🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 5 (13.10 - 20.10)

• 35 127
  • 861
  •   1
Отговори
# 540
  • Другата България
Тъкмо това идвах да кажа.
И не само.
Поведението на Мимо сега е тотал щета. Остана в миманса, "изревнува", че вече не е на център, и цоп - отделяме се. Остави това, ами и постави Ина и Нина на едно ниво със себе си: " ако някой от нас тримата е на битка, си отива". Joy То, не че не е така, примерно, ама ....грубичко си беше. Макар и откровено.
Бистра продължи да ми се издига в очите, вече я виждам по различен начин. Има мисъл в главата, самоуверена е, не се страхува да поема рискове, и според мен ще има надцакване между нея и Влади занапред. Все повече и повече, което мен лично много ме радва. Иска ми се да вярвам, че в хода на Влади /с преместването/ има пръст и онова "дръж приятелите си близо, но враговете още по-близо". Защото Влади оценява Бистра и като играч, не е само тестостерон.
Другият ми любимец Гогов се превръща в мрънкало. Няма вече кой да е мъж при тях, ще му се наложи на него Joy, че и на битки сигурно ще трябва да ходи. Цял епизод не спря да мрънка, за каквото се сетиш. Дразнят ме мрънкалници, на които все някой друг им е крив !
Иван вече сте го коментирали : " дано спечелиМ златната гривна, та да поостана още малко тук, да изживея мечтата си...".
Просто статист.
Мимо не може да понася друг да е център на внимание. Мрън-мрън, обаче егото му е голямо.
Иван има много красиви очи.

# 541
Когато на трима играчи най-вероятната опцията да минат по-напред в играта  е да оползотворят социалния елемент , те блеснаха със стратегическо решение ... да се отцепят. Евала
Значи ще ме извиняват, но Вера си го каза точно  - отиваш, играеш или взимаш играта или си тръгваш. Супер изказване.
Ще ме е яд ако Вера или Митов си тръгнат, а не някой от новоотцепниците. Въпреки, че не харесвам Нумеролозите поради ред причини, за тези двамата ще е много жалко.
Рената пак са я набелязали.  При нея момента е все 'защо аз' и 'таргетирала я Бистра' - ми много ясно. Имаш гривни, губила е от теб и иска да си докаже че може да те бие, каза и че е долен човек в очите.
Бистра аз лично я харесвам, достоен противник е и както някой по-нагоре каза, разбира и играе играта. Не съм чула да се вайка че ще играе и че я таргетира някой, досега и не бях чула да обижда хора с грозни думи  (днес може би 'джуджето'). На синхроните казва, че не харесва някой защото е такъв и такъв и до там.
Харесва ми обрата в играта  за момента да видим нататък.

# 542
Моля оценете епизод 19 сряда

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона
най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един
отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 543
Алоо, продукцията, спрете да пускате в промото за следващата серия такива брутални спойлери (пак се видя изключително ясно кой печели утре ЗГ). Е, с какъв интерес да го гледам утре Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 23:15 от Little Miss Ratatouille

# 544
  • Буркина Фасо
а защо гледаш промото ? Smiley

# 545
Гледам промото, но нищо не виждам, защото не си го поставям за цел.

# 546
И аз не съм сред феновете на Бистра, но е факт, че е сред водещите играчи и играе играта добре към този момент. По-добре от Месията Влади, например. Ще се радвам да го "сготви" в някакъв момент.

# 547
Вече имам чувството, че целият сценарий е изграден върху и около Бистра. Игри, удобни за нея, диска все случайно избира нея, запазиха й Мая, пратиха й Владо и Венци, че и Миро. Да, тя има качества, но е отблъскващ целия този сюжет. От 30 човека гледаме само Бистра и още 3,4 и това е много разочароващо. Има много по - колоритни хора там, които са по - силни и интересни от нея за гледане. Самото предаване ме настройва да не я харесвам.

# 548
Не става въпрос за цел, то вадят очи в повечето случаи. Просто има хора с набито око и това е.
Смятам, че Бистра игра нечестно накрая и позицията на ръцете далеч не беше каквато Саното им каза- изпънати настрани. Бистришкият тигър деликатно пооглеждайки се си смъкна лактите надолу, което тотално променя натоварването в раменете и го облекчава много.

Кир Жуан Trollface Trollface хахаххаха

# 549
Мая говори че , пактът е за хара , които ги е страх да си тръгват и веднага дават на кадър  Нина и Мимо, а забрави каква истерия я тресеше , като беше с един крак навън
Много предателско  отношение от страна на Влади и как мислеше , че ще мине без реакция у съплеменниците му този ход още повече , че реши да изтъкне благородството си извеждайки гласно и  на   фокус липсата им на човечност .
 А че е популист говори и фактът , че искаше да вземат само четирима от Мимо Гарсия , и  не беше такъв алтруист по отношение на Ина, Нино, Миро точно най -слабите и безпомощни.
А той от началото си хареса Бистра и Мая така , че логично развитие .
Аман от тая евангелистка , писна ми да я гледам.

# 550
Здравейте, приятели и съмишленици Simple Smile Понеже върви едно мнение, че продукцията се е намесила в играта за провизии с различни користни цели (най-вече глад за лагер Мимо Гарсия). Искам да ви обърна внимание на следното нещо, цитирам Сано: "Слушайте много внимателно! Играч, който постави храна в САНДЪК на друг лагер, различен от своя, автоматично ще се счита от този момент за техен играч. В същото време всички играчи, които не участват в играта, имат пълното право да пазят сандъка си от нежелани играчи... Имате точно 90 СЕКУНДИ (разбирай време да се разберете какво правите) до началото на играта". Така в превод, никой не е забранил коалиционната игра! Лагерите можеха да си направят стратегия в която да играят заедно (никой не е казал, че е забранено да носят провизии от сала и да ги дават на играч от друг лагер, който на свой ред да ги слага в сандъка). И при положение, че НЕ Е ЗАБРАНЕНО споделянето на храна между лагерите, никой нямаше да ги спре да си поделят след това храната. Дребният шрифт е по-скоро към Алекс и неговото желание да слага провизии в сандъка на Нумеролози.   

# 551
Не говореше ли за дядо си на когото е кръстен?
Да, благодаря. Наистина за дядо си говореше, а не за баща си. Но иначе числата, които каза, бяха точно така - т.е. по някаква причина ги обърка. Сигурно искаше да каже, че като е станал на 33, дядо му е станал на 77, но каза пак 44 (да дублира другото 44) и тогава би било 44+44=88.

А че тия числа ги бълваше, за да обърква състезателите - това си е ясно. Все пак предполагам, че историята му не е измислица, просто по инерция малко сбърка числата.

# 552
  • София
Бистра не е силен играч, просто така се стекоха обстоятелствата, че извади доста късмет на диска, спечели няколко игри с чужда помощ и много силно си повярва и доби самочувствие и арогантност, които я подтикват да е смела и да се хвърля в битките. Но не е по-добра от Вера, Рената, Петя или Марина примерно.
 Просто стана важен фактор в играта, но всичко това е плод на случайността и на малко щастливо стечение на обстоятелствата. Не я харесвам. Нито като играч, нито като човек. Особено като човек.
Дружката й Мая пък явно съвсем е изплискала легена от глад. "Искам всеки да избира когото си пожелае за игри, без никой да се сърди" - каза тази, която откачи, като я избра Влади и какво ли не му чуха ушите на човека, изкара го какъв ли не.  Точно тя да говори за хора, които не искали да ходят на номинации и искали само да си живучкат, е доста шизофренично, предвид това, че описваше себе си, все едно говори за някого другиго обаче.
Щях да се радвам Рената да отупа Бистра, но "Karma is a bitch" и в другата посока.
Кирил и любовните му домогвания - трети път майка и баща. Joy
И още работи мога да кажа, но искам да стоя настрана от негативната енергия и да остана във високата вибрация, затова най-добре да си лягам. Grinning

# 553
Аз харесвам Бистра.
Мая не харесвам.
Но Бистра знае какво иска и си го казва направо без да шикалкави - "Искам златната гривна, за да определям аз правилата, искам този да си тръгне, искам да победя". Играе, без да мрънка, ама защо ме избрахте, ама сега не искам. Никоя от другите жени ( Нини, Ини, Ванеси, Пети, Марина, и други.) не ми е интересна. Даже ги бъркам, коя коя е.
С изключение на Рената. Която понякога ми е симпатична, но в повечето случаи ми е антипатична.
Това е игра за 300 000 лв. ( или по-малко няма значение). Всеки е отишъл там за парите ( или всеки, изключая Мимо  Нина, Ина, Иван Глорински и т.н.  Joy), които са отишли на екскурзия, да си "изживеят изживяването, да останат колкото се може по-дълго, нищоправейки и т.н."
Та на мен Бистра ми е фаворит от жените и ми е най-интересна Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 02:21 от gabidi

# 554
  • София
Здравейте, приятели и съмишленици Simple Smile Понеже върви едно мнение, че продукцията се е намесила в играта за провизии с различни користни цели (най-вече глад за лагер Мимо Гарсия). Искам да ви обърна внимание на следното нещо, цитирам Сано: "Слушайте много внимателно! Играч, който постави храна в САНДЪК на друг лагер, различен от своя, автоматично ще се счита от този момент за техен играч. В същото време всички играчи, които не участват в играта, имат пълното право да пазят сандъка си от нежелани играчи... Имате точно 90 СЕКУНДИ (разбирай време да се разберете какво правите) до началото на играта". Така в превод, никой не е забранил коалиционната игра! Лагерите можеха да си направят стратегия в която да играят заедно (никой не е казал, че е забранено да носят провизии от сала и да ги дават на играч от друг лагер, който на свой ред да ги слага в сандъка). И при положение, че НЕ Е ЗАБРАНЕНО споделянето на храна между лагерите, никой нямаше да ги спре да си поделят след това храната. Дребният шрифт е по-скоро към Алекс и неговото желание да слага провизии в сандъка на Нумеролози. 
Работата е там, че мислената с дни стратегия, беше разбита за миг и в рамките на секунди трябваше да се мисли нова. То предишната стратегия отне часове разговори, преговори, обсъждане на варианти, а ние пред тв, а очевидно и вие, си мислите, че е възможно играчи под стрес и с адреналин да измислят, изговорят и да се спазарят за нова стратегия за секунди.

Ама можело ли да носят на пясъка ПРЕД сандъка? Ама можело ли да си подават В РЪЦЕТЕ? А можело ли това и онова? Сигурно и да може, ама докато Рената ти крещи насреща: "Отпада, отпада!" през главите на Лагер 2, които са между тях  някак не ти е много лесно да мислиш, предлагаш и обсъждаш варианти.

Общи условия

Активация на акаунт