МБАЛ Надежда - тема 25

• 47 474
  • 841
  •   1
Отговори
# 750
Колебая се между д-р Кръстев и д-р Ташков за проследяване на бременност, дали някой може да сподели скорошни наблюдения?

# 751
Здравейте, моят термин е за август, макар че според АГ вероятно още юли ще родя Grinning Когато мога посещавам училище за бъдещи родители и там няколко лекарки и акушерки вече споменават, че е нормално в тези месеци вкъщи да работи климатик, стига да не духа директно в бебчо не е проблем, даже е препоръчително, вместо да го прегреем. Аз лично в спалнята не го пускам когато спим а оставям вратата от хола, за да идва хладен въздух и към нас, смятам така да продължа и след раждането на малкия. Като още нещо да добавя акушерката препоръча поне седмица след изписването бебето да е с дълго ръкавче и ританка щом ще е на климатик - не много облечено, един цял ромпър върху памперса е достатъчно. Аз смятам, че е най-добре да се видим по съветите на лекари и акушерки затова предавам тяхната информация, дано ви е полезна
Моля, наскоро родилите мами да споделят какви са температурите в стаите. Предишното ми раждане беше зимата и брше супер топло, въпреки зимните условия. Предстои ми раждане през август, просто не мога да си представя живота без климатик в момента 😅

# 752
Здравейте, може ли да ми кажете какви адаптирани млека ползват за хранене на бебето в Надежда?

# 753
Пилзват Хипкомбиотик

# 754
Благодаря. Органик комбиотик или ХА Комбиотик ?
Пилзват Хипкомбиотик

# 755
Абе хора, толкова ли е трудно да разберете, че въпросът е относно стаите в болницата, а не как всеки ще си държи вкъщи след това? 😐

# 756
Благодаря. Органик комбиотик или ХА Комбиотик ?
Пилзват Хипкомбиотик
Органик Комбиотик

# 757
  • Пловдив
За да не спамя в отделна тема, която ще ми заключат и ще я препратят тук, бих искала нещо да попитам момичета, които са се лекували или лекуват стерилитет в Надежда. Може ли някое момиче да ми пише на лично, за да си задам въпросите там направо? Виждам, че тук, макар да е по темата, също има някакво разводняване.

# 758
Това е темата за репродуктивния сектор на Надежда: https://www.bg-mamma.com/?topic=1714141 Там всички пишещи се борят с инфертилитет (включително и аз).

Моля някой да пусне нова тема, аз няма да имам възможност. Просто трябва да цитирате първия пост, да копирате съдържанието без таговете за цитат и да го сложите като заглавен в новата тема.

# 759
Точно това ми е въпросът, какви са условията в стаите в послеродовия сектор, с оглед на това, че има новотодени?
Може ли да се манипулира температурата в стаята или централно охлаждат?
Абе хора, толкова ли е трудно да разберете, че въпросът е относно стаите в болницата, а не как всеки ще си държи вкъщи след това? 😐

# 760
По спомен , има климатик в стаята , но ние не го ползвахме.Хладно е в коридорите и си отваряхме прозореца нощем.Беше ни страх за бебоците.Аз родих август миналата година.
Преместиха ме в гинекология на 3-тия ден , защото бях придружител на бебето и там беше много бега в стаята, като оставях бебето за прегледи и тоалет пусках климатика.Дистанционното е на регистратурата на самия етаж.

# 761
  • София
Точно това ми е въпросът, какви са условията в стаите в послеродовия сектор, с оглед на това, че има новотодени?
Може ли да се манипулира температурата в стаята или централно охлаждат?

2023 г. като лежах лятото бях в рискова и имаше климатик в стаята който пускахме защото беше страшна жега.
Октомври като раждах също имахме климатик и го пускахме като бяхме без бебетата, а като бяха при нас отваряхме прозореца.

# 762
Здравейте! Много съм разтревожена и ще помоля да споделите, ако някой е бил в подобна ситуация. Проследяващият ме лекар в друга болница (държавна) по стечение на обстоятелствата ще отсъства около раждането ми и не искам да ходя просто в спешното, няма да мога да го избера него. Почти на края на 38 г.с. съм. Нормално раждане. Може ли да се отиде в Надежда за раждане толкова късно? Трябва ли да направя предварителна консултация и с кого? Благодаря!

# 763
Следя се по каса в Света София, но ще раждам в Надежда. Предоставих всички нужни документи, но сега обърнах внимание, че направлението ми за хоспитализация изтича утре. Нужно ли е такова направление?

# 764
Здравейте нова съм в групата моля да ми препоръчвате доктор за инвитро в болница надежда 🥰 благодаря  предварително 😍

Общи условия

Активация на акаунт