МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 813
  • 841
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, има ли педиатър в центъра Надежда в Парадайс, който да е окей за захранване по ЗВБ метода?Не държим на някой ,който да ни навива на това, а някой, който да е окей и за двата метода и да ни обясни плюсове и минуси, а не категорично да отрича.

# 436
Здравейте, сега се върнах от консултация преди раждане в надежда при шефа на родилното. Даде ми дата за планово секцио, но не ми казва, кой лекар ще извршва секциото. Има ли някой с планово секцио за 11 април и да знае кой ще го извършва?

# 437
Здравейте, сега се върнах от консултация преди раждане в надежда при шефа на родилното. Даде ми дата за планово секцио, но не ми казва, кой лекар ще извршва секциото. Има ли някой с планово секцио за 11 април и да знае кой ще го извършва?
Обади се и попитай. Все пак ще дадеш маса пара, а освен това е нормално да искаш да знаеш, кой ще те оперира.

# 438
Ами и аз това се чудя как тази цена в другите болници влиза избор на екип, а днес останах с впечатлението че едва ли не се крие в тайна кой лекар ще извършва операцията.. Затова се надявах, ако някой се следи там цялата бременност дс има вътрешна информация 😃 първият път като ходих да раждам там беше с идеята да е естествено, и тогава не ми пукаше кой лекар ще е, а и много пъти става на късмет, ама сега като е планово секцио, не ми е спокойно да не знам кой ще ме оперира.

# 439

И да звъннеш, няма да ти кажат. Нямали достъп до графиците... Аз записах час за сина ми (преглед след изписване), исках да зная кой от неонатологията ще го направи (вече всичките ги знам и имам желание конкретно при една да не попадам), не можело такава информация, не знаели, достъп до графиците нямали... (цензура)

# 440
Малко тъпо е така. Сигурно има хора дето се отказват да раждат като разберат, кой доктор е. Аз да си призная, ако някой ден забременея пак май ще отида в друга болница, точно заради това. Имам раждане в Надежда (естествено преминало в секцио) и една операция, но там имаше избор на екип. Много съм доволна от всичко, но точно това, че не можеш да си избереш лекаря много ме дразни. Аз си имам АГ в друг МЦ и не желая да се следя в Надежда, а ако не се следиш там, никакъв шанс да си избереш доктор. Ако се следиш с някакви уговорки може да те вмъкне следващия лекар.

# 441
Има ли раждали при Дачева? Виждам, че вече е част от екипа на Надежда. Преди беше в Окръжна болница.

Аз се се следя от скоро при нея, но тя май не изражда в Надежда. Ще ми е полезно да чуя мненията Ви Simple Smile

# 442
Здравейте, не намерих в предишните постове, някой има ли впечатления от д-р Бозова за ЖК ? Ще съм благодарна за някакви отзиви.

# 443
Здравейте, не намерих в предишните постове, някой има ли впечатления от д-р Бозова за ЖК ? Ще съм благодарна за някакви отзиви.

Раждах при нея, светна изглежда, млада, готина и зааредена с положителна емоция.

# 444
Здравейте, може ли да ми предложите лекар който е на ти с тромбофилията за следене на бременност.

# 445
Аз съм с тромбофилия и се следя при д-р Павлова, тя се води началник на отделение за патологична (рискова) бременност.

Здравейте, може ли да ми предложите лекар който е на ти с тромбофилията за следене на бременност.

# 446
Здравейте, има ли някакъв конкретен ден за приемане за индуциране на раждане - примерно, избягват ли петъците с предпочитание за понеделниците? Или както дойде

# 447
Здравейте, има ли някакъв конкретен ден за приемане за индуциране на раждане - примерно, избягват ли петъците с предпочитание за понеделниците? Или както дойде

Мен щяха да ме приемат събота за индуцирано неделя, като понеделник беше национален празник.

# 448
Мен ме приеха понеделник. Мисля, че се съобразяват с графиците т.е. кога има свободна зала и лекар, а не с дните от седмицата.

# 449

На мен ми казаха, че трябва да е в деня когато моят лекар е на смяна и че не можело уикенда.

Общи условия

Активация на акаунт