Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 43 465
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
Еластичните дънки са така по принцип. Тези такива ли са?

# 736
Да абсолютно ,получава се при еластичните дънки и моите са така и изобщо всички еластични дънки модели които имам я има тази гънка

# 737
Лятната колекция ще е тази вечер! За пръв път дрехите от рекламата горе-долу да ми харесат (като изключим кроп топовете Joy)

# 738
Аз май вече нося с едноцветни дрехи.Нещо тези шарените не ми отиват на възрастта.Дано има готини рокли, чакам с нетърпение.
Хубаво е ,че махнаха  и играта с първите 20.Дано няма лудница в сайта.

# 739
Тя колекцията я няма все още ,но те започнаха да пишат романи в коментарите и възхвали 😀

# 740
  • Стара Загора
Да, и на мен ми стана смешно като ги прочетох. Толкова фалшиви коментари, чуде се на кому е нужно . Алесеите като питат дали търсят реални мнения или някой да ги възхвалява.
Иначе ми харесаха моделчетата на снимката . Бих си взела, но с тези които слагат последно време… незнам.

# 741
  • София
Появи се новата колекция. Отново миналогодишни модели с нови цветове, кроп-топове, пижамени сетчета, пера.

Единствено ми харесаха 2 миди рокли, но 230 лв не ми се дават.

# 742
Аз съм пас …..

# 743
  • Варна
Има 1-2 свестни неща. Миди полите и роклите са готини, но не  знам на мен метър и 60 дали ще ми седи такова нещо. Гащеризон дънков ми хареса. Иначе другото си е като последните 5 лета. Дежурната чанта, чехли, кроп топове. Тия чанти и чехли как малко не вложиха мисъл в модела, не само в принта. Цени вече не коментирам, те всички бг брандове. се изумиха откъм цени. Днес си получих едни сандали Nuwe, което май е бившата Пещера - 170лв, а качество като за 30лв.

# 744
  • София

Добре ли е? 😁

# 745
Наистина само миди роклите са нов модел. Толков нищо ново да няма, не е било. Пижамените сетове ги харесвам, но разликата с миналогодишните принтове почти няма.

# 746
  • Варна
Именно... То не е само това. Пет години поне връткат абсолютно едни и същи неща.

Ще сключвам брак другия месец и тая рокличка щеше да ми пасне, ама си взех вече бялото Рафаело на Авин, така че еее...

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 22:10 от Didi_Bidi

# 747
Нищо не ме грабна от видяното. Миди роклята с точките е интересна, но за полиестър е доста скъпа.

# 748
Гащеризоните са ги пуснали в нови цветове. Аз имам белия и за лятото е супер. Не съм сигурна обаче че материите са сходни с черния. И дънков са пуснали…

# 749
  • Стара Загора
И аз съм 162см и миди не ми стои добре. Бих си взела Charming Petals , харесвам кукленски модели и ми отиват, но не мисля, че си заслужава парите. Ще помисля.

Общи условия

Активация на акаунт