🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 5 (13.10 - 20.10)

• 35 152
  • 861
  •   1
Отговори
# 525
От тук нататък съм по линията да се отсече главата на Владимир, няма такова подло човече. Плазмодий, змея Бистра и Мая бил укротен и змея вече бил в лагер 1. И той със същата мазна усмивка като Бистра, лика прилика са си!

# 526
Влади искаше да изиграе Бистра, но май стана обратното.

# 527
За мен е загадка как Бистра омайва мъжете - и Миро и Влади.
Като мъж.

# 528
  • София
Бистра играе агресивно, смело, хвърля се, много добър противник. Няма някакви превземки, не се е цанила като домакинята на плажа, която дава да бъде засенчена от мъжете.

# 529
От тук нататък съм по линията да се отсече главата на Владимир, няма такова подло човече. Плазмодий, змея Бистра и Мая бил укротен и змея вече бил в лагер 1. И той със същата мазна усмивка като Бистра, лика прилика са си!

И на мен ми е антипатичен, а попринцип харесвам надъхани играчи.
Но на него му липсва харизмата необходима, за да върти тези схеми, които иска да върти. 😁

# 530
Влади искаше да изиграе Бистра, но май стана обратното.
И аз съм на това мнение. Влади искаше да влезе като спасителят в лагер 3, а същевременно да си запази отношенията с лагер 1. Не му се получи, а Бистра доби нереално самочувствие.

Не знам от какво толкова са се отчаяли лагер 1. Играта  е много динамична, трудно е да се преценява кой лагер е най-силен гривните не са показател.

# 531
Не зная дали е редно да го обсъждаме тук, но все пак ще напиша. Тази вечер Мая пусна стори в ИГ си, гледаха епизода заедно с Бистра, Георги и Кирил. Та последния си беше сложил ръката в скута на Бистра. Ако той е с Рената, какво прави така плътно до Бистра? Може и приятелско да е било, но ...

# 532
Шок. БоНба. Мимо върши нещо в лагера Astonished

# 533
Здравейте, може ли линк като се качи някъде епизодът?

# 534
тия пък тримата кво се делят сега? изключително тъпо от тяхна страна.
никой не е казал, че Кирил и Бистра са заедно.

# 535
тия пък тримата кво се делят сега? изключително тъпо от тяхна страна.
никой не е казал, че Кирил и Бистра са заедно.
Казаха, че Кирил и Рената са заедно. Имали общи снимки на някаква сватба.

# 536
  • София
Ето го девизът на туристите, Чирпанският Кен почти го изпя: Да си поседят още малко, да си се пекат, да си пеят...
Бравос. Не е луд оня, дето готви ориза, а продукцията - която му го дава. (В Лагер Миманс ония от Ленивата испанска тройка са същите.)

# 537
  • България
Не искам коалиция между Гошко, хапещ дървото и подскачащ като жаба, и Владимир. Sad

# 538
  • София
Мимо не може да понася друг да е център на внимание. Мрън-мрън, обаче егото му е голямо.
Иван има много красиви очи.

# 539
Гледам назад и коментирам назад, но Бистра ми харесва. Не спира да драпа, не спира да се бори и не страхува да взема непопулярни ре, не позволява на друг да й определя играта. Реално е наистина най-запомнящия и деен персонаж в предаването и почти всяка конфликтна линия е благодарение на нея.

И оценявам, че си казва ясно желанията - иска я тая златна гривна, иска да коли и беси.

Общи условия

Активация на акаунт