Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 43 459
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
Аз вчера получих Charm Cast Зимно Палтенце от кашмир и вълна и съм много доволна, защото е с нормална кройка и дължина, има подплата от вътрешната страна и има качулка, която може да се сваля. Единствен минус, който мога да посоча е, че са прекалили с вида и броя на копчетата, но смятам да ги подменя с неутрален черен цвят и огромна златна емблема на единият ръкав, която за съжаление няма как да махна без да остане дефект.

Честито ново палтенце:) Да питам:как е на живо?Досттъчно топло ли е за студените зимни дни?Отговаря ли си на номера или пак са им умалени?Каква му е дължината?Изглежда свободен модел, такъв ли е?

# 61
Тази жилетка някой има ли я да даде отзив?

# 62
Честито ново палтенце:) Да питам:как е на живо?Досттъчно топло ли е за студените зимни дни?Отговаря ли си на номера или пак са им умалени?Каква му е дължината?Изглежда свободен модел, такъв ли е?

Благодаря ти! Според мен е доста топло, но е късичко и аз лично ще го нося при температури над 0 градуса. Има  подплата която продължава и в ръкава. Качулката е закачена с цип. Кройката и размера са идеални за мен, поръчах XS, висока съм 165 см. и ми стига до опашната кост.

Скрит текст:
Приблизителна дължина от яката до долу е 60 см, ширина долу 43 см, на талията 38 см, гърди 44 см. и рамене 35 см.

# 63
Много добре изглежда палтенцето! Heart

# 64
  • Варна
Аз днес реших, че точно такова палто ми трябва, но го няма вече. А и не съм сигурна дали искам да дам толкова пари. Няма ли нещо подобно из молските марки или другите там about you, fashion days...

# 65
Според мен ще пуснат още бройки скоро.

# 66
  • Варна
А те тия палтенца умалени ли са? Гледам, че никой не го продава в ХС, а жени, които носят ХС го продават в С.

# 67
Didi_Bidi, на мен палтенцето ми стои много добре. Приблизителна дължина от яката до долу е 60 см, ширина долу 43 см, на талията 38 см, гърди 44 см. и рамене 35 см.

Пробвах няколко други от този модел на други марки и всички ми бяха огромни, широки, прекалено дълги и с подплънки на раменете. В момента овърсайз моделите са актуални, но аз исках къс и втален модел.

# 68
  • Варна
Тоест ако нося ХС по принцип пак ХС и палтото, така ли?

# 69

Да, аз нося XS (165см съм , слаба) и с пуловер отдолу ми е добре, не ми стяга никъде. За мен не е умалено и не е прекалено вталено има малко свободно пространство. Забравих да напиша, че подплатата не стига до края на ръкава, а свършва някъде над китката. Ако искаш още нещо да ти измеря или снимам съм насреща.

# 70
Това палтенце наистина изглежда доста универсално. AirPeraon, беше споменала, че има емблема на ръкава, която очевидно не се вижда на снимките. Дали можеш да я снимаш, ако не е проблем. Мерси предварително!

# 71

Благодаря ти! Според мен е доста топло, но е късичко и аз лично ще го нося при температури над 0 градуса. Има  подплата която продължава и в ръкава. Качулката е закачена с цип. Кройката и размера са идеални за мен, поръчах XS, висока съм 165 см. и ми стига до опашната кост.

Скрит текст:
Приблизителна дължина от яката до долу е 60 см, ширина долу 43 см, на талията 38 см, гърди 44 см. и рамене 35 см.
Благодаря за снимковия материал😃Изглежда много сладурско.Както ти си писала изглежда не стои свободно като го закопчаеш а по вталено, нали?
Между другото отвътре е като дългата черна парка .И тя е с такава вата.

# 72
*Emerald, разбира се. Емблемата е напълно залепена по цялата повърхност, абсурдно ми изглежда да може да се махне. Заповядай! Simple Smile

Shushi Mushi, на мен ми е достаъчно свободно, поне 4 пръста имам празно пространство отвътре. Съвсем леко се вталява, колкото да не седи право.

Скрит текст:

# 73
Мерси много! Супер ти стои, със здраве да си го носиш! Flowers Tulip Heart

# 74
  • Варна

Да, аз нося XS (165см съм , слаба) и с пуловер отдолу ми е добре, не ми стяга никъде. За мен не е умалено и не е прекалено вталено има малко свободно пространство. Забравих да напиша, че подплатата не стига до края на ръкава, а свършва някъде над китката. Ако искаш още нещо да ти измеря или снимам съм насреща.
Не, няма нужда, благодаря. Просто гледах разни втора употреба, но все са С и се зачудих да не е умалено. Значи няма да рискувам със С. Заглеждам втора употреба, защото и двата модела ги няма налични, а и не знам дали ми се дават близо 400лв за якенце. Аз ще го нося само с определени визии като късите поли панталони от кожа и букле например. За ежедневието си ходя с маратонки и спортни якета.

Общи условия

Активация на акаунт