Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 21 960
  • 427
  •   2
Отговори
# 45
Posh ,спомняш ли си новата парка  с каква дата на доставка е ?

# 46
Posh ,спомняш ли си новата парка  с каква дата на доставка е ?

Сега видях в мейла от поръчката, пише 11-12 ноември 😊 Съмнявам се да я спазят, сигурно пак ще има забавяне… Надявам се размера да е ок, поръчах я в М, понеже е връхна, но ми изглежда уголемена (като гледам на Мимито ХС как й стои…)

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 20:48 от posh95

# 47
Да сега и аз погледнах изглежда уголемена ,но от тези снимки какво ли може да се прецени .Аз я поръчах в С ,да видим ,дано си спазят срока .Спомням си имаше и случаи в които са ми изпращали по -рано от посочената дата

# 48
Някоя от вас дали е получила това розово поло с късият ръкав от новата колекция? Нещо не ми се дават толкова пари за поло с къс ръкав . Дано да я пуснат без поло яка. Ще се радвам и на снимки , благодаря

# 49
Някоя от вас дали е получила това розово поло с късият ръкав от новата колекция? Нещо не ми се дават толкова пари за поло с къс ръкав . Дано да я пуснат без поло яка. Ще се радвам и на снимки , благодаря

Поръчала съм го ,чакам го .Пише доставка 29-30 октомври.Някъде по снимките го видях и в синьо.Много ми хареса.

# 50
Някой получи ли нещо от новата колекция? 👀

# 51
Аз вчера получих Charm Cast Зимно Палтенце от кашмир и вълна и съм много доволна, защото е с нормална кройка и дължина, има подплата от вътрешната страна и има качулка, която може да се сваля. Единствен минус, който мога да посоча е, че са прекалили с вида и броя на копчетата, но смятам да ги подменя с неутрален черен цвят и огромна златна емблема на единият ръкав, която за съжаление няма как да махна без да остане дефект.

# 52
  • Варна
Черния пуловер ми го пратиха днес, но не успях да го взема. На мен ми се изчака чакането да пуснат някакви клинове. Какво стана с тая втора порция..

# 53
Черния пуловер ми го пратиха днес, но не успях да го взема. На мен ми се изчака чакането да пуснат някакви клинове. Какво стана с тая втора порция..
Чакат да поизпратят първата 😆

# 54
Трябваше да пуснат нещо в нов цвят.

# 55
Пускам и аз малко снимки от последните поръчки. Все пак поръчах ботите от деним, но съм разколебана и не знам какво да мисля. Като цяло са страшно сладки, нооо плата е мнооого дълъг и има чувството, че след първото обуване, самата бота ще се поотпусне и ще почна да ги настъпвам. Варианта, е да ги нося подгънати, но така се променя модела... Незнам наистина какво да ги правя.

Взех и две жилетки. Късата е много хубава, самия модел не е точно умален, по-скоро малко втален в кръста, в бюста е окей, та го замених с един номер по-голям. Жилетката е по-нежна, отколкото изглежда на снимките, има една фина бляскава нишка в бежовия кант, която придава много хубав вид. Дългата жилетка е доста по-плътна и стегната, за мен си е направо връхна дреха. Цвета на снимките е излязъл малко блед, нормално черно си е. Логото е прекалено огромно за моята скромна личност! Малко ми е дълга и прекалено стегната, мисля да си я оставя зимата в офиса, като ми е студено да я обличам, но не знам. Рокличката от новата колекция е 1 към 1 останалите от същия модел, като дължина и кройка. Принта много ми хареса, мисля да си взема полото или блузката с 3/4 ръкав за работа.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 11:32 от *Emerald

# 56
  • Стара Загора
Благодаря, Емералд за снимките  и отзивите. Аз все още нищо не съм поръчала от новата колекция. Чаках да споделите вие. А и нямам нужда от много неща, миналата година напазарувах доста  и тази ще карам с тях.Много ми трябва есенно преходно яке, но не изкараха каквото търся.

# 57
Emerald супер са ботите ,същите като ботушите но боти .И мен това ме притеснява с плата ,но ги оставих и каквото такова .Другите неща също са много красиви

# 58
Здравейте, а логото от черната жилетка с белия кант дали може да се махне?

# 59
Здравейте, а логото от черната жилетка с белия кант дали може да се махне?

Брошка е и се сваля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт