Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 43 541
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Niditop3, а дали е възможно да измериш дължината на панталоните?Flowers Tulip

# 631
  • Стара Загора
34.5  см е дължината  на поличката.Аз съм 163см и дължината ми е добре. При височина над170 според мен ще е твърде късо. Поне според мен.

# 632
Мога да покажа как седи при височина 175 см, обаче съм с размер М и моята е Soft beige цвят.

# 633
Дамите, които пазаруват от повече време от сайта - знаете ли кога може да се очаква някакво намаление? Помня миналата година, че имаше юли-август.
Сега проверих, на 29.07 съм поръчала от намаление

# 634
  • Варна
Имам два въпроса - какво стана с кодовете за рожден ден и също виждате ли разлика как стои на Мими тази рокля на клипа и на снимките?

# 635
Може да направиш поръчка и да напишеш, че искаш да използваш отстъпката.
Една интересна пола виждам в клипа, но сигурно ще е 200 лв. Момичетата са със стари визии.

# 636
А кой е клипа? Аз пак съм назад Grinning

# 637
Emerald ,аз го гледах във Фейсбук страницата им

# 638
Мерси Натали! Сега го изгледах Grinning Момичетата са много симпатични, защо не пуснаха снимки и с тях...

# 639
Ръкавите на роклята розовеят 😩 Дано е от светлината, че аз я поръчах. Много й се чудих, та още даже, ама ако дойде с розови ръкави… ще ме откажат.

# 640
  • Стара Загора
Сега видях и аз клипа. Определено не изглеждат  бели ръкавите. Няма да е от светлината, защото до нея има момиче с бяло-дънковата  рокля от миналата година. И там бялото си е бяло. Възможно е това да е друга рокля от тези в сайта.

# 641
В сайта са с бежов (нюд) цвят. Това се надявам и да получа 😩

# 642
Posh ,не мисля че ще е са розови ръкавите ,в сайта им ясно си личи че са нюд

# 643
Аз също мисля, че са нюд, тя цялата кожа на Мими нещо розовее. Изглежда има някакъв филтър на тези кадри ... Не ми се струва логично да са розови.

# 644
Според мен са от същата материя като новата риза във soft beige “start a hit” и същият цвят .

Общи условия

Активация на акаунт