Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 21 964
  • 427
  •   3
Отговори
# 30
Кои пуловери?

# 31
Ама тези момичета тотално полудяха 😆черната парка е със 70 повече от миналата година и то с морано 🫣

# 32
luxury classic и cityscape cozy са пуловерите. От новата колекция. То и аз докато се начудя, размера С е свършил. Някоя ако ги получи да пише как са ?

# 33
Да, много са увеличени цените, но няма толкова желаещи за тях.

# 34
Ама тези момичета тотално полудяха 😆черната парка е със 70 повече от миналата година и то с морано 🫣
Защото имат продажби.Ако нямаха въобще нямаше да правят по 2,3,4 пъти преиздаване.
Аз не съм купила яке и това ще е първа колекция без ьке за мен.450лв просто няма да им дам,но другите дами не мислят така

# 35
Преиздали са зелената парка. Нещо и тя ми се вижда поскъпнала....

# 36
luxury classic и cityscape cozy са пуловерите. От новата колекция. То и аз докато се начудя, размера С е свършил. Някоя ако ги получи да пише как са ?

вече заредиха С, ако говориш за кафявата, и аз чаках хс и тъкмо поръчах Simple Smile и на мен ми харесаха тези двата , та се чудих толкова време и сега ги поръчах, много ги мислех

# 37
Според мен трудно ще ги продадат на тея цени.
Якетата умишлено ги изчерпват и пускат, да се поръчват, защото не ги има постоянно за поръчка и така не им се чудиш много.

# 38
elfinaa благодаря, че ми каза за презареждането. Отстрелях белия, ще видя как е на живо, макар и след месец  време.
Като получиш другия (моката)  сподели как е.

# 39
Маратонките мисля и те бяха по-евтини ..

# 40
Маратонките мисля и те бяха по-евтини ..

И кубинките също....

# 41
Тези пуловери cityscape са си нормална дължина просто са вкарани в полата.И според мен пускат малко бройки и после уж преиздават за да въздейства и да не се мислиш много ,маркетингов трик .Не мисля че толкова се поръчват нещата ,много от  тях си стоят от както са ги пуснали .

# 42
Те нямат нищо готово и шият след поръчка, затова се получава това изчерпване. И много хора връщат и хоп пак наличност. А това доживотно връщане си носим втора ръка дрехи. И преди съм казвала, че има и такива които носят дрехите с етикет и после връщат. Аз продължавам да си нося старите модели с нормални дължини и си ги следя от сантимент. Даже цяла година една дреха не съм за държала, а сега чакам поло и пуловер, които ако пак са до пъпа ще ги върна. Те и затова взеха да пускат игри и кодове за участвали. За съжаление дрехите които им харесвам рокли и къси панталони например вече не ми стават, или не ми отиват на годините. Другото е чалга. И пак тръгнах както преди години по магазините, а преди се обличах изцяло от тях. Продавах ги и си купувах нови колекции постоянно...
Жалко и за тийн моделите които лансират, а утвърдените им клиенти които вече са на възраст, не са свързани с фолк и съответно платежо способни не задържаха.

# 43
Няма как да се носят и да се върнат, може би само за якетата да е ставало преди, когато етикета беше отвътре. Сега отвън има стабилни етикети и няма как.
А другото не може да се носи, ако не махнеш етикета.

# 44
Не съм забелязала да съм попадала на обличана дреха. Според мен доста си ги проверяват, не виждам как ще облечеш дреха за цял ден и няма да се разбере. Варианта е да е облечена за 1-2ч, за да се пропусне. В това отношение мисля са доста коректни. Една от основните причини все още да си вземам някакви неща от тях , макар и малко е доживотното връщане и доставките.

Общи условия

Активация на акаунт