МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 889
  • 841
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте
След колко дни горе долу излизат резултати от цитонамазка обикновено ?

Последно на мен за 3 седмици, ако не и повече.

# 391
Здравейте
След колко дни горе долу излизат резултати от цитонамазка обикновено ?

Последно в началото на месеца - за 5 дни.

# 392
  • Sofia
Здравейте, има ли лекари в Надежда, които имат опит с истмоцеле ?

# 393
Аз имам 2 хистероскопски корекции на истмоцеле в болницата - първа, правена от д-р Тихомирова, но корекцията беше частично успешна, и втора от д-р Стаменов. Аз отидох при него с желание направо за лапароскопска корекция, но той прецени, че повторна хистероскопия би била достатъчна и за момента изглежда да беше прав.

# 394
Здравейте, някой който е раждал ествествено скоро , можете ли да препоръчате акушерка? Виждам ,че е най - популярна Надежда Стаменова , но предполагам има и други? Също , това със заплащането на ръка ли е , не виждам в ценоразписа "избор на акушерка" 

# 395
Раждане с персонален асистент се води. Включва се към общата сметка. Трябва първо да си запазите час за консултация за раждане. Не може да се избере друга акушерка, те са на график.

# 396
Раждане с персонален асистент се води. Включва се към общата сметка. Трябва първо да си запазите час за консултация за раждане. Не може да се избере друга акушерка, те са на график.

Аз мислех, че това е дула ако искаме ?

# 397
Момичета, има ли някоя от вас с детенце останало в интензивната неонатология в Надежда в момента или в близкото минало?

# 398
Синовете ми бяха там през септември 2020г над месец и половина. Едва ли са се променили нещата много.

# 399
Момичета, правих хистероскопия в болница Надежда. Взета е и биопсия, който резултат е описан в епикризата, но за самия резултат не ми беше обяснено нищо. Смисъл, докторите дали са го видяли и ако има нещо нередно да те уведомят ?

# 400
На мен като ми излезе биопсията ,писах на Др който ме оперира за да направи коментар.Момичета някоя от вас сблъсквала ли се е с ГД или диабет тип 1 по време на бременност и да е била на инсулин?

# 401
Може, ли някоя родила скоро- естествено, да сподели цена, мнение и малко повече подробности?

# 402
Може, ли някоя родила скоро- естествено, да сподели цена, мнение и малко повече подробности?

Не раждай петък, нямат достатъчно хора. Цената си е като в сайта.

# 403

Не раждай петък, нямат достатъчно хора. Цената си е като в сайта.
Смисъл? Петък си е работен ден ? Събота и неделя ли е намален персонала

# 404
Смисъл? Петък си е работен ден ? Събота и неделя ли е намален персонала

Еми при нас имаше ненормално много родилки, слагаха и по другите етажи. Събота и неделя не им стига персонал, нямаше кой елементарен въпрос да ми отговори.

Общи условия

Активация на акаунт