Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 43 480
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
Това с тази тениска е така, защото са я преиздали. Мисля че в сайта, на дългия й вариант, бяха написали, че след преиздаването плата е друг.

# 721
Това с тази тениска е така, защото са я преиздали. Мисля че в сайта, на дългия й вариант, бяха написали, че след преиздаването плата е друг.

С по-висока еластичност.
Според мен първата материя е по-спарваща. Не знам има ли разлика ,но така изглежда.

# 722
  • Варна
Със сигурност памук е по-добре като материя, но като съчетание с пера е много нелепо.
Между другото Юнона са пуснали интересни неща, харесах си няколко неща. По принцип не ме впечатляват изобщо, ама имат няколко добри и интересни попадения тоя път.

# 723
  • Стара Загора
Аз също си харесвам някои неща на Юнона и пазаря. Онзи ден си взех един къс жълт гащеризон и една ежедневна рокля с деним. Доволна съм  от качеството на дрехите им. В тази връзка исках да ви питам какво правите , когато циповете трудно се закопчават, когато преминават през няколко пласта плат?И на Алеса имам такива панталони , в случая гащеризона на Юнона е така и се чудя какво да го правя. От опит виждам, че не се разкарват с времето . Знаете ли някакъв трик?
От Алесите имах депозит за оползотворяване и си напазарих бански, каквито имаше останали , че очаквам новите да са още по-скъпи. Днес ще пристигнат, имам малко притеснения някои модели как ще стоят. Това са ми покупките .

# 724
  • София
Имам неоновия бански, много хубаво стои.

# 725
  • Варна
Точно тоя гащеризон и аз харесах и едно сако за поводи с цветя на гърба.

# 726
  • Стара Загора
Страхотно стои гащеризона за лятото е чудесен. Но с този цип се чудя какво да го правя. Гледам не захваща плата, но не върви на горе.
Банския на Алеса , имам от розовия неон и ми е супер удобен , за това реших и жълтия да взема, че едва ли ще има такива цени вече.

# 727
С малко закъснение качвам снимки на така дългоочакваните дънкови пола-панталонки. Самата поличка е сладка, емблемата отзад стои нежно, но другите две дънкови пола-панталонки, които имам ми харесват повече, нещо и копчетата отпред не лягат точно и плата стои набран, като сложим и цената... ще я върна (намачкана е и снимките са малко бледи).

Но искам много да похваля тези бежовите, много са сладки на живо, препоръчвам ги с две ръце. Дънковата пола мисля да я заменя за същите в бяло, ако се появят, ще ми останат и пари за едни чорапи Joy.

Повече няма да се лъжа да чакам 2 месеца нещо от нова колекция, от предстоящата лятна нещата ще дойдат сигурно август, само информативно ще я разгледам ...

# 728
Кога се очаква лятната ?
Едва ли ще си взема нещо. Много вдигнаха цените и от тази нищо не взех.
Много ми харесва, че отиват някъде на рождените дни, но като почнат да снимат едни букети само.

# 729
Миналата лятна беше пусната за 13ти юни мисля...

# 730
Саката им умалени ли са?

# 731
  • Стара Загора
Стегнати са , аз взимам С-ка но не ги закопчавам , защото не е комфортно . Иначе С ми става. Не съм пробвала да взема М.

# 732
За мен са супер точни размерите и ги харесвам точно за това. Според много мнения са умалени, така че е трудно да се каже - но са мн. точен размер в раменете - ако обичате да има някаква свобода, все пак, навярно размер отгоре ще е по-удобен. Аз обичам да ми е съвсем по мярка и си нося същия размер, който и останалите дрехи.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 07:25 от инкс

# 733
  • Стара Загора
Да, в раменете и ръкавите ми е абсолютно точно С-ката, за това и нея си взимам. Но аз съм с по-голям бюст. Отностно размерите обаче не винаги са точни , понякога се е случвало дори да вземе един и същ модел в различен цвят и размера е имал разлики. Но като цяло и аз само С си взимам. Днес ще взема банските , и ще пиша как са. От единия модел съм нямала и ми е любопитно как стои.

# 734
Ето за това нагъване на дънките ви попитах дали се получава и при вас след няколко часа носене?🙄
Не конкретен модел, а при всички дънки на Алеса.
Като размер си е моят, в по-малкия не мога да вляза, при обуване стоят перфектно, но не след дълго се получава това и е така по цялата дължина на крака..  дали е нормално?

Общи условия

Активация на акаунт