си:)

Хубав ден!

# 85
Тази вечер започва "Тайната градина" с Ебру Шахин
Да й пожелаем успех и високи рейтинги!

# 86
Успех на Ебру! Heart
Сумие се е отдала на сладки занимания

Казва,че следващата и рецепта ще е бананов хляб.(правила съм бананов кекс, много ми харесва)Wink

# 87
Да ви кажа Сю извън кадър ми е много по-сладка, отколкото в роля.

А тия двамата, навсякъде ги харесвам, особено заедно в кадър...много добра комбинация!

# 88
И аз,.Жаки! След тези,обаче! Kissing Heart

Тази снимка не съм я виждала.

A "Tam Bir Centilmen" продължава да държи позиции

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 21:36 от NeZ_9

# 89
Нези, тези двамата, няма кой да ги надмине.
Само Киво и Серенай са им конкуренция.

Ново от Уур

Още  нещо здравословно е правила Сюмейето

Общи условия

Активация на акаунт