МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 595
  • 841
  •   1
Отговори
# 15
Може ли някой със секцио да сподели дали се прави такъв тоалет и какво представлява?

# 16
На мен ми правиха в реанимация, но не видях точно, сложиха ми подложка и ме измиха. Преди да ме изпишат ми смениха лепенката над разреза и ми разрешиха да се изкъпя.
Може ли някой със секцио да сподели дали се прави такъв тоалет и какво представлява?

# 17
Запис и от мен!

# 18
Можете ли да препоръчате добър гинеколог жена, която да преглежда в Парадайс.
Не е за проследяване на бременност, а по-скоро за профилактични прегледи.
Виждам че свободни часове наскоро имат др Войнова, Казалиева, Христова,  ако имате впечатления от тях или друга ще се радвам да споделите.

# 19
Здравейте!

Някой миже ли да каже дали на феталните морфологии може да се влезне с бащата?

Ще правя втора фетална и ми се иска да сме двамата този път, но забравих да питам

# 20
  • Sofia
Здравейте, търся добър АГ за второ мнение в Надежда, понеже имам проблем след секцио в друга болница, а лекарката показва загриженост, но казва че няма проблем.

# 21
  • София
Здравейте!

Някой миже ли да каже дали на феталните морфологии може да се влезне с бащата?

Ще правя втора фетална и ми се иска да сме двамата този път, но забравих да питам

Да може да влезе.

# 22
Здравейте,

Някой от наскоро раждалите може ли да сподели точно какъв модел шишета на Avent използваха в родилното отделение. Стъклени бяха по 120 мл. и мислех, че са Natural с 2 капки, но купените уж от този модел изобщо не се харесват на бебето и не пускат толкова, колкото тези, използвани в Надежда.

# 23
  • София
Здравейте,

Някой от наскоро раждалите може ли да сподели точно какъв модел шишета на Avent използваха в родилното отделение. Стъклени бяха по 120 мл. и мислех, че са Natural с 2 капки, но купените уж от този модел изобщо не се харесват на бебето и не пускат толкова, колкото тези, използвани в Надежда.

2023 г. авент от старата серия ползваха - биберони. Предполагам и сега е така.

# 24
Здравейте,

Голяма драма имах с шишетата в болницата и след това. Не знам с какви биберони бяха, но буквално капеше като накланях шишето. И след като се прибрахме в къщи настана ад. С Филипс авент natural response бяхме и бебето въобще не можеше да се храни, та пробихме с игличка още една дупка. С всеки изминал ден положението се подобряваше, просто му изискваше усилие, за да пие, а не да му се излива в устата, както беше в болницата.

# 25
За сега е рано, но нямам индикации за секцио. Имам едно нормално раждане, но искам второто да е секцио. Ще има ли според вас проблем с лекарите в Надежда да си поискам секцио без мед.причини ? И кой лекар бихте ми препоръчали да не “натиска” за естествено, защото аз лично мисля, че трябва да си е избор на майката.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 22:08 от Name1

# 26
Здравейте, следя бременността си в Надежда от 28 седмица. 45-дневният болничен ми е издаден от тях. Знаете ли дали следящата ми АГ трябва да ми издаде направление 7 за раждане? Също така имам ли обменна карта там след като не съм следяла цялата бременност там и електронна ли е ? Ще питам и АГ за тези неща, скоро имам преглед при нея. Благодаря предварително!

# 27
  • София
О и аз раждах 2023, и имахме същия проблем после с новата серия Response на Avent , ядеше някакви мижави милилитри по над час, направо ми ставаше лошо. Смених няколко биберона, пък търсих старата серия, после взех с повече дупки отколкото реално трябваше да пие, в началото се давеше, но после даста се подобри положението.

# 28
Здравейте. Някой следя ли е бременността си едновременно по Здравна каса и в болница Надежда (с пакет)?

# 29
Аз предната така направих и съжалявам понеже само се размотавах по прегледи. Не мисля  че нещо си спестих финансово.

Общи условия

Активация на акаунт