🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 5 (13.10 - 20.10)

• 35 159
  • 861
  •   1
Отговори
# 510
В Киро има нещо много наивно и сладко.
Малко прекаляват с любовните истории.

# 511
Не знам какво да си мисля за Кирил вече! Laughing Изненадва на всички фронтове.

# 512
Много лигав този епизод.

# 513
  • София
Владооо, змеят изобщо не е опитомен (вече). Той като вълшебна твар ви омайва в момента и ви приспива, докато си утоли личния глад с кратуните ви - вашите.
(Само Миро там има съдържание в главата на раменете си.)

# 514
остана сега Рената да ги бие

# 515
Не мисля, че някой вярва на любовните трепети на острова. Представям си колко е неловко за всички онези участници, които седят като статисти и наблюдават изнасилени сценки на любов.

Но пък и разбирам продукцията - трябва да запълват екранно време, сега са много, все има интересни диалози, но подозирам, че като намалеят рязко ще се увеличи пълнежът от режисирани сценки.

# 516
За Бистра постепенно минах от единият полюс към другият. В началото много я харесвах, напоследък много ме дразни. Но едно не отричам - запомнящ се персонаж е.
Само че ме дразни, че хем иска да диктаторства, хем все се крие зад нечий гръб. Миналия път искаше Дзамии да каже на Рената нейното решение, този път искаше Влади да я придружи. Все се крие зад гърба на мъжете. В същото време не се съобразява с новите си съюзници.
Влади се нахендри. Едва ли е очаквал, че в новия си лагер ще има толкова много хора, коитоо искат да му началстват.
Каквото и да говорим обаче това е гладиаторска битка. Дъжд, вятър, гръмотевици, неудобна поза, а те държат над час.

# 517
Не видях Бистра да е с изпънати настрани ръце.

# 518
ето, Бистра постигна целта си да падне Влади, или Венци

# 519
Е,че тя играта си беше направена за нея.
Игра за баланс и бивша гимнастичка.

# 520
Е,че тя играта си беше направена за нея.
Игра за баланс и бивша гимнастичка.

Тя на доста игри показа, че с баланса е доста зле, особено за гимнастичка..
Жалко за победата.
Иначе поредната, повече от скучна и тъпа игра...

# 521
Мая е много глупава. Нали ако след като са във война с лагер 1, ако цакат лагер 2 (въпреки че нямат сключен пакт) ще влязат във война на два фронта! Значи тя очаква номер 2 да им помагат постоянно, без номер 3 да дават нищо.
Бистра не проумява, че сега ѝ е паднало да печели съюзници, а тя не се съобрази с мнението на Влади.

# 522
Бистра е играч, още в началото я разбра играта. Чак ми е странно колко много хора я подценяват и си мислят, че Мая е мозъка.

Социалната й игра към жените куца, обаче към мъжете е топ. Вижда се, че и Миро, и Влади й се кефят като играч (не като жена!!), защото играе по нетипичен за жена начин играта. Не е заела роля в кухнята, не се препича, а  играе, бута се, мисли стратегии. Но дори и към жените си подобри стратегията и вече е в добри отношения с жените в лагера си. Дори и сега изборът й на играчи си беше агресивен ход - хем атакува Рената, хем изостря пропастта за Влади и Венци с бившия им лагер. Дали лагер 1 ще вярват, че това е стратегия само на Бистра?

# 523
За мен е загадка как Бистра омайва мъжете - и Миро и Влади.

Направи ми впечатление, че някак много яваш - яваш показаха, че хора от продукцията си говорят с лагер. Лагер 1 по телепатичен път откри, че Бистра иска да говори с Гогов и Рената. Явно е, че някой оператор им е казал.
Честно казано втората част - след водната битка - много започва да ме дразни с тази намеса на продукцията.

# 524
сигурна съм, че нито Миро, нито Влади са омаяни от Бистра, по-скоро й се кефят, че разбира играта, че играе по нетипично за жена агресивен начин. И Миро, и Влади са силни както в игрите, така и в социалната игра и за такива играчи би било удоволствие да играят редом до играч като Бистра. Междудругото, другите хора разбрали същината на играта - Гогов и отчасти Дзами също й се радват.

Бистра със сигурност ще е дълго помнен образ. Харесвана, мразена, нетипична персона е и евала, че са я оценили подобаващо на кастингите.

Общи условия

Активация на акаунт