Отговори
# 60
Още една новина днес!
Нези започна с чертичките, а аз с новините.

# 61
Още една новина днес!
Нези започна с чертичките, а аз с новините.

Може зае гост актьор за няколко серии

# 62
Класиране на IMDb Starmetre към 14.10.2024г

# 63
Какъв е този сериал? Знаете ли нещо?
И какво значи,че го приветства? Приел ли е или просто се е зарадвал на предложението?
Да ви кажа честно, когато започнат така да излизат новини,  се страхувам че са свободни съчинения...

# 64
Нези, поне в тези свободни съчинения няма нищо лошо.

# 65
Даже са много хубави! Просто не смея да се зарадвам!
Ето плаката на Karadut

Скоро е започнал.
Минали са 3 или 4 епизода.

# 66
Приветствал е човека...кой както го разбира, Нези!
Важното е, че се говори за него, че до вчера и в медиите го нямаше.
Кое истина, кое е лъжа, времето ще покаже.

Eто какво намерих.
Зухал Ердем, експерт по личностно развитие в пика на кариерата си, изглежда като модерна градска жена, но е съвсем различен човек у дома, където живее с трите си сестри и баща си. Зухал, която не може да надхвърли реда и правилата, установени от нейния баща Четин заради клетвата, която е дала, се изправя отново пред самотата си, докато наблюдава подготовката за сватбата на сестра си Аслъ. Междувременно той не знае, че човекът, който случайно срещне пътя му, ще промени живота му. Зухал, чиято съдба непрекъснато се пресича с Тайфун, се опитва да устои на чувствата си. Докато Тайфун се опитва да разбере издръжливостта на Зухал, една неочаквана трагедия ще разкрие истината зад клетвата, която Зухал е дал на баща си.

# 67
Ако някой иска да го погледне този сериал, Нерон го превежда.

ЧЕРНА ЧЕРНИЦА /ПРЕВОД И СУБТИТРИ: NERON ANGELOV /NOV/
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/09/neron-angelov-nov_24.html

# 68

“Направи първата крачка с вяра, не е нужно да виждаш цялото стълбище, просто направи първата крачка.” - Мартин Лутър Кинг
Сайгън направи първата крачка!
Сега да видим Чаатай дали ще я направи! Wink

# 69
Голяма еуфория в мрежите

# 70
Тя ми е любимата му партньорка. Не заради химията между тях, а заради енергията, която притежава.

Някакъв бивш неин приятел бил казал, че е жена демон. Сигурно заради енергията, която те кара да се влюбиш в нея и която те повлича. Когато се разделите сигурно се чувстваш излъган. Аз примерно си продупчих ухото заради нея. Отчасти. Сега само да направят и хубава история, която да грабне зрителя и всичко ще е точно.

# 71
Хората предполагат, че затова Мedcezir го качват с хубаво качество в YouTube, защото Чаатай и Серенай ще бъдат отново партньори.

Каква бомба падна върху главите ни днес!!!
Боже,  нека да е истина!

# 72
Това ми се вижда много логично. Сега ще загреем с тях и от януари почваме всяка седмица да припадаме.

Аз имам чувството, че Чаатай се опитва да се върн в телевизията. такова усещане имам, че търси път обратно към масовата публика. За мен е изненада, че се говори за втори телевизионен продукт. Може да не му харесват кратките сериалчета по плаформи. Ама пък е казвал, че там може да наблегне на развитието на героя си.

# 73
Здравейте момичета,
Каква новина само!
Дано да е истина, ДАНО!
Любимата ни двойка, Simple Smile
Аз също харесвам Серка заради енергията, която има....впечатляваща мацка е Simple Smile

# 74
Пускам един пост  на Габи, който е публикувала в Инстаграм
Списание Hello за февруари 2020 г.:
#CagatayUlusoy : „Всяка нова работа, която върша, е предизвикателство за мен.
Но нямам страх от неизвестното.
Защото по един или друг начин имам страхотни преживявания, които животът ми поднесе.
Но не се страхувам от "ами ако..."

Моите фенове изживяват тези преживявания чрез мен. Опитвам се да науча нещо ново от всеки опит.
Определено вярвам в своето подобрение.
Честно казано, аз също обичам да поемам рискове в работата си."
Здравейте! : Çağatay Ulusoy е име (статус), което е скрито от очите, когато той няма проект.
Мислите ли, че "Лицето ми остарява", така че е някаква стратегия за социален живот или сте прекалено притеснени от вниманието
Ç Губя време за себе си, поради липсата на проекти, намирам време за моите хобита. Това е всичко, наистина
! които идват да се срещнат с вас. Дали този проблем с признанието, славата и репутацията всъщност може да се контролира
? в твоите ръце. За мен такава ситуация, която възниква в резултат на моята дейност, е добра
. Подкрепата и любовта на хората е това, което ме прави най-щастлива. Останалото не е много важно. Славата и известността идват и си отиват, всички сме наясно с това. Това, което има значение, е качеството, стойността и репутацията на работата, която оставяме след себе си."
От вас зависи да контролирате славата, но не е това, което носите. Това е ситуация, която възниква в резултат на моята работа, за мен. Аз не му приписвайте друго значение или значение
„Има баланс между вземането и даването на природата. Знаейки и усещайки, че съм част от него, ме подхранва във всяко отношение. Като цяло също съм уравновесен човек, но когато се отдалеча от природата, този баланс може да бъде малко замайващ (разочароващ) за мен."

Общи условия

Активация на акаунт