Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 43 508
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, получихте ли от новите блузки ако сте поръчвали, да изкажете мнение. 😊

# 646
  • Варна
Ами не само цвета на роклята, ами изглежда и по-широка, не ѝ стои така добре като на снимките. Сега ми излезе реклама към сайта със снимка на клиентка.
Няма ли вече код за рожден ден?

# 647
За рд ми се струва, че автоматично прилагат отстъпката, ако направиш поръчка.

# 648
Снимки с декор - пердета .. това защо изобщо го правят, не знам. Да покажат, че дрехите им стоят добре и на обикновени момичета ли ..
Има едно момиче снимано с официална, къса рокля .. тя не може да изпълни чашките ..

# 649
  • Варна
За рд ми се струва, че автоматично прилагат отстъпката, ако направиш поръчка.
Не виждам отстъпка, само Морано. И bday007 не работи.

# 650
  • Стара Загора
Аз когато съм ползвала код съм им писала към поръчката. Но я виждам, чак като ми я изпратят.
За цвета нюд по-може да е , не мога да преценя дали е от светлината разликата. Аз в първия момент помислих, че бяло се търси 😂. Ще кажеш като пристигне.

# 651
Попитах ChatGPT какво ще ми даде за Алеса и интересно, но мнението не беше само позитивно.

А когато питах кои са водещите български модни брандове Алеса не беше спомената.

Което не значи, че не умувам дали да не си поръчам нещо от тях Sweat Smile

# 652

Една дама я качила във Фб.Нищо особено според мен.

# 653
Идвам с отзив за Illusionary Enigma Дълга Рокля - Black. Платът е двоен, лигав полиестер и на пръв поглед изобщо не изглежда добре.

Облечена обаче е нещо съвсем различно Heart и за пореден път ми напомни защо толкова харесвам някои от моделите на Алеса.

В горната част от по-късата страна има цип, което прави обличането по-лесно, защото въпреки че моделът е еластичен, стои плътен, може би защото е двойно ушит, и еластичността е ограничена, тоест без този цип поне аз не бих могла да облека горната част.

Цепката в кръста може да се наглася колко високо да стои според собствената талия и това, което най-много ми хареса е, че прави страхотна фигура тип пясъчен часовник, като съм убедена, че този ефект лесно би се получил и при жени, които са с по-прави фигури именно заради цепките и наборите.

Притеснявах се малко дали този модел не сплесква бюста, защото бюстът на Мими на снимките не се подчертава толкова, но тези ми притеснения се оказаха безпочвени и в тази област също стои перфектно. Отзад дупето също изглежда добре загатнато.

Като кройка моделът е 10 от 10, като изпълнение също, може би можеха да изберат една идея по-добър плат обаче, който да не се мачка толкова.

Също да споделя, че си я взех в XS и напълно си отговаря на размера.

# 654
  • Стара Загора
Аз днес си получих тениската. Няма изненади и разлика с останалите тениски. Плата е същия, както и размера. Щампата ме притеснява да не се обели лесно  , цветето е бродерия. Чакам якето и дънките , пратиха ми съобщение, че се забавя на 29-30 април.

# 655
Що не дават тогава отстъпка , два месеца чакане за дънки?

# 656
На мен ми се обели щампата на блуза от зимната колекция от октомври месец .

# 657
и на мен на всички блузи

# 658
Telessila, страхотен отзив. Супер е, че ти е паснала така роклята. Моделът наистина е интересен. Да си я носиш с удоволствие по готини поводи. Аз още чакам моите 2 чифта пола-панталонки от пролетната ...

# 659
И аз чакам Emerald  ,за мнението ти за дънковите пола -панталонки ,че и аз имам неусвоен депозит и им се чудя много .Имвм много техни пола панталони и всичките смея да кажа са супер .Практични ,удобни и много съчетаеми в различни стилове

Общи условия

Активация на акаунт