Отговори
# 45
Добро утро, момичета!

||||| ||||| ||||| ||||| |- 21 дена от последната "среща" с Чаатай Улусой.
По този повод ще цитирам нещо, което казал в едно интервю.
На въпроса:
Чаатай Улусой е име (статус), което е скрито от очите, когато той няма проект Мислите ли си: "Лицето ми остарява", като някаква стратегия за социален живот или вниманието ви притеснява твърде много?

ЧаатайУлусой отговаря:
 Това не е реалността. Никога не съм бил човек, който да мисли твърде много за подобни проблеми или да прави такава стратегия.. Не мога да губя време за себе си поради плътността на дейностите, които имам. При липса на проект отделям време за хобитата си и слушам душата си. Това е всичко, наистина.

Нека слуша душата си и да си почива, за да може да ни поднесе най-доброто, на което е способен, когато се завърне!
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 46
Добро утро!
Щастлива Нова Седмица, момичета!
О, Жаки -бай боже, чудото да се повтори!

# 47
Здравейте!

Хубава нова седмица и търпение, скоро Чачо ще се появи... да ни направи серенада.

# 48
Ако някой не иска Серенай, да го каже сега или да замълчи завинаги. Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз пък вижте на каква сладка снимка попаднах. Дори не съм сигурна, че е той, но за такава я представят. Като кажа поглед на Голдън ретривърче, това имам предвид.

# 49
Това издание Mavi kadin до сега винаги е давало достоверна информация и то в доста от случаите са първи

Любимата двойка отново заедно?

Изданието Mavi kadin съобщава, че Серенай Сарикая е станала партньорка на Чагатай Улусой в сериала „Мечтата на Ешреф“.

Сюжетът на поредицата е, че Ешреф, който на 14 години работи като чирак на механик, години по-късно среща момиче, което нарича Рюя, негова любов от детството, като негов много силен враг. С това Озишик пише сценария. Дългоочакваният сериал ще посрещне своята публика на екраните на Канал Д.

# 50
Това издание Mavi kadin до сега винаги е давало достоверна информация и то в доста от случаите са първи

Любимата двойка отново заедно?

Изданието Mavi kadin съобщава, че Серенай Сарикая е станала партньорка на Чагатай Улусой в сериала „Мечтата на Ешреф“.

Сюжетът на поредицата е, че Ешреф, който на 14 години работи като чирак на механик, години по-късно среща момиче, което нарича Рюя, негова любов от детството, като негов много силен враг. С това Озишик пише сценария. Дългоочакваният сериал ще посрещне своята публика на екраните на Канал Д.

Леле, не мога да повярвам!
Това е сбъдната мечта!

# 51
Момичета, не ми докарвайте сърдечен пристъп!!!
Не знам как би могло за стане това, предвид,че Серенай сега е започнала снимките на 3 сезон на "Кой дойде,кой мина".
Но пък се сетих нещо друго- на партито на Мерт Алас, когато и Чаатай и Серенай бяха там, той беше засечен да разговаря с нейната мениджърка.
Дали още тогава не се е зародила някаква идея?
Ох, това би било...не знам даже как да го кажа! Повече от мечта!
Гери, това не е Чачо! Hands V

# 52
Нези, те тия за платформите ги снимат бързо...няма да е пречка!
За мен по-скоро финансово, дали ще издържат продуцентите?

# 53
Жаки,  ако искат бомба, ще издържат!!!
Misc Bomb Misc Bomb Misc Bomb

# 54
Чул те господ!
Толкова е хубаво, че ми идва като сън!
Той и сънят на Ешреф, сигурно е такъв! Joy

# 55
Това всички искаме да го видим. Дано само да не се пренавият нещото, че ние и Гаддар много го искахме. Аз ще се опитам да нямам очаквания.
Обаче втори сезон на приливите разделени са гоиграли, а там също има много хубава химия. Може да ме поправите ако не е така.

# 56
Точно така е!
Ще се справят и сега! Само да е истина!
Кучето на Енгин бей ще подарява роза на някого?

# 57
Гери, така беше...хич няма да те поправям!
Нези, толкова ми е еуферично, че дори да не излезе истина се радвам, че изживявам този момент.

# 58
О, my God!!!!!!
Сутринта като видях поста на Жаки и ми мина през ума : " Защо пък, не! Мечтите са сбъдват! "
Нищо случайно няма на този свят.
Ох, много се радвам. Супер, Супер! ....😘😘😘
Сърцето ми заби! На пук на лошото време днес и на този дъжд, каква хубава новина донесоха!
Толкова се радвам.
Ако някой не иска Серенай, да го каже сега или да замълчи завинаги. Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз пък вижте на каква сладка снимка попаднах. Дори не съм сигурна, че е той, но за такава я представят. Като кажа поглед на Голдън ретривърче, това имам предвид.
Гери, прилича ми това на Алперен Дулмаз, 100% не е Чачо.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 13:47 от eliet

# 59
Именно, Ели!
Цвети като донесе новината и си викам: "Няма нищо случайно, че точно на тези фенски мечти сутринта попаднах.

Общи условия

Активация на акаунт