Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 43 576
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
И аз това се чудих, даже го загледах да го поръчам. Обаче ме спира факта да не стои като пижама. На някои модели пишат дали “аксесоара” си върви с панталона, но тук не видях.

# 616
гащи отделни са за съжаление хаха и те 48 лв с морано

# 617
Стои много намачкан като пижама.На едната снимка даже  се вижда,че и за снимките не е изгладен добре.Явно от бързане.Тези гащи кой ги беше описал като памперси??? 🤣
Сетих се един клип на Емануела-беше с такъв памперс. Същите коментари имаше,но и тя хич няма вкус за обличане.

# 618
  • Варна
И аз подозирах, че са онези гащи, ама не са линкнати и затова викам може тоя път да не са толкоз алчни. Скоро подгъвите ще продават отделно.

# 619
И аз подозирах, че са онези гащи, ама не са линкнати и затова викам може тоя път да не са толкоз алчни. Скоро подгъвите ще продават отделно.
🤣😅😅   Не могааа 😅😅😅  Искрено ме разсмя.  Реално седят много добре на талия 55,56см.На Мими е ок,но тя е 46кг.
На Емануела  е трагично. Даже дали не са на Алеса тези гащи в клипа,че май те я обличат??

# 620
  • Стара Загора
Да, тези гащи са ми много смешни. Наистина стоят добре, на супер слаба фигура. Аз си взех вчера поръчката от късия блезър и пола-панталонките в екрю, но не съм мерила. Тази вечер или  ще меря и ще пиша как са.
Допълвам тук
Късия блейзер ми стои чудесно и го закопчавам - С- ката😀. Има обаче подплънки на раменете. Пола панталона ми е леко тясна. Трудно я закопчавам. Но аз съм 3 кг +, които съм решила да сваля. Отказвам да минавам на М-ка 😂. Ще  помисля дали да я сменя.34 см е в талията и е стегната. Така, че не позволява см отгоре. Иначе стои много добре. За първи път взимам от техните пола панталон.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 19:03 от niditop3

# 621
Аз писах коментар “за играта”, но не с цел за спечеля, а само да си кажа Simple Smile писах, че ми липсва ангажираност към природата и cruelty free политика и бих искала да знам, че ползват вълна, пера и прочие, добити без жестокост и да се откажат от естествените кожи. Не вярвам да пожъна големи успехи 😂

# 622
Ще ти изтрият коментара даже, забрави да печелиш от играта 😆

# 623
Хаха да, не бих очаквала награда с подобен коментар Joy, Кому за бога беше нужно тези пера да са истински! И дано скоро спрат най-накрая с качулките от ест. косъм ..

# 624
Emerald тези качулки от естествен косъм като ги видя и ми се гади 😭.Има толкова хубави материали от изкуствен косъм ,дори по -луксозни и от естествения и могат и да се перат в пералня .Инкс браво за коментара .

# 625
Дамите, които пазаруват от повече време от сайта - знаете ли кога може да се очаква някакво намаление? Помня миналата година, че имаше юли-август.

# 626
Белият пух от червените шапки беше супер як. Изкуствен косъм.
Седи супер яко и това снежно бяло  е страхотно.
Не знам защо не ползват него и да якета.
Аз нося ест.косъм на якета,не мога да си кривя душата,но все повече  ме дразни.  Не съм голямата природозащитничка,но за мен почва да става демоде.
Напоследък с такива космати дрехи виждам само мургави дами. Без вкус.

# 627
Абсолютно е демоде и за мен. И като цяло просто не виждам какъв е смисъла от тоя естествен пух и перушина, при положение, че има толкова добри изкуствени алтернативи + това е и супер актуално в момента.

# 628
Да, тези гащи са ми много смешни. Наистина стоят добре, на супер слаба фигура. Аз си взех вчера поръчката от късия блезър и пола-панталонките в екрю, но не съм мерила. Тази вечер или  ще меря и ще пиша как са.
Допълвам тук
Късия блейзер ми стои чудесно и го закопчавам - С- ката😀. Има обаче подплънки на раменете. Пола панталона ми е леко тясна. Трудно я закопчавам. Но аз съм 3 кг +, които съм решила да сваля. Отказвам да минавам на М-ка 😂. Ще  помисля дали да я сменя.34 см е в талията и е стегната. Така, че не позволява см отгоре. Иначе стои много добре. За първи път взимам от техните пола панталон.
Nipito ,иначе подплънките големи ли са ,или си стоят нормално на рамото незабележимо,плата хубав ли е ?Аз също ги поръчах в С

# 629
  • Стара Загора
Мен лично не ме дразнят, но си спомням, че някои момичета не харесваха подплънки. Според мен са като на роклята туника като големина. Но на блейзера не се забелязват така. Материята е подобна , като на белия блеизър с голямата емблема на ръкава, но по-финна стои. И има еластичност.

Общи условия

Активация на акаунт