Отговори
# 690
Добро утро, момичета!
В понеделник не е лесно да станеш...

Тази сутрин съм така, но почивката ми свърши и от днес продължавам с уроците по турски.
Нова седмица- нов късмет! Дано днес да съм сложила последната чертичка - 49-та

Журналистката  Бирсен обявява: сериалът «Сънят на Ешреф», с участието на легендата Чаатай Улусой, няма да бъде отложен и ще бъде заснет през Януари.
Което е  само след два месеца!
Продължава работата по избора на партньор на Чаатай Улусой  в сериала и  по формирането на  останалата част от екипа.
Хайде, дано вече да има някакво раздвижване!

Нинче, скоро излезна филма "Песента на републиката", в който има образ на име Димитрина, играе Бенсу Сорал.  Не знам дали говориш за този филм. В него участват и Салих Бадемджи и Шифанур.
По-напред писахме за него.
Гери, Ели, Нанни, споделили сте много хубави снимки!
Усмивката на Чаатай е прекрасна и вече сериозно ни липсва! Аз пък  си го представям така и искам да го виждам все така широко усмихнат.

Желая ви прекрасен ден!
И успешна нова седмица! Hug

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 07:45 от NeZ_9

# 691
Добро утро,
Прекрасен ден и успешна нова седмица!
Приятен урок, Нези. Аз снощи поучих, и с много бавно темпо се движа. Ужас🤭

Слагам последната снимка, която сме виждали от Чаатай с предизвестие за нови такива тия дни.

"Винаги има нещо хубаво, което тепърва предстои. Не го забравяйте. "☕🍁🍂

# 692
Здравейте!

Да посрещнем новата седмица с ентусиазъм...

Кое нещо прекарва цял ден на пода, но никога не се цапа?
Що е то?

# 693
IMDb Starmeter към 11.11.2024 г

# 694
Привет.  Успешна нова седмица. 
Знам за Песента на Републиката. Говоря за тази новина, преди две години имаше и отзив в българските медии.  https://www.hurriyetdailynews.com/love-story-of-ataturk-and-bulg … big-screen-171715.

# 695
Чачко все още държи добри позиции в IMDb Starmeter, въпреки че усилено се крие.
Тази сутрин забравих да сложа позитивно утвърждение за деня

А гледайки  тази снимка

се сетих за нещо, което бях чела преди време.
Какво означават хоризонталните бръчки на челото?

Човек, чиито бръчки са пуснали корени на челото му, е истинска отворена книга. Тези белези говорят за благородство, благосклонна съдба, висок статус и дълъг живот. Такъв човек винаги и навсякъде се опитва да казва само истината. Човек с хоризонтални бръчки на челото е своенравен и емоционален, но никога не желае зло на никого. Винаги уважава чуждите граници и не позволява собствените да бъдат нарушавани. Хоризонталните бръчки на челото показват прекрасен и добър живот. Такъв човек ще успее във всеки бизнес. Ако гънките са разположени близо до веждите, тогава са възможни малки проблеми.

Мисля,че всичко това важи и за Чаатай. Wink
Източник:
https://www.actualno.com/curious/kak-da-razpoznaem-haraktera-i-s … l#google_vignette
Нинче, не съм чувала нищо за това.
Цвети, този път ме затрудни! Thinking

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 11:37 от NeZ_9

# 696
Сега Мустафа сам ли е, или...?
Ама не е ли студено за плуване?

И аз не се справям с гатанката!

# 697
Жаки, очевидно не е сам, защото някой го снима.
На яхта е. Wink Това място вече ни е познато, така че, по-скоро въпросът е
"с кого е?"
И според мен вече е студено, на това не важи за мъжете. Grinning
Напълно възможно е Чачо да прекарва последни почивни дни някъде с приятели.
И да ви покажа едни много готини гифчета, подарък от съфорумка. Wink

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 12:26 от NeZ_9

# 698
Здравейте,

Аз за гатанката си мисля, че е светлината или самия боклук.

А всъщност исках за Мустафа Мерт да се изкажа. Аз вътрешно съм сигурна, че са заедно. Или му пази вилата докато го няма. Да не забравяме и че някой все пак го снима това момче. Аз си знам, че са заедно. Който в каквото иска да вярва.

Нези, заедно сме писали.

Сетих се как мениджъра му беше постнал снимка с покана за премиерата на Кюбра. Изучавайки ръцете на Чаатай нищо не може да ме разубеди, че това не бяха неговите пръсти. Е, самият Чачо ако иска да каже, че не са негови. Само на него ще повярвам.

# 699

Аз за гатанката си мисля, че е светлината или самия боклук.
Като прочетох светлината и се сетих, че може да е сянка.

Прави сте, някой трябва да го е снимал и щом се крие, да знаете, че ще да е наш Чачкин

# 700
Гери, като спомена мениджъра, една
"Клюка от архива "
Поне за мен беше нещо,което не знаех.
Енгин бей става мениджър на Чаатай Улусой, по времето (почти към края) на първи сезон на Medcezir.
До тогава е имал друг мениджър- жена.
Новината е съобщил лично Чаатай

Цялото управление, връзки с пресата и консултации в социалните медии на Çağatay Ulusoy се извършват от Engin Aykanat Management от април 2014 г.

Също така е рекламират лично  Инстаграм и Фейсбук профилите си.

И си е правил селфи, което е публикувал Joy

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 15:23 от NeZ_9

# 701
Помислих си, че наградата ще си остане за мен, но уви...

Отговорът на гатанката е - СЯНКАТА
Джаки, честито!

# 702
Ами тогава, Енгин какво е отричал връзката на Серенай и Чачо или това е само в главата на някои особи, мислещи че знаят всичко и говорят от първо лице единствено число. От това, което се тиражира от очевидци, връзката е започнала в първи сезон. Не че има някакво значение, всичко е минало и заминало, просто са изживяли нещо красиво, което е приключило.

Помислих си, че наградата ще си остане за мен, но уви...

Отговорът на гатанката е - СЯНКАТА
Джаки, честито!

Цвети, благодаря за наградата...супер е!

# 703
Ох, Цвети максимално ме затърмози. Ако, не сетя до три минути, значи никога няма да се сетя. Е, мислих 5 мин.  нищо не измислих.
О, Жаки това ще да е -Сянката.

И абсолютно съгласна съм с вас, някой го снима и да Чачко е. Две мнения няма тука. Няма какво да се крие, да се мята и той, поне гръбче да видим🤭...ако беше с някоя мацка до сега да я показал Мустафа. Двамата си почиват, възползват се от  последните слънчеви есенни дни.

# 704
ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА за Cagatay Ulusoy МОЛЯ 🙏
 Насърчете хората да гласуват!!!
https:// altin61odulleri.org/oy-ver
https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/oy-ver💪

Общи условия

Активация на акаунт