МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 853
  • 841
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, в сайта на болницата прочетох, че таткото може да присъства по време на раждането. Моят въпрос е дали информацията е актуална, заплаща ли се нещо допълнително и има ли как да присъства, но до започване на същинската част с напъните и самото раждане? Също така целият престои и грижите за мен и бебето ли са включени в тези 3070 лв.?
Няколко страници по назад се коментираше точно това. Може да присъства. Всичко е включено.

Ако е нормално раждане, бащата може да присъства, но ако е секцио седи отвън и чака.
Никъде в България не се допуска по време на секцио бащата да присъства. В някои други държави се позволява, но в България такава болница няма.

# 166
Има, в Свети Лазар пускат при секцио.

# 167
Момичета, и аз имам чуденка. Не съм се следила до сега в Надежда, но имам час в 36-та седмица. Как протича прегледът? Лекар на смяна ли преглежда? Подписва ли се нещо, че ще се ражда там или направо си се отива после?
Извинявам се за глупавите въпроси, но ми се иска да съм подготвена 😅

Аз си записах час някъде 34-35 седмица с идеята, че ще раждам там. Нищо не се подписва просто казваш, че ще раждаш там. Още като си запазваш часа трябва да кажеш, че искаш консултация за раждане. Те ти казват кой лекар преглежда в този ден, в който ще си ти. На прегледа те гледат с ехограф, измерване на таз и разглеждат изследванията ти до момента. Обсъждате какво ще е раждането. Най - вероятно ще те викнат пак на преглед след някакво време.

# 168

Моя приятелка се е следила при Зебрите. Забравила съм в коя болница е родила, но се е наложило спешно секцио и мъжът и е присъствал.

# 169
Здравейте, На кой ден от раждането беше контролния преглед на майката?

# 170

Пускат и при нормално. Това е едно от нещата, които ме накараха да ги избера като болница.

# 171
Здравейте, На кой ден от раждането беше контролния преглед на майката?

В рамките на месец след раждане, при лекаря, който ви е водил раждането.

# 172
Някой знае ли раждането вече колко струва? В сайта пише, че ще има нов ценоразпис от 01.01., но още не е качен.

# 173
Днес питах на каса конкретно за секцио и ми казаха, че цената си остава същата 3 070 лв. Предполагам, че ще е същата, каквато е била до сега и за естествено.

Някой знае ли раждането вече колко струва? В сайта пише, че ще има нов ценоразпис от 01.01., но още не е качен.

# 174
Много благодаря💐🍀 супер новина

# 175
Момичета дали е излязъл графика за ЖК?

# 176
Да. Ое на 7.1. След обяд

# 177

Да. Ое на 7.1. След обяд
Много благодаря❤

# 178
Здравейте, родих на 11.12 в болницата и нищо не са ми казали за даване на витамин Ка. Виждам в епикризата, че са давали при раждането, но не са ми казвали нищо за даване на капки допълнително. Имате ли представа защо?

# 179
Здравейте, родих на 11.12 в болницата и нищо не са ми казали за даване на витамин Ка. Виждам в епикризата, че са давали при раждането, но не са ми казвали нищо за даване на капки допълнително. Имате ли представа защо?

И при нас беше така. Изписва се от педиатър.

Общи условия

Активация на акаунт