МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 543
  • 841
  •   1
Отговори
# 675
В понеделник бяхме на преглед по пакета при ортопеда Алексиев. Грубичък си е, но си обясни каквото имаше да се обясни, показа ни гимнастика, обясни ми какви пози да държим и носим детето, изобщо, не ме остави с впечатление да е претупал. И аз не виждам при здраво дете и за 20 минутен преглед какво толкова да им придирям.

# 676
Грубичък е меко казано за Алексиев. Изнервя се много и то на бебе, държи го грубо, стиска го. Да, показа и каза каквото имаше да казва, но повече никога и за нищо на света не бих отишла при него. Не го препоръчвам на никого!

# 677
Поне знам, че не само при нас си беше груб:) и аз не бих записала час при него пак.

# 678
Здравейте някоя дама правила ли е фетална морфология в Надежда и може ли да сподели при кой и дали е доволна?

# 679
Патрикова , много съм доволна! Два пъти ми спаси бременността ,тази жена. И внася много спокойствие, обяснява всичко.

Здравейте някоя дама правила ли е фетална морфология в Надежда и може ли да сподели при кой и дали е доволна?

# 680
Аз правих при Михова- супер е. Като цяло всичките са много добри

# 681
Правих при Чачева и съм много доволна.

# 682
Аз бях при Патрикова и съм много доволна също! За мен тя е прекрасен лекар.

# 683
А има ли някой с оплаквания към някой от лекарите ,които правят феталните?

# 684
По стечение на обстоятелствата и доста рискова бременност съм била и при петимата. Различни са с различно държане и подход, но са добри специалисти, а това е най-важното.

# 685
Здравейте, може ли раждалите мами в Надежда да кажат кога е изписването след секцио? Нощувката преди секциото брои ли се към тези четири, които са си по принцип? Simple Smile Благодаря

# 686
Здравейте, може ли раждалите мами в Надежда да кажат кога е изписването след секцио? Нощувката преди секциото брои ли се към тези четири, които са си по принцип? Simple Smile Благодаря
Да нощувката се брой към четирите. Изписването е различно. Зависи дали бебчето ще е на антибиотик (много често става така). Зависи и важето състояние какво е. Попринцип са 4 нощувки -денят преди секциото, деня на секциото в реанимация и още 2 в стаята.

# 687
Да нощувката се брой към четирите. Изписването е различно. Зависи дали бебчето ще е на антибиотик (много често става така). Зависи и важето състояние какво е. Попринцип са 4 нощувки -денят преди секциото, деня на секциото в реанимация и още 2 в стаята.

Много благодаря за отговора, просто подготвяме изненада за майката. Мислех, че са си четири от секциото, както е по държавните болници. Тоест ако си родил вторник и всичко е ок, петък ще е изписването така ли ?

# 688

Много благодаря за отговора, просто подготвяме изненада за майката. Мислех, че са си четири от секциото, както е по държавните болници. Тоест ако си родил вторник и всичко е ок, петък ще е изписването така ли ?
Ако всичко е наред, да.
Имайте предвид обаче, че на майката може да не й е до изненади. В деня на моето изписване ощу не се чувствах изобщо човек и исках само да се прибера и да си остана сама с бебето.
Просто го споделям, за да не останете разочаровани, ако подготвите нещо много специално, а тя не го оцени, както очаквате.

# 689
Здравейте насочиха ме да раждам в Надежда заради неонатологията, имам няколко въпроса към тези които вече са раждали там. Цената която е посочена за нормално или секцио 2950 и 3050 освен нея заплащахте ли нещо допълнително. Бебето при вас ли е или се взима по час. Дали е необходимо да правя предварителна консултация с някой от лекарите, след като раждането виждам, че няма избор на екип, а е който се падне на смяна. И доволни ли сте от това как е преминало раждането там. Трябва да избирам между Надежда и Майчин дом и съм много объркана. Всякакви насоки ще са ми от полза, благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт