МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 887
  • 841
  •   1
Отговори
# 195
Писала съм в стари мои постове , че доктор Ненов заместваше моето АГ по време на първата ми бременност.
Тръгнах си разревана от този човек , груб , арогантен .. нищо не погледна от изследванията, не погледна неща които изрично моят АГ помоли да бъдат погледнато на УЗ.Бях бременна с близнаци -28 седмица и заради негото недоглеждане , по спешност ме приеха в 30-та седмица и лежах още месец и половина в болницата , за да могат децата да оцелеят.
Та не е единичен случай на доктор Ненов.
Имам 4 операции в болницата , две следени бременности и две раждания при Д-е Павлова.За мен тя е ангел!Има още много прекрасни лекари с които съм имала контакт на визитации и прегледи.Болницата е страхотна като база и има добри специалисти , трябва да се подават жалби срещу такива “доктори” .

# 196
Защо правите коментар за грешките? Във Вашия отговор също има доста.
Вие не погледнахте ли собствените си изследвания? Обикновено има референтни стойности в дясната част.

# 197
До лекар е, не до болница. Аз имах отличен опит с Надежда, следих се и раждах там. Когато се наложи да посетим един специалист с бебето и отидохме в Токуда, по препоръка на педи, останахме много разочаровани като цяло от организацията, и от конкретни специалисти, и няма да повторим там. Приятелка се следи и ражда в Токуда и е много доволна. Всичко е до конкретни лекари.

# 198
Здравейте, живот и здраве ми предстои раждане в Надежда през Юни и имам няколко финансови чуденки на които се надявам да намеря отговори.
Имам допълнително здравно осигуряване към България Иншуранс и към пакетите ми е включено Настаняване във ВИП стая, Избор на индивудуален акушерски пост и Избор на екип. Има ли някой друг с подобни услуги към техният здравен план и дали сте се възползвали от тях?
И другият ми въпрос е относно фактурата която се издава след раждане - дали цената от 3,090лв (естествено раждане с упойка) е разбита по линии или цялата сума е сложена на един ред, тъй като застрахователите обичат да се заяждат по темата.

# 199
tivancheva,Аз съм към Уника и при мен пише ,че възстановяват до 1000лв .Чувала съм за пакетни цени примерно ЖК консултация ,че застрахователите искат разбивка но няма проблем трябва само да кажеш може би на каса ,че искаш разбивка на фактура.Но според мен трябва да звъннеш на застраховател и да ти обяснят какво точно те изискват за да не се прецакаш:)

# 200
  • София
Когато ви издадат фактурата помолете за подробна разбивка. На регистратура ще ви дадат номера на счетоводен отдел, звънвате там, поръчвате си подробното приложение, и до ден-два е готово.

Аз така процедирам и моят застраховател - Булстрад, го приема в този вид.

Здравейте, живот и здраве ми предстои раждане в Надежда през Юни и имам няколко финансови чуденки на които се надявам да намеря отговори.
Имам допълнително здравно осигуряване към България Иншуранс и към пакетите ми е включено Настаняване във ВИП стая, Избор на индивудуален акушерски пост и Избор на екип. Има ли някой друг с подобни услуги към техният здравен план и дали сте се възползвали от тях?
И другият ми въпрос е относно фактурата която се издава след раждане - дали цената от 3,090лв (естествено раждане с упойка) е разбита по линии или цялата сума е сложена на един ред, тъй като застрахователите обичат да се заяждат по темата.

# 201
Ще ви дадат всичко, и бланка за избор на екип, и разбита фактура по линии. Просто трябва да кажете за кой застраховател го искате. Grin

Аз си възстанових и парите от ЖК, защото имах и пакет за проследяване на бременност. На ДЗИ сме.

# 202
Здравейте, някой знае ли д-р Тодор Димитров дали продължава да работи в Надежда ? Ако не, къде ?
Знам за частния му кабинет, но към коя болница е сега ?

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 12:38 от Bondy07

# 203
Здравейте, някой следил ли си е бременност или раждане при Д-р Манастирски?

# 204
Здравейте, как мога да запиша онлайн час за Д-р Маринов ? Тъй като не го откривам в сайта. Само в Надежда ли преглежда ? Интересувам се за пренатална ехокардиография

# 205
Д-р Димитров не е в списък а с АГ в Надежда. Ако е същия, тук пише къде практикува: https://superdoc.bg/lekar/d-r-todor-dimitrov

Относно записването на часове при д-р Маринов най-лесно е да се обадите на регистратурата. Аз лично знам, че само в Надежда работи.

# 206
Д-р Димитров не е в списък а с АГ в Надежда. Ако е същия, тук пише къде практикува: https://superdoc.bg/lekar/d-r-todor-dimitrov

Този е, но в супердок все още пише, че е в Надежда, но мисля, че не е сменена информацията.

# 207
  • София
Д-р Маринов преглежда и в Марковс

# 208
  • Sofia
Здравейте,
Въпросът ми е извън темата "бременност и раждане".
Бих искала да отида на профилактичен преглед в Надежда, но в центъра на Парадайз. Знаете ли дали там разполагат с колпоскоп? А дали цитонамазка и колпоскопия могат да се извършат в един преглед? (По мои наблюдения от други болници - зависи от лекаря.)
Ще съм благодарна, и ако можете да ми препоръчате специалист за случая.

# 209
Здравейте,
Въпросът ми е извън темата "бременност и раждане".
Бих искала да отида на профилактичен преглед в Надежда, но в центъра на Парадайз. Знаете ли дали там разполагат с колпоскоп? А дали цитонамазка и колпоскопия могат да се извършат в един преглед? (По мои наблюдения от други болници - зависи от лекаря.)
Ще съм благодарна, и ако можете да ми препоръчате специалист за случая.
Да ,има може да те видят на колпоскоп е Парадаиз Simple Smile Може и двете в един преглед.Аз съм била при Др Христов и съм доволна,той и оперира ако имаш някакви притеснения

Общи условия

Активация на акаунт